تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1097 از 1320 اولاول ... 9759799710471087109310941095109610971098109911001101110711471197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,961 به 10,970 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

در مورد سرعت اصلا جدیدا ظن به این هست که آی پی های پر مصرف رو محدود میکنه خودش بعد از مدتی چون وقتی آی پی تغییر میکنه ظاهرا محدودیت نداره دیگه.
    اره من الان اینطوری شدم سرعتم از 2-3 مگ بالاتر نمیره در صورتی که با ی سیم دیگه تا 70 مگ میره
    ی بار کاهش پینگ وصل کردم سرعت رفت بالا ولی الان هر چی کانکشن افزایش سرعت میزنم جواب نمیده اکثرا هم اکانت تست ها رو برداشتتن
    چیکار کنم بنظرت؟
    Last edited by shayan10-10; 05-10-2018 at 11:22.

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من چند ماهه خط همراه اول دائمی کار نمیکنه و چند روز یه بار ۱۰۰تومن تو همراه من اضافه میشه.رفتم پرینت گرفتم هر روز ساعت ۱۲شب ۲۲۹ریال یا ۳۳۹ریال .ریز نوشته.به عنوان اجاره بسته قراردادی به حساب منظور میشه.این همون آبونمانه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من چند ماهه خط همراه اول دائمی کار نمیکنه و چند روز یه بار ۱۰۰تومن تو همراه من اضافه میشه.رفتم پرینت گرفتم هر روز ساعت ۱۲شب ۲۲۹ریال یا ۳۳۹ریال .ریز نوشته.به عنوان اجاره بسته قراردادی به حساب منظور میشه.این همون آبونمانه؟
    ابونمان هر شب در صورتحساب اضافه و اعمال میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

115#*10*
    ستاره ده ستاره صدوپانزده مربع

دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟

7. 3 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان نت شبانه نامحدود کاهش سرعت داره نداره؟؟

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممکنه داشته باشه ممکنه هم نداشته باشه اصلا نمیشه قطعی گفت، باید یه دفه خودتون امتحان کنید و البته تضمینی هم برای آینده نداره!

12. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من مدتی که از شب مودم 4g رو میزنم به لپ تاپ و اینترنت وصل میشه بعد میذارم که از 3 تا 7 دانلود کنه ولی وقتی که به ساعت دانلود میرسه اینترنت قطع میشه و دانلود ارور میده و باید پاشم مودم رو رو قطع کنم دوباره وصل کنم تا وصل بشه! کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی برای این مشکل هست؟

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدتی که از شب مودم 4g رو میزنم به لپ تاپ و اینترنت وصل میشه بعد میذارم که از 3 تا 7 دانلود کنه ولی وقتی که به ساعت دانلود میرسه اینترنت قطع میشه و دانلود ارور میده و باید پاشم مودم رو رو قطع کنم دوباره وصل کنم تا وصل بشه! کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی برای این مشکل هست؟
    سلام
    به راحتی از طریق استفاده از تایمر برق دیجیتال میتونید بهش برنامه بدید که در بازه های زمانی گوناگون (دقیقه ای، ساعتی، روزانه، هفتگی و...) برق رو قطع و یا وصل کنه.
    شاید براتون هزینه اضافی باشه ولی در کل وسیله خوبیه. حتماً دیجیتال بخرید و آنالوگ نخرید. چند سال پیش من خریدم 80 هزار تومان.

روشن و خاموش کردن پمپ ، بخاری و چراغ آکواریوم

زمانی را در نظر بگیرید که به هر دلیل نیاز دارید به مسافرت بروید. شما ممکن است در خانه دارای یک آکواریوم پرورش ماهی باشید. در نتیجه نیاز است که پمپ آکواریوم و یا بخاری آن در زمان مشخصی روشن و در زمان دیگر خاموش شود. خرید تایمر دیجیتال برق در این زمان سودمند است.

تایمر برای مسافرت و امنیت خانه، شرکت و انبار

در زمان مسافرت‌های طولانی روشن و خاموش شدن یک لامپ کم‌مصرف و یا حتی یک رادیو می‌تواند یک لایه‌ی امنیتی برای خانه یا اداره یا شرکت و انبار و باغ و ساختمان را ایجاد کند. خاموش بودن چند روزه‌ی لامپ‌های یک خانه و ساختمان برای دزدان و سارقان یک نشانه‌ی مثبت است. با بهره‌گیری از تایمر برق دیجیتال می‌توانید پساز برنامه‌ریزی یک لامپ را در مدت مسافرت خود در ساعات معین روشن و در ساعت زمان‌بندی شده خاموش کنید.

تایمر برق برای پمپ آب کشاورزی و باغبانی

در باغ‌هایی که دارای سامانه‌ی آبیاری قطره‌ای تحت فشار هستند زمان‌های ویژه‌ای برای آبیاری درختان در نظر گرفته می‌شود. برای نمونه هنگامه‌ی شب بهترین زمان برای آبیاری درختان است. در نتیجه با خرید و سر راه پمپ آبیاری قرار دادن این تایمر دیجیتال برق می‌توان پس از برنامه‌ریزی مشخص کرد که آبیاری در چه ساعتی به صورت خودکار و بدون نیاز به حضور نیروی انسانی آغاز شده و در چه ساعتی برق پمپ آب قطع شود.

تایمر برق دیجیتال برای کارگاه‌های صنعتی دامداری و گلخانه

کارگاه‌های صنعتی و یا مرغ‌داری‌ها و گاوه‌داری‌ها و همچنین گلخانه‌های پرورش گل زینتی و محصولات کشاورزی دارای لامپ‌های ال ای دی روشنایی و دستگاه‌های تهویه هوا هستند که نیاز است در ساعت‌های خاصی در فصل‌های گوناگون سال روشن و خاموش شوند و برق آن‌ها به صورت خودکار قطع و وصل شود. در نتیجه این یک دستگاه بسیار مهم و کاربردی برای این‌گونه از کارها است.
    Last edited by saman1010; 09-10-2018 at 12:24.

15. 2 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •