تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1097 از 1135 اولاول ... 97597997104710871093109410951096109710981099110011011107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,961 به 10,970 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این اواخر کسی توی شیراز پارس آنلاین نگرفته؟هزینه رانژه هم داره؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توقف ارائه سرويس از سوي برخي شركتهاي مخابرات استاني

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري از تخلف در فروش پهناي باند بيش از حد مجاز از سوي شركت مخابرات ايران در ده استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، بوشهر، چهارمحال و بختياري، خراسان جنوبي، فارس، كردستان، گيلان و مازندران خبر داد.

به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، حسن رضواني با اشاره به نظارت مستمر رگولاتوري بر عملكرد و كيفيت سرويس ارائه شده از سوي اپراتورها گفت: بررسي و ارزيابي هاي انجام شده از وضعيت و تناسب پهناي باند تامين و عرضه شده از سوي شركتهاي مخابرات استاني نشان مي دهد در اين ده استان فروش پهناي باند اينترنت شركت مخابرات ايران بيش از حد مجاز بوده و اين موضوع كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتريان را در اين استانها در پي داشته است.

وي در تشريح اقدامات رگولاتوري در اين خصوص اظهار كرد: در اين زمينه تذكر و اخطارهاي لازم براي افزايش پهناي باند و توقف فروش سرويس به مشتريان جديد تا زمان ارتقاء پهناي باند شركت هاي مخابرات استاني داده شده است و اين شركت ها به منظور جلوگيري از ضرر و زيان به مشتريان، در حال پيگيري ارتقاء پهناي باند و بهبود كيفيت سرويس خود مي باشند.

رضواني افزود: شركت هاي مخابرات استاني موظفند ضمن ارتقاء پهناي باند و كيفيت سرويس ارائه شده، خسارت ايجاد شده براي مشتركين فعلي را مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) پرداخت كنند.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در باره پاسخگويي به نياز متقاضيان سرويس هاي اينترنت پرسرعت در اين استانها تاكيد كرد: با توجه به وضعيت فعلي پهناي باند شركت مخابرات ايران در استانهاي نام برده شده، به متقاضيان توصيه مي شود تا زمان رفع مشكلات موجود و افزايش كيفيت سرويس از سوي شركت مخابرات ايران و اعلام رسمي رفع مشكل از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از خدمات ساير دارندگان پروانه در اين استانها استفاده كنند.
    وي خاطر نشان كرد: نامناسب بودن شرايط، دراختيار نداشتن امكانات لازم جهت ارائه خدمات به متقاضيان جديد و ادامه فروش خدمات به بهانه عدم همكاري ساير شركتها با شركت مخابرات ايران قابل قبول نبوده و شركتهاي مخابرات استاني مي بايست پس از رفع مشكلات و ايجاد شرايط مطلوب نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشتري جديد اقدام كنند.

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان بیست نت بهتره یا اسیاتک؟ من خودم اسیاتک دارم ولی سرویسهاش خیلی گرونه.

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سرعت آسیا تک افتضاح شده ! میگن مشکل داریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان بیست نت بهتره یا اسیاتک؟ من خودم اسیاتک دارم ولی سرویسهاش خیلی گرونه.

بیست نت داداش سرعتش بیشتره و تعرفش هم پایینتره ولی اینها همش برا جلب مشتری هست چون قطعی اینترنت و پینگش وحشتناک بالا میره اونم میشه گفت تو تمام روزها و این دو مورد کاملا قابله تحمله ولی غیر قابل تحملتر اینه که شما مثلا میای تعرفه ماهی 20 تومن با فلان گیگ حجم رو برمیداری بعد اینها یه سیستم کلاه برداری پیاده کردن حجم رو خیلی وقتها چند برابر حساب میکنه و یه سیستم دزدی هم به اسم حجم مازاد گذاشتن که مثلا اگه شما تو تعرفتون ماهی 4 گیگ حجم رو برداشتین شک نکنید سره ماه مصرفتون چه بخواید چه نخواید از 4 گیگ براتون بیشتر ثبت میکنه و وارد حجم مازاد میشید و 10 تومن میکشن رو قبضتون و همینطور اگه خدا نکنه بیشتر مصرف کونید دیگه میره بالای 40 تومن اونم به غیر از تعرفتون و سیستمشون هم کاملا حقه بازیه و حجم رو قشنگ چندین برابر مصرف شما حساب میکنه و حتی یه بار من یک روز مودمم از صبح تا شب خاموش بود بعد که انلاین شدم رفتم تو پانل حجم الکی زده از ساعت فلان تا فلان انلاین بودید و حتی زده بود در عرض 5 دقیقه 3.5 گیگ مصرف شده که با این سرعت اینترنت ایران این چیزی غیر ممکنه در 5 دقیقه 3.5 گیگ دانلود داشته باشی و از همه بدتر اگه شیراز باشی یه زن حرومی حقه باز به اسم صادق نژاد رو گذاشتن مسئول برای رسیدگی به مشکلات از جمله همین زیاد محاصبه شدن حجم و ایشون اولا باید بالای 10 تا 20 بار زنگ بزنی تا برداره و وقتی هم برداشت اینقدر طلبکاره و اعصاب ادم رو خورد میکنه که بیخیال میشی و به همه هم میگه نمیخواین برین جمع اوری کنید و مخابرات با تبلیغات کاذب و همون قیمتهای پایینتر بیشتر از ظرفیتش کاربر گرفته و دانلود رایگان شبانه رو هم جدیدا برداشته برا مشترکین جدید و نامحدودش هم که سرعت رو اورده پایین بدرد نمیخوره و کیفیتش هم در کل افتضاح شده با کاربرای زیادی که گرفته و گول این چیزها رو نخورید و البته اگه میخواید با اعصاب و روانتون بازی بشه بیاید مخابرات.
    من همش دعا میکنم یه شرکت خارجی اینترنت یه جوری بتونه برسونه به ایران اون وقت همه با هم بریم اینترنت ازاد و بدون دردسر بگیریم اونم مفتی یا با قیمت ارزون و دست اخر با ورشکست کردن تمومی این isp های حقه باز انتقام این همه اعصاب خوردی هم از اونها و هم از کسانی که مسئول مملکت داری بخور بخور هستن رو بگیریم
    Last edited by nob2003; 09-07-2014 at 10:21.

7. 2 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون از توضیحات جامعت دوست عزیز. کلا تو این خراب شده هیج چیز خوبی پیدا نمیشه. یکی از یکی بدتر

9. این کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به مناسبت ولادت امام دوم شیعیان در مورخ 22 تیر ماه هر مشترک فعال حجمی که اقدام به خرید بسته 2 گیگ حجم اضافه نماید 2 گیگ نیز از آسیاتک هدیه دریافت و به میزان 4 گیگ شارژ خواهد شد.
    بنابراین گزارش این طرح تنها مشمول آن دسته از مشتركینی می‌شود كه به مدت 24 ساعت از بامداد روز 22 تیرماه لغایت ساعت 24 (همان روز) اقدام به خرید بسته 2 گیگی اینترنت می کنند.
    در این بازه زمانی، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه شارژ مشترکین آسیاتک و با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود نسبت به شارژ سرويس ADSL اقدام و از این شرایط ویژه استفاده کنند.

Last edited by ahriman323; 12-07-2014 at 09:56.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

یه مشکلی جدیدن پیدا شده تو خط من هر از چند دقیقه لینک کامل قطع می شه و دوباره وصل یم شه یعنی هر ده دقیقه شاید 2-3 دقیقه نت قطع بشه
    کسی بیست نت این مشکل رو نداره؟

داره خودمونی میشه maya_enthusiast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان، من با توجه به اینکه دیگه مخابرات شبانه نداره و نامحدود هم نداره میخوام جمع کنم برم یه شرکت دیگه ولی چون فیبر نوری هستیم تنها گزینه موجود آسیاتک هست. میخوام ببینم شبانه آسیاتک برای اون طرح هایی که زده رایگان چجور هست؟ (مثلا 1 مگ چابک 10 گیگ در ماه) چقدر طول میکشه مخابرات جمع کنه؟ وایرلس چجوره ؟ وایرلس هم مثل دی اس ال هس یا مشکلاتی هم داره؟ اگه کسی پیشنهاد دیگه ای داره که مشکلم حل شه ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان، من با توجه به اینکه دیگه مخابرات شبانه نداره و نامحدود هم نداره میخوام جمع کنم برم یه شرکت دیگه ولی چون فیبر نوری هستیم تنها گزینه موجود آسیاتک هست. میخوام ببینم شبانه آسیاتک برای اون طرح هایی که زده رایگان چجور هست؟ (مثلا 1 مگ چابک 10 گیگ در ماه) چقدر طول میکشه مخابرات جمع کنه؟ وایرلس چجوره ؟ وایرلس هم مثل دی اس ال هس یا مشکلاتی هم داره؟ اگه کسی پیشنهاد دیگه ای داره که مشکلم حل شه ممنون میشم.
    درود

سرویس512 10گیگ سرعت شبانه رایگان:60
    سرویس 1مگ 10گیگ سرعت شبانه رایگان:90
    سرویس 2مگ 10گیگ سرعت شبانه رایگان:120

برای جمع آوری اول باید توی پنلتون درخواست جمع آوری بزنید بعد تشریف ببرید دفتر 20نت در مخابرات قصرالدشت

سرویس های یکساله مودم رایگان هم هست که البته شبانه نیم بها حساب میشه،که تعرفه های را در سایت زیر می توانید مشاهده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •