من میخوام یک صفحه وب طراحی کنم اما اطلاعاتم ناقصه و در واقع اطلاعاتم در رابطه با این موضوع صفره.
من میخوام یک صفحه وب طراحی کنم اما اطلاعاتم ناقصه و در واقع اطلاعاتم در رابطه با این موضوع صفره.
دوستان یه خبرای خیلی جدی ای در مورد هکps3هست.
یادتون باشه تو -- های خیلی قوی قبلی هم که سونی توش دست نداشت سایت های -- مشکل دار شدن و بعد گفتن سونی قصط -- داشته و بعضی هارم -- کرده.
الانps3hax.netهم همین جوری شده.+خیلی خبر های خوب قبلی که بوی خوبی میاد.
البته شاید این یک خرابی از سوی سایت هم باشه و نباید زیاد بد بین بود ولی چیزی که معلومه خبرای خوبه
هیچ راهی نداره uncharted 3 روی اینترنال خونده بشه؟
من خودم رو هارد PS3 بازي مي كنم راهي نمي خواد كه بگير كپي كن ديگه با مولتي من
با یک مودم خالی باید این توانایی وجود داشته باشه که بشه کانکشن ساخت - یعنی به یک وسیله که بتونه اون کانکشن رو ایجاد کنه نیازه که معمولا یا کامپیوتر هست یا روتر .
اینهایی که معمولا مردم در منزل دارند مودم/روتر هستش ، یعنی مدم و روتر هر دو در یک سخت افزار جا سازی شده .
PS3 هم امکان ساخت کانکشن از طریق یک مودم تنها رو نداره - بلکه باید به یک شبکه محلی (LAN) متصل بشه که وظیفه ایجاد LAN بر عهده روتر هستش .
وایرلس برای این دوستمون راحت تر نیست .
سلام
۱ - در مورد سه بعدی بله میتونه .
۲ - MKV رو خیر نمیتونه مگر از طریق مدیا سرور .
۳ - با مدیا سرور میشه .
۴ - برای چه منظوری به سینمای خانگی وصل بشه ؟ دستگاه خود من به سینمای خانگی وصله ولی به عنوان ورودی .
۵ - از نظر مالتی مدیا اگر یک مدیا سرور کنارش باشه ، همه کاری براتون میکنه که اگر سینمای خانگیتون DLNA رو پشتیبانی کنه ، همون سینمای خانگیتون هم همه این کارها رو میتونه بکنه .
۶ - خیلی خیلی بشتر از امکانات بلو ری پلیر خالی داره .
۷ - اگر تلویزیون سه بعدی که خریدید از این LG ها با تکنولوژی Passive هستش بهتره باهاش بازی نکنید چون LAG INPUT داره .
*LAG INPUT میشه همون تاخیر خودمون .
والا منکه بدون کانکشن و شبکه مجلی و lan و... راحت مودم رو مستقیم بصورت وایرلس به ps3 وصل کردم.
خب هميني كه مي گي تو خونه ي ما اينجا ايران است مودم و روتر و وايرلش همه با هم هست
يه مودم وايرلس داريم كه چند تا پورت مي خوره
حالا ايشونم اينجوري بخره خيلي راحت تره به كار هاي ديگشم وايرلس مياد كه كامپيوتر و موبايل و PS3 همه رو وايرلس وصل كنه تا اين كه سيم بكشه
حالا باز ميل خودشه كه چيكار كنه
تازه انچنان قيمتي هم بين مودم و روتر با وايرلس اينجا نيست
در ضمن اينجا ايران است![]()
سلام میخواستم بدونم ps3 انتی ویروس داره چون فکرکنم دستگام ویروسی.
فكر نكنم
حالا چرا همچين فكري مي كني ؟ مگه چه جوري شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)