تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1098 از 1404 اولاول ... 9859899810481088109410951096109710981099110011011102110811481198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,971 به 10,980 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

alyxعزیزمن تو یه جاش گیر کردم ببین یادت میاد چه جوری باید برم ......همون جایی که با اون روح ماسکدار (ماسک طلایی)مبارزه می کنی و وقتی شکست میخوری تو رو می اندازه زیر زمین و وقتی اونجا چند مرحله رفتم الان جایی هستم که همه اهرم زنجیرها رو کشیدم و لی فقط دو تا ستون هست که از اونا برم بالا ولی از ستون اولی که می پری به ستون دومی نمی رسه چون فاصله شون زیاده ...ببین یادت اومد یا بیشتر توضیح بدم ؟؟؟
    up..........

داره خودمونی میشه alyx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

فهمیدم کجا رو میگی....خیلی سخت بود....ولی من بالاخره تونستم بپرم!!!!فقط زمان بندی مهمه.و اینکه دکمه پرش رو نگه داری تا پرشت طولانی تر بشه.فکر کنم با دوبار زدن پرش هم میشد پرش طولانی تری داشت ولی باز هم باید به موقع دکمه رو بزنی.وقبلش هم تا جایی که میتونی بدویی....

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

فهمیدم کجا رو میگی....خیلی سخت بود....ولی من بالاخره تونستم بپرم!!!!فقط زمان بندی مهمه.و اینکه دکمه پرش رو نگه داری تا پرشت طولانی تر بشه.فکر کنم با دوبار زدن پرش هم میشد پرش طولانی تری داشت ولی باز هم باید به موقع دکمه رو بزنی.وقبلش هم تا جایی که میتونی بدویی....

زمان بندی رو متوجه نشدم دوست عزیز که منظورت چی بود...ولی من دوبار پرش رو زدن رو خیلی امتحان کردم بیفایده بود ...برای اینکه مطمئن بشم درست متوجه شدی کجا رو می گم همون جایی هستش که دست یه انسان رو تو سنگ گرفتار کردن و دستش معلومه و گاهی انگشتاش رو تکون میده ....تو هم همون جا رو میگی دیگه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

کسی اون پلاگین ها رو امتحان نکرده یا طرز کارش رو بلد نیست؟
    من باهاش کار کردم.وقتی با دکمه استارت پلاگین رو بالا آوردی به قسمت مرتب سازی بازی ها برو و با دکمه ضربدر بازی مورد نظر رو انتخاب کن و به مکان مورد نظرت ببر.وقتی همه بازی ها رو مرتب کردی دکمه مربع رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه و درنهایت از پلاگین خارج شو.حالا بعد از اجرای یه بازی و خروج از اون میتونی تغییرات رو ببینی....

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

زمان بندی رو متوجه نشدم دوست عزیز که منظورت چی بود...ولی من دوبار پرش رو زدن رو خیلی امتحان کردم بیفایده بود ...برای اینکه مطمئن بشم درست متوجه شدی کجا رو می گم همون جایی هستش که دست یه انسان رو تو سنگ گرفتار کردن و دستش معلومه و گاهی انگشتاش رو تکون میده ....تو هم همون جا رو میگی دیگه ؟؟؟

upppppppppppp

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز که god of war رو تموم کردن لطفا" کمک کنین خیلی فوری و اضطراریه تو یه جاش گیر کردم ببینین یادتون میاد چه جوری باید برم ......همون جایی که با اون روح ماسکدار (ماسک طلایی)مبارزه می کنی و وقتی شکست میخوری تو رو می اندازه زیر زمین و وقتی اونجا چند مرحله رفتم الان جایی هستم که همه اهرم زنجیرها رو کشیدم و لی فقط دو تا ستون هست که از اونا برم بالا ولی از ستون اولی که می پری به ستون دومی نمی رسه چون فاصله شون زیاده ...ببین یادتون اومد یا بیشتر توضیح بدم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    gorgan

پيش فرض

ای بابا دوست من لازم نیست اینقدر پست تکراری و اسپم بدی!منظور شما رو همون اول متوجه شدم.جوابش هم همون بود....توی همون فاصله کم بدو و در آخرین لحظه یک پرش بلند انجام بده...همین!

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

سلام..
    چند تا سوال درمورد PSP داشتم..
    اول اینکه میگناین مدل 3000 مشکل داره قضیش چیه..
    بعد اگه بخوام بخرم کدوم مدلش و بخرم..
    بعد تو مشهد جایی هست که مورد اعتماد باشه واسه خرید.
    بعد میشه باهش به اینترنتم وصل شد و مثلا وب گردی کرد یا چت کرد..
    بعد قیمتهاشم اگه میشه بگین..
    ممنون..

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان عزیز که god of war رو تموم کردن لطفا" کمک کنین خیلی فوری و اضطراریه تو یه جاش گیر کردم ببینین یادتون میاد چه جوری باید برم ......همون جایی که با اون روح ماسکدار (ماسک طلایی)مبارزه می کنی و وقتی شکست میخوری تو رو می اندازه زیر زمین و وقتی اونجا چند مرحله رفتم الان جایی هستم که همه اهرم زنجیرها رو کشیدم و لی فقط دو تا ستون هست که از اونا برم بالا ولی از ستون اولی که می پری به ستون دومی نمی رسه چون فاصله شون زیاده ...ببین یادتون اومد یا بیشتر توضیح بدم ؟؟؟
    به جای این همه پست یه سیو میذاشتی یا اینکه یه عکس ازش می ذاشتی

سلام..
    چند تا سوال درمورد PSP داشتم..
    اول اینکه میگناین مدل 3000 مشکل داره قضیش چیه..
    بعد اگه بخوام بخرم کدوم مدلش و بخرم..
    بعد تو مشهد جایی هست که مورد اعتماد باشه واسه خرید.
    بعد میشه باهش به اینترنتم وصل شد و مثلا وب گردی کرد یا چت کرد..
    بعد قیمتهاشم اگه میشه بگین..
    ممنون..
    نه 3000 هیچ مشکلی نداره فقط کپی خور بودنش با خاموش کردن دستگاه میپره که اگر روی استند بای بذارید هیچ مشکلی نیست حتی اگه کپی خور بپره هم در کمتر از 1 دقیقه می تونید کپی خورش کنید.

به نظر من همین 3000 بهترین انتخابه . البته مدل جدید Go هم اومده که هنوز کپی خور نشده و قیمتش هم بالاست .

تو مشهد رو نمی دونم .

باهاش از طریق وایرلس میشه وصل شد . البته سایت های فارسی رو باز نمی کنه .

قیمت ها هم تاپیک جدا داره.

10. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mori2985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

من باهاش کار کردم.وقتی با دکمه استارت پلاگین رو بالا آوردی به قسمت مرتب سازی بازی ها برو

منظورت از اینکه بعد از اینکه با دکمه استارت پلاگین رو بالا آوردی چیه ؟میشه دقیق تر روشش رو توضیح بدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •