دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟
دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟
اره من الان اینطوری شدم سرعتم از 2-3 مگ بالاتر نمیره در صورتی که با ی سیم دیگه تا 70 مگ میره
ی بار کاهش پینگ وصل کردم سرعت رفت بالا ولی الان هر چی کانکشن افزایش سرعت میزنم جواب نمیده اکثرا هم اکانت تست ها رو برداشتتن
چیکار کنم بنظرت؟
Last edited by shayan10-10; 05-10-2018 at 11:22.
دوستان من چند ماهه خط همراه اول دائمی کار نمیکنه و چند روز یه بار ۱۰۰تومن تو همراه من اضافه میشه.رفتم پرینت گرفتم هر روز ساعت ۱۲شب ۲۲۹ریال یا ۳۳۹ریال .ریز نوشته.به عنوان اجاره بسته قراردادی به حساب منظور میشه.این همون آبونمانه؟
ابونمان هر شب در صورتحساب اضافه و اعمال میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
115#*10*
ستاره ده ستاره صدوپانزده مربع
دوستان نت شبانه نامحدود کاهش سرعت داره نداره؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممکنه داشته باشه ممکنه هم نداشته باشه اصلا نمیشه قطعی گفت، باید یه دفه خودتون امتحان کنید و البته تضمینی هم برای آینده نداره!
من مدتی که از شب مودم 4g رو میزنم به لپ تاپ و اینترنت وصل میشه بعد میذارم که از 3 تا 7 دانلود کنه ولی وقتی که به ساعت دانلود میرسه اینترنت قطع میشه و دانلود ارور میده و باید پاشم مودم رو رو قطع کنم دوباره وصل کنم تا وصل بشه! کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی برای این مشکل هست؟
سلام
به راحتی از طریق استفاده از تایمر برق دیجیتال میتونید بهش برنامه بدید که در بازه های زمانی گوناگون (دقیقه ای، ساعتی، روزانه، هفتگی و...) برق رو قطع و یا وصل کنه.
شاید براتون هزینه اضافی باشه ولی در کل وسیله خوبیه. حتماً دیجیتال بخرید و آنالوگ نخرید. چند سال پیش من خریدم 80 هزار تومان.
روشن و خاموش کردن پمپ ، بخاری و چراغ آکواریوم
زمانی را در نظر بگیرید که به هر دلیل نیاز دارید به مسافرت بروید. شما ممکن است در خانه دارای یک آکواریوم پرورش ماهی باشید. در نتیجه نیاز است که پمپ آکواریوم و یا بخاری آن در زمان مشخصی روشن و در زمان دیگر خاموش شود. خرید تایمر دیجیتال برق در این زمان سودمند است.
تایمر برای مسافرت و امنیت خانه، شرکت و انبار
در زمان مسافرتهای طولانی روشن و خاموش شدن یک لامپ کممصرف و یا حتی یک رادیو میتواند یک لایهی امنیتی برای خانه یا اداره یا شرکت و انبار و باغ و ساختمان را ایجاد کند. خاموش بودن چند روزهی لامپهای یک خانه و ساختمان برای دزدان و سارقان یک نشانهی مثبت است. با بهرهگیری از تایمر برق دیجیتال میتوانید پساز برنامهریزی یک لامپ را در مدت مسافرت خود در ساعات معین روشن و در ساعت زمانبندی شده خاموش کنید.
تایمر برق برای پمپ آب کشاورزی و باغبانی
در باغهایی که دارای سامانهی آبیاری قطرهای تحت فشار هستند زمانهای ویژهای برای آبیاری درختان در نظر گرفته میشود. برای نمونه هنگامهی شب بهترین زمان برای آبیاری درختان است. در نتیجه با خرید و سر راه پمپ آبیاری قرار دادن این تایمر دیجیتال برق میتوان پس از برنامهریزی مشخص کرد که آبیاری در چه ساعتی به صورت خودکار و بدون نیاز به حضور نیروی انسانی آغاز شده و در چه ساعتی برق پمپ آب قطع شود.
تایمر برق دیجیتال برای کارگاههای صنعتی دامداری و گلخانه
کارگاههای صنعتی و یا مرغداریها و گاوهداریها و همچنین گلخانههای پرورش گل زینتی و محصولات کشاورزی دارای لامپهای ال ای دی روشنایی و دستگاههای تهویه هوا هستند که نیاز است در ساعتهای خاصی در فصلهای گوناگون سال روشن و خاموش شوند و برق آنها به صورت خودکار قطع و وصل شود. در نتیجه این یک دستگاه بسیار مهم و کاربردی برای اینگونه از کارها است.
Last edited by saman1010; 09-10-2018 at 12:24.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)