تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1097 از 1185 اولاول ... 975979971047108710931094109510961097109810991100110111071147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,961 به 10,970 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فریدعزیز بی زحمت اگر تستی روی نسخه پرفیوم یاهمون اکستریم این کار داشتی ممنون میشم تفاوت های رایحه شون رو توضیح بدی چون جای دیگه ای هم خوندم که اکستریم بهتره و همونطور که گفتی ارزش خرید بیشتری داره. واینکه آیا احیانا بین عطر لانوییت و اکستریم این محصول شباهتی هست؟
    دوستان دیگه هم اگر تست داشتن دست به کار شن هرچند فصلش گذشته اما بحث دربارش خالی از لطف نیست.
    رایحه نسخه عادی و اکستریم به هم شبیهه با این تفاوت که نسخه عادی ملایم و مرکباتیه ولی تو نسخه اکستریم بادیان و پچولی خیلی پررنگتر و تندتره.
    نسخه اکستریم ماندگاری و پخش بوی بیشتری هم داره.هر دو نسخه خصوصا اکستریم به خاطر وجود بادیان و رزین المی رفرموله شدن.
    اگر بتونید نسخه اکستریم با بچ نامیر 1XXX که در واقع تولید سال 2011 هست پیدا کنید ارزش خرید خیلی خوبی داره .لانوییت هم به نظر من شباهتی به اکستریم نداره
    Last edited by farid123; 18-03-2015 at 22:04.

2. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

استاد عزیز و ناظر بزرگوار آفرین به این حافظه و ذهن پویتان ، فرمودید که شاید از خستگی باشه ، و دقیقا درست فرمودید ، خستگی از اینکه هنوز نتونستم عطری با مشخصاتی که ذکر کردم را پیدا کنم ، باور کنید هر روز با این سایت هستم و اظهارنظرهای دوستان را مرور می کنم ولی انچه را که می خوام نتونستم پیدا کنم.......ممنونم جناب آقای ناظر از این گوشزد تان

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان . بنده پیشاپیش سال جدید را اول به مسوولین سایت و دوم به همه ی ایرانی های خوش پسند تبریک می گویم . عزیزان بنده به دنبال عطر بهار و تابستانی با خط بویی ماندگار و پخش بویی عالی هستم ، از اون عطرهایی که توی خیابون بعضی از افراد سرمایه دار خوش پول می زنن که پس از یک ساعت ، همونجا اون بو هست و حس اش می کنی ... دنبال اون عطرها هستم ...ممنون میشم معرفی نمایید
    با سلام خدمت شما دوست و عزیز و و تبریک سال نو

اگر دنبال چنین عطری با رد بویی آنچنانی هستید پیشنهاد میکنم تام فورد گری وتیور ، شنل آلور اکستریم و اکوا فارنهایت را حتما تست کنید

5. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

استاد عزیز و ناظر بزرگوار آفرین به این حافظه و ذهن پویتان ، فرمودید که شاید از خستگی باشه ، و دقیقا درست فرمودید ، خستگی از اینکه هنوز نتونستم عطری با مشخصاتی که ذکر کردم را پیدا کنم ، باور کنید هر روز با این سایت هستم و اظهارنظرهای دوستان را مرور می کنم ولی انچه را که می خوام نتونستم پیدا کنم.......ممنونم جناب آقای ناظر از این گوشزد تان
    اینجا مابین کلمات سابژکتیو دنبال عطر دلخواهتون هستید اینطوری چیزی پیدا نمی کنید.
    ناظر محترم هم خانم هستند نه آقا

7. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

جناب آقای فرید...ممنون از تذکر بجا و قوی تان......و تشکر از آقای 30 vil بخاطر راهنمایی مفیدشان

9. این کاربر از m.delavar415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من اعتراف میکنم اشتباه کردم
    فقط
    خدا رو شاکرم که اینترنتی خرید نکردم!
    وای دوستان
    این پست من یادتونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
      محتوای مخفی: اشتباه 
    خب بیشتر تقصیر فروشنده بود چرا؟ چون کاغذ تست یک عطر دیگه جلو اینیکی بود

اینی که من خریدم محصول 2004 و تویلت هست و بعد از اون حدود 14 مورد دیگه از این عطر در ورژن های مختلف با تفاوت های جزئی و کلی (ادیشن های محدود و ...) تولید شده!!

خلاصه اینم از عطر نوروزی ما:

توصیفاتم هموناست دقیقا که گفتم.
    نکته جالب توجه اینه که کاغذ تست عطر دقیقا رایحه ای رو نشون میداد که الان روی پوستم حس میکنم (چون معمولا کمی تفاوت وجود داره...)
    پخش بوی عطر در یک ساعت اول قابل توجه هست و کاملا اطرافیان حس میکنند اما در ادامه پخش میشه گفت متوسط هست تا حدود 3 ساعت و بعد از اون تنها ماندگاری دوام داره
    در مجموع نمیشه گفت پخش و ماندگاریش عالیه اما راضی کننده هست
    (ضمنا هنوز روی لباس تست نکردم بعدا این مورد رو به همین پست اضافه خواهم کرد...)
    ولی
    بیشتر از همه من شیفته رایحه این عطر هستم
    به عنوان کسی که عطرهای بسیار زیادی رو تست کردم توصیه میکنم که حتما این رایحه رو تجربه کنید
    وقتی اسپری میکتی دوست داری چشماتو ببندی و یک نفس عمیق بکشی
    خوشبختانه تلفیقی از مواردی بود که من میخواستم! من برای بهار عطر مرکباتی دوست داشتم بگیرم+ یک عطر چوبی

به جرات میتونم بگم که این عطر شامل هردو مورد هست!!
    من احساس میکنم که میتونه چهارفصل باشه البته بیشتر به سمت عطرهای خنک متمایله تا گرم!

در نهایت خیلی خوشحالم از خریدش
    و اینکه
    واقعا یکی از نعمت های عظیمی که خدا به انسان داده همانا حس بویایی هست
    با تجربه عطرهای جدید جلوه ی دیگری از زیبایی های این دنیا شکوفا میشه مثل لذت بردن از یک موسیقی ناب یا خیره شدن و لذت از یک نقاشی زیباست...
    Last edited by Atghia; 19-03-2015 at 20:55.

11. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان کسی میتونه یه فروشگاه معتبر عطر و ادکلن تو اصفهان معرفی کنه ؟
    امروز رفتم پرتو روبه رو هتل عباسی اما از برند دسکوارد هیچی نداشت .
    کسی فروشگاه سفیر تو سیتی سنتر میشناسه ؟ یه بار ازش خرید کردم هم ماندگاری اون ادکلن کم بود هم در ادکلن بعد یه مدت رنگش پوسته پوسته شد واسه همین شک کردم بهش .
    لطفا اگه کسی فروشگاه معتبر که جنساش اصل باشه توی اصفهان میشناسه معرفی کنه

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان درمورد عطرهای نیچ :

میخواستم کمی توضیح بدین و اینکه آیا برند خاصی دارن؟
    در کشورمون کجا میشه این عطرهارو پیدا کرد وقیمت هاش که میدونم خیلی بالاست در چه حده؟
    به صورت گرمی فروخته میشن یا شیشه ای؟
    از بین برند های موجود دربازار شنیدم بعضی عطرهاشون نیچه! این درسته؟ کدوم عطرها و برند ها هستن؟ ازکجا معلوم میشه کدوم محصول از یک برند نیچه؟

ممنون

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    لطفا چند ادکلن زنانه (حدود 40 سال) برای فصل های بهار و تابستان تا حدود قیمت 300 که ماندگاری و پخش بوی متعارف و از همه مهمتر رایحه همه پسندی داشته باشه بهم معرفی کنید. به خاطر اینکه سلیقه ایشون در عطر رو نمی دونم یک کار همه پسندی باشه.
    Last edited by amirfakhrian; 20-03-2015 at 07:28.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    لطفا چند ادکلن زنانه (حدود 40 سال) برای فصل های بهار و تابستان تا حدود قیمت 300 که ماندگاری و پخش بوی متعارف و از همه مهمتر رایحه همه پسندی داشته باشه بهم معرفی کنید. به خاطر اینکه سلیقه ایشون در عطر رو نمی دونم یک کار همه پسندی باشه.
    سلام

آرمانی کد لونا

لایت بلو از دی اند جی

آکوا شیک از تری ماگلر

نارسیسو رودریگز اسنس

دو مورد اول کاملا مرکباتی هستند.
    از لحاظ ماندگاری و پخش سه مورد اول تقریبا میشه گفت معمولی هستند
    مورد اخر از لحاظ ماندگاری و پخش برتر هست!
    پیشنهاد من به شما دقیقا مورد اخر هست.
    یک عطر فوق العاده گلی (بیشتر گل رز+مشک+زنبق) که خیلی خاص طراحی شده و لطافت جالبی داره ماندگاریش بسیار جالبه
    من خودم این عطر رو دارم و خیلی زیاد مورد توجه مادرم هست

موفق باشید

16. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •