تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1097 از 1126 اولاول ... 97597997104710871093109410951096109710981099110011011107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,961 به 10,970 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اگر کسی نتونست در مدت 5 سال مدرکش را بگیرد....چه میشود؟
    با فرض اینکه از معافیت سربازی برخوردار هست.
    چند ترم بهش فرصت میدن که مدرکشو بگیره که میگن سنوات ارفاقی، اگه تو سنوات ارفقی هم نتونه مدرک رو بگیره معافیت تحصیلی لغو و اخراج میشه.

2. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بر اساتید محترم من ترم آخر رشته نرم افزار پیام نور هستم و به صورت هم زمان در نیمسال دوم 94-93 در پذیرش بدون آزمون رشته الهیات پیام نور پذیرفته شدم ولی الان دوست دارم در رشته حقوق ادامه تحصیل بدم، میخواستم بپرسم اگر من تو پذیرش بدون آزمون مهر ماه امسال رشته حقوق پیام نور شرکت و قبول بشم آیا امکان این وجود داره که هم دروس عمومی نرم افزار را و هم بعضی از دروس مشترک رشته الهیات را که الان میخونم در شته حقوق دوتاشون را هم تطبیق بزنم؟ (یعنی هم عمومی های نرم افزار را که دارم فارغ التحصیل میشم و هم بعضی از دروسی که این ترم تو الهیات با حقوق مشترک هستن و پاسشون کردم را در رشته حقوق که از مهر ماه میخوام بخونم تطبیق بزنم؟)
    چرا فعالیت این تاپیک کم شده و چند روز طول میکشه تا شاید یکی پیدا بشه و یه سوال را جواب بده! از دوستان کسی نبود جواب بده؟

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام،

دوستان من در ورود به گلستان از طریق اینترنت ایرانسل مشکل دارم، کسی دیگه هست این مشکل رو داشته باشه؟ مثل اینکه فقط پیام نور مشهد اینطور شده.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    میان ترم ها 18 ام باز میشه از دوباره ... یعنی فردا ... کسانی که میان ترم ندارن حتما برن به اساتیدشون بگن
    در ضمن PNUNA جان توی سایتتون اطلاع رسانی بکنید
    این رو مسئول آموزشمون گفت که فردا باز میشه ... یکی از اساتیدمون خواسته به همه 6 بده به جای 6 داده 0.6

6. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یه مشاوره فنی بدین

من چند روز دیگه امتحان فرهنگ و تمدن اسلام و ایران دارم و واسش 6روز حدودا وقت دارم ولی بعدش 2تا امتحان سنگین دارم تخصصی و 3 واحدی که بعد از فرهنگ و تمدن پشت سر همه
    حالا به نظرتون فرهنگ و تمدن که خودخوانرو فقط با نمونه سوال خوندن میشه پاسش کرد؟مثلا 10سری نمونه سوال بخونم دیگه کتابو نخونم

پ.ن

این ترم چقدر گیر میدنگیر داده بود یارو زنه که کیف پولتو نباید بیاری برو امانات تحویل بدهبرجستگیش از رو شلوار معلوم بود یکم اونو تحویل دادم اومدم این بار به سوییچ گیر داد بعد هم گوشی تا جیب ما تخت تخت نشد این ول نکرد دلم میخواست خفش کنم
    بعد 2ساعت داشت کارتو چک میکرد اینو که رد کردیم رفتیم نشستیم سر جلسه گیرهای مراقب شروع شد
    مراقب فکر کنم دانشجو بود خودشم دو نفر بودن تا یه خورده برگه سوالارو میگرفتم بالا گیر میداد بیار پایین حالا پشت سرم هم دیوار بودا
    موقع امضا کردن برگه حضور غیاب سه پیچ شده بود کارت ورود به جلستو ببینم دو ساعت کارتو نگاه میکردو منو نگاه میکرد کم مونده بود بگه این تو نیستی دیگه حتما روش نشد
    از سال 90 تا الان هیچ ترمی با این مسائل رو به رو نشده بودم
    فکر کنم همش زیر سر این رئیس استان جدیدست
    خدا بگم چیکارتون کنه زدین رئیس استان تهرانو عوض کردین

حالا از همه اینا بدتر سر کوچه دانشگاه مامور گذاشتن یه سروان نیرو انتظامی توی ماشین نشسته دو تا سرباز هم وایسادن سر کوچه نمیذارن ماشین بره بالا
    یه سر بالایی خیلی تیزو تقریبا طولانیه که ادم واقعا نفسش میگیره اونجارو توی این هوای گرم بره بالا خیلی سربالاییه تیزیه این دیگه نمیدونم چه داستانیه دیگه......
    میگن وزیر کشور اونجا ویلا داره با همسایه ها شکایت کردن ماشین نره بالا اصلا هفت خوان رستمو باید رد کنیم میخوایم بریم یه امتحان بدیم تمرکز ادم از بین میره

