up..........
up..........
فهمیدم کجا رو میگی....خیلی سخت بود....ولی من بالاخره تونستم بپرم!!!!فقط زمان بندی مهمه.و اینکه دکمه پرش رو نگه داری تا پرشت طولانی تر بشه.فکر کنم با دوبار زدن پرش هم میشد پرش طولانی تری داشت ولی باز هم باید به موقع دکمه رو بزنی.وقبلش هم تا جایی که میتونی بدویی....
زمان بندی رو متوجه نشدم دوست عزیز که منظورت چی بود...ولی من دوبار پرش رو زدن رو خیلی امتحان کردم بیفایده بود ...برای اینکه مطمئن بشم درست متوجه شدی کجا رو می گم همون جایی هستش که دست یه انسان رو تو سنگ گرفتار کردن و دستش معلومه و گاهی انگشتاش رو تکون میده ....تو هم همون جا رو میگی دیگه ؟؟؟
من باهاش کار کردم.وقتی با دکمه استارت پلاگین رو بالا آوردی به قسمت مرتب سازی بازی ها برو و با دکمه ضربدر بازی مورد نظر رو انتخاب کن و به مکان مورد نظرت ببر.وقتی همه بازی ها رو مرتب کردی دکمه مربع رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه و درنهایت از پلاگین خارج شو.حالا بعد از اجرای یه بازی و خروج از اون میتونی تغییرات رو ببینی....کسی اون پلاگین ها رو امتحان نکرده یا طرز کارش رو بلد نیست؟
upppppppppppp
دوستان عزیز که god of war رو تموم کردن لطفا" کمک کنین خیلی فوری و اضطراریه تو یه جاش گیر کردم ببینین یادتون میاد چه جوری باید برم ......همون جایی که با اون روح ماسکدار (ماسک طلایی)مبارزه می کنی و وقتی شکست میخوری تو رو می اندازه زیر زمین و وقتی اونجا چند مرحله رفتم الان جایی هستم که همه اهرم زنجیرها رو کشیدم و لی فقط دو تا ستون هست که از اونا برم بالا ولی از ستون اولی که می پری به ستون دومی نمی رسه چون فاصله شون زیاده ...ببین یادتون اومد یا بیشتر توضیح بدم ؟؟؟
ای بابا دوست من لازم نیست اینقدر پست تکراری و اسپم بدی!منظور شما رو همون اول متوجه شدم.جوابش هم همون بود....توی همون فاصله کم بدو و در آخرین لحظه یک پرش بلند انجام بده...همین!
سلام..
چند تا سوال درمورد PSP داشتم..
اول اینکه میگناین مدل 3000 مشکل داره قضیش چیه..
بعد اگه بخوام بخرم کدوم مدلش و بخرم..
بعد تو مشهد جایی هست که مورد اعتماد باشه واسه خرید.
بعد میشه باهش به اینترنتم وصل شد و مثلا وب گردی کرد یا چت کرد..
بعد قیمتهاشم اگه میشه بگین..
ممنون..
به جای این همه پست یه سیو میذاشتی یا اینکه یه عکس ازش می ذاشتی
نه 3000 هیچ مشکلی نداره فقط کپی خور بودنش با خاموش کردن دستگاه میپره که اگر روی استند بای بذارید هیچ مشکلی نیست حتی اگه کپی خور بپره هم در کمتر از 1 دقیقه می تونید کپی خورش کنید.
به نظر من همین 3000 بهترین انتخابه . البته مدل جدید Go هم اومده که هنوز کپی خور نشده و قیمتش هم بالاست .
تو مشهد رو نمی دونم .
باهاش از طریق وایرلس میشه وصل شد . البته سایت های فارسی رو باز نمی کنه .
قیمت ها هم تاپیک جدا داره.
منظورت از اینکه بعد از اینکه با دکمه استارت پلاگین رو بالا آوردی چیه ؟میشه دقیق تر روشش رو توضیح بدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)