منم یه متن برات گذاشتم اگه انگلیسی خوبه بخونش
sent from my Xperia
منم یه متن برات گذاشتم اگه انگلیسی خوبه بخونش
sent from my Xperia
هیچ جای اون متن ننوشته umts کند تره . داری اشتباه میکنی قبول کن پا فشاری الکی نکن رو اشتباهت .umts تکنولوژیش یه نسل عقب تر از wcdma هستش.
من مودم TP-LINK M5350 3G دارم شبکه همیشه در حالت UMTS هست. با ایرانسل 15مگ و همراه اول هم 8.7مگ سرعت ازش گرفتم.
ماشالا این همه منابع خارجی معتبر در این زمینه ، چرا الکی بحث می کنید :
UMTS vs WCDMA Network Technology
UMTS and WCDMA are terms related to 3G mobile communication. While UMTS refers to the 3G network specification, WCDMA is one of the radio access technologies for UMTS.
اینکه دوستمون نوشتن همیشه در حالت UMTS هست شبکه که استفاده می کنند ، فکر می کنم با توضیح بالا پاسخش را دریافت کنند.
Last edited by masooumi; 12-03-2015 at 19:32.
نمی دونم این جمله رو چطورتو متن نمی بینی
UMTS has a theoretical transfer speed of 21 Mbit/s
اینم بخون و با عکسی که گذاشتی مقایسه کن
sent from my Xperia
Last edited by arash59b; 12-03-2015 at 19:48.
دوستان دعوا نکنید ...
UMTS کل تکنولوژی 3G یا همون نسل سوم رو در بر میگیره.
اصل UMTS یا همون حالت ابتدایی نسل سوم 384kbps بیشتر سرعت نداره.
HSDPA زیر مجموعه UMTS به حساب میاد و 7.2mbps حداکثر سرعتش هست.
HSPA هم 14.4mbps.
+HSPA حداکثر 21.6mbps و +DC-HSPA هم 42.2mbps.
کل اینا UMTS بهش گفته میشه.
مثل GSM که کل تکنولوژی موبایل رو بهش میگن.
همراه اول یا رایتل یا ایرانسل بالای آنتن 3G بیاد یعنی روی حالت اولیه نسل سوم یا همون UMTS هستید.
زمانی که گوشی بیکار باشه و از اینترنتش استفاده نشه ( بسته به نوع تنظیمات BTS که بهش وصلید ) گوشی میره رو حالتی که از لحاظ مصرف باتری انرژی کمتری مصرف میکنه ! مثل 3G یا H و زمانی که صفحه باز میکنید و پکت به BTS ارسال میشه سریع میوفته رو حال H+ تا بیشترین سرعت رو بده بهتون.
معمولا هیچ اپراتوری اولویت اول رو روی 3G نمیزاره تو تنظیمات BTS.. چون پینگ تایمش بیشتر از بقیه حالت هاس و مصرف باتریش هم تقریبا با حالت HSDPA یا همون H یکیه.
جایی که 3G بیاد بالای آنتن میتونه چند دلیل داشته باشه.
یکی اینکه BTS که بهش وصلید کاملا تنظیم نشده و رو حالت کانفیگ کارخونس و فقط فعال کردن تا بعد تنظیماتش رو انجام بدن.
دوم سیگنال خیلی ضعیف
سوم پشتیبانی نکردن گوشی از H و H+.
که گزینه اول و دوم بیشتر اتفاق میوفته.
بطور مثال الان یکی از BTS های همراه اول که تو منطقه ما به تازگی نصب شده ، زمان بیکاری گوشی میره رو حالت 3G و موقع باز کردن صفحات میره رو +H.. و بیشتر از 1 مگ هم سرعت نمیده!
اما یه دکل دیگه چند متر اونطرف تر هست و خیلی قبلتر نصب شده ، هرموقع بهش وصل میشیم زمان بیکاری گوشی H میشه و موقع باز کردن صفحات +H و سرعت 6-7 مگ..این کاملا معلومه که اون BTS اولی کاملا تیون نشده!
برای اینکه بهتر متوجه بشید که گوشی الان روی کدوم حالته از برنامه Network Signal Info تو اندروید استفاده کنید کاملا نشون میده وضعیت آنتن رو.
لینک زیر هم یه مرور کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه :
محتوای مخفی: DC-HSPA+
محتوای مخفی: UMTS
دوستان راهی وجود داره از طریق sms بسته های اینترنتی رو فعال کرد؟
من مودم 4g دارم.باید هر هفته سیم کارت رو دربیارم و بسته رو فعال کنم و دوباره سیم کارت رو بندازم داخل مودم
ممنون
متن شما درسته ولی صحبت اصلی روی تفاوت umts و wcdma هست اینجا هم هردو شبکه از یک نسل هستند و هر دو شون هم جزو gsm
sent from my Xperia
تفاوت هم مشخصه دیگه توی عکسی که گذاشتم...
UMTS کمتر از WCDMA هست.
این عکس کاملاً رتبه بندی رو نشون میده.
![]()
Last edited by rznrz06; 12-03-2015 at 20:54.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)