یادش به خیر دکتر علیزاده رئیس استان بود استاد خودمون بود اکثر درسهای تخصصیمون با خودش بود اینا هر کاری میکردن ما میرفتیم زیر ابشونو جلو دکتر میزدیم فک کنم اینا دارن الان از من انتقام میگیرن شنبه بعد امتحان اون مسئول اموزش منو دید گفت دیگه دوره علیزاده هم تموم شد معلوم نیست میخوان تلافی کنند چیکار کنند

پ.ن 2

یه چیز دیگه هم میگم به دانشگاهتون امیدوار بشین دکتر علیزاده میگفت جلسه ای که با معاون وزیر علوم داشتیم خودشون اعتراف کردند دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه ایرانه حتی از دانشگاه تهران هم بیشتر دانشجو داره و معاون وزیر هم اعتراف کرده بود دانشجوهای پیام نور بیشترین بار علمیو دارند چون باید کل کتابو کامل بخونند و اکثر قبولیهای ارشد هم از دانشجوهای پیام نوره

بعد میگه اعتراف کردند پول عظیمی که پشت سر دانشگاه ازاده و خرجی که میکنه پیام نورو میخواد خراب نشون بده و بد نشون بده دکتر میگفت ما زورمون به پول ازاد نمیرسه اونا خیلی تبلیغات منفی علیه ما میکنند یه روز شایعه میندازن مدرک پیام نور معادله یه روز شایعه میندازن مدرک پیام نورو خارج کشور قبول ندارن....توی گوش دانشجوهاشونم میخونن که پیام نور به درد نمیخوره و اینا فقط به خاط هزینه زیادیه که دانشگاه ازاد برای تخریب چهره پیام نور میکنه
    بعد گفت میدونم ما هم عیبهایی داریم مثلا در فیلد و بازدیدها ضعیف عمل میکنیم که اونم داریم درست میکنیم...ولی درست نشد و دکتر برکنار شد

چقدر حرف زدممیگن موقع درس خوندن نگاه کردن گلهای قالی هم جذاب میشه همینه

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام
    میان ترم ها 18 ام باز میشه از دوباره ... یعنی فردا ... کسانی که میان ترم ندارن حتما برن به اساتیدشون بگن
    در ضمن PNUNA جان توی سایتتون اطلاع رسانی بکنید
    این رو مسئول آموزشمون گفت که فردا باز میشه ... یکی از اساتیدمون خواسته به همه 6 بده به جای 6 داده 0.6
    سلام
    مسئول امورشتون مطمئنه سایت باز میشه تو سایتهای خبری هیچ خبری از تمدید نیست !

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

ای بابا ...بازم که سیستم گلستان بازی در میاره باز نمیشه ..چه گیری افتادیم از دست اینا ...

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام به همه پیام نوری ها

دلم برای دانشگاه تنگ شده...ای کاش تموم نمیشد ..

اما وقتی پستهای دوستان رو میخونم میبیبنم که خوب شد تموم شد...

12. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

میگم نحوه نمره دادن تو سوالات تشریحی دروسی که نیاز به محاسبه داره چجوریه؟
    منظورم اینه که این دروس سوالات جوری هستن که زنجیر وار به هم وصل هستن و اگه کسی اون ابتدای کار یه اشتباه کوچیکی مرتکب بشه و لی باقی مراحل رو درست بره جوابش غلط میشه.
    یعنی بهش نمره ای تعلق نمیگیره؟

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

میگم نحوه نمره دادن تو سوالات تشریحی دروسی که نیاز به محاسبه داره چجوریه؟
    منظورم اینه که این دروس سوالات جوری هستن که زنجیر وار به هم وصل هستن و اگه کسی اون ابتدای کار یه اشتباه کوچیکی مرتکب بشه و لی باقی مراحل رو درست بره جوابش غلط میشه.
    یعنی بهش نمره ای تعلق نمیگیره؟
    منظورتون درست متوجه نشدم ولی سوالات تشریحی از فصلهای متفاوت میاد حل هر کدوم ارتباطی به حل سوال قبلی و بعدی نداره
    تشریحی دست استاده ،بسته به سلیقش صحیح میکنه و نمره میده
    یه استاد معرفت خرج میکنه سیاه میکنی اندازه پاسی نمره میده
    یکی نصف مسئله بنویسی بقیش اشتباه بنویسی مطمئن شه فهمیدی نصف نمره یا ماکزیمم نمره اون سوال میده
    یکیم گیره که حتی درستم بنویسی ولی فرمول ننویسی نصف نمره بهت میده یا اصلا خط میزنه

15. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •