منم احتمال میدم که ورش ندارن چون به نظرم حد عقل50% کاربراشون میپره که یکیش خودم چون برای نامحدود بودنش گرفتم
منم احتمال میدم که ورش ندارن چون به نظرم حد عقل50% کاربراشون میپره که یکیش خودم چون برای نامحدود بودنش گرفتم
سلام دوستان
نت 1 مگ مخابرات دارم
سرعت دانلود نرمال هست، ولی سرعت آپلود از 35 بالاتر نمیره ( با اکثر سایت های آپلود امتحان کردم )
قبل از ارتقا به 1 مگ، نتم 512 بود و همین مشکل رو داشتم، یعنی سرعت آپلود با 512 هم 17 بالاتر نمی رفت.
مسلماً نصف سرعت دانلود، باید سرعت آپلود باشه. که 1 مگ باید آپلود 62 بده - یا 512 آپلود 34 بده
دوستانی که از نت 1 مگ مخابرات استفاده میکنن این مشکل رو دارن یا نه؟
یا اگر مشکل من از جای دیگه ای هست و برطرف شدنیست ممنون میشم راهنماییم کنید.
موفق باشید.
معمولا در مورد آپلود چون کمتر مورد توجه کاربر هست کاربر حساسیت چندانی روش نداره پس آی اس پی هم روی کیفیتش تاکیدی نداره چه بسا که مخابرات باشه
البته توی آی اس پی های خصوصی وضعیت بهتر هست.
بهتره با پشتیبانیشون صحبت کنین در جریان بذارین اگر قبول کنن وصلتون میکنن به یه پشتیبانی دیگه که نمودار سرعت دانلود و آپلود رو میبینن و شاید تونستن درستش کنن.
مخابرات سرعت آپلود را یک چهارم سرعت دانلود می بنده.
حجمی رو از 12 بهمن می تونید در مزاکر مخابراتی ثبت نام کنید کسی 2 مگ بگیره یک ساله مودم رایگان هم میدن .
اینجوری کله مشتری های مخابرات میپرن
امروز حجم مصرف از توی سایت مخابرات چک میکردم قطع و صل هایی که من باعث نبودم توجه ام رو جلب کرد،
برای شما هم همین طوریه ؟!
البته لینک من نمیره ولی از حداقل یکبار توی روز کانکنشن اینترنتم خود به خود قطع و وصل میشه.
UP Time امروز کانکشن من تا الان حدودا 17 ساعت شده.
تنها در صورتی میرزه که حداقل ۴مگ بدن شبانه رایگان هم داشته باشه.
شبانه نداره کلا 1 گیگ رایگان دارهدر مورد داون استریم احتمالا همون 2 مگ باشه
تعرفه خدمت شما
![]()
Last edited by Mr saeed; 30-01-2014 at 17:27.
سلام دوستان
چندتا سوال دارم
1. من تابستون 92 سرویس ADSL مخابرات رو روی خط فعال کردم. این جریان قرارداد یک ساله یعنی تا تابستون 93 نمیتونم از سرویس انصراف بدم؟
2. با شروع این طرح حجمی ADSL تکلیف اونایی که نامحدود دارن چی میشه؟
3. راهی وجود داره تا روی خط تلفن فیبر نوری ADSL از شرکت های خصوصی گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)