تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1097 از 2376 اولاول ... 975979971047108710931094109510961097109810991100110111071147119715972097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,961 به 10,970 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

گزارش تمرين عصر ديروز استقلال

غيبت مشكوك جبارى، تأخير قلعه نويى

تمرينات ديروز استقلال تهران در ۲ نوبت صبح و عصر دنبال شد و آبى پوشان در تمرين عصر به مرور كارهاى تاكتيكى مشغول شدند، تمرين عصر ديروز را در گزارش ذيل بخوانيد:
    همكارى جويبارى و پاركينگ استقلالى ها
    مسئولان ورزشگاه دستگردى ديروز از سرپرست استقلال خواستند كه ورود و خروج ماشين هايى را كه متعلق به خبرنگاران است، كنترل شود كه سرپرست استقلال اهواز قول داد ليستى از ماشين هايى كه متعلق به خبرنگاران است تهيه كرده و در اختيار مسئولان پاركينگ دستگردى قرار دهد تا فقط افراد حاضر در اين ليست بتوانند از پاركينگ استفاده كنند.
    غيبت مشكوك جبارى
    مجتبى جبارى هافبك بازيساز استقلال ديروز نه در تمرين صبح شركت داشت و نه در تمرين عصر دليل غيبت جبارى از سوى مربيان عنوان نشد و خبرنگارها و تماشاگران هم اين موضوع را مشكوك مى دانستند، گويا تماشاگران استقلال هم به اين موضوع عادت كرده اند.
    كاظمى زود رفت
    حسين كاظمى كه به دليل سرماخوردگى در تمرينات صبح غايب بود در تمرين عصر هم پس از دقايقى حضور در محل تمرين استقلال از مربيان اجازه گرفت و دستگردى را ترك كرد.
    مرور كارهاى فنى در غياب قلعه نويى
    استقلالى ها به دليل بارانى بودن هوا دويدن دور زمين را كمتر انجام دادند و خيلى سريع به سراغ تمرينات تاكتيكى رفتند. در تمرين ديروز كه با غيبت جبارى و تأخير طالب لو همراه بود استقلالى ها پس از دقايقى دويدن به ارسال پاس هاى كوتاه با بغل پا پرداخته و پس از آن در قالب فضايى محدود پس از آنكه از روى موانع رد مى شدند به ارسال پاس هاى سريع مشغول شدند. استقلالى ها در ادامه به شوتزنى پرداخته كه در اين ميان سياوش اكبرپور، يدالله اكبرى و برهانى بهتر از بقيه شوتزنى كردند.
    تأخير قلعه نويى
    امير قلعه نويى با يك ساعت تأخير در محل تمرين حاضر شد سرمربى استقلال به ديدن بازى سپاهان و پيام مشغول بود و به همين خاطر نتوانست در تمرين شركت كند.
    گلزنى برهانى و خذيراوى
    در پايان استقلالى ها با يك فوتبال تمرينى به كار خود پايان دادند، در اين بازى كه بين ۲ تيم آبى و زرد برگزار شد برهانى و خذيراوى براى تيم زرد و منتظرى براى تيم آبى گلزنى كردند.
    برنامه امروز
    استقلالى ها ساعت ۱۵ و۳۰ دقيقه امروز تمرينات خود را در زمين مجموعه ورزشى دستگردى دنبال مى كنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پاداش استقلالى ها قبل از بازى با ملوان پرداخت مى شود

با اين كه گفته مى شد پاداش هاى استقلالى ها بابت پيروزى مقابل پيكان و ذوب آهن بعد از هر بازى به بازيكنان پرداخت شده است اما يكى از نزديكان استقلال ديروز اعلام كرد كه بازيكنان و مربيان هيچ پاداشى را دريافت نكرده اند و قرار است به زودى مبلغى را از باشگاه بگيرند. شنيده هاى ما حاكى از آن است كه مسئولين استقلال قصد دارند براى بالا بردن روحيه بازيكنان، قبل از بازى با ملوان پاداش ۲ برد اين تيم را پرداخت كنند تا انگيزه تيم بيشتر شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

روشن: استقلال قهرمان ليگ برتر مى شود

حسن روشن پيشكسوت استقلالى ها كه رابطه حسنه اى با مديريت جديد باشگاه دارد گفت : استقلال در ليگ امسال قهرمان خواهد شد. من از قبل گفته بودم ۴ فاكتور بايد در اين تيم رعايت شود. قدرت بدنى، سلامت روحى و روانى و بحث هاى تكنيك و تاكتيك، كه خوشبختانه حالا در اين تيم ديده مى شوند و با نتايج خوبى هم همراه بوده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تعطيلى ۳ روزه استقلالى ها بعد از بازى با ملوان

پس از برگزارى ديدار اين هفته استقلال مقابل ملوان با توجه به برگزارى ديدار تيم ملى، ليگ به مدت ۱۷ روز تعطيل خواهد بود. طبق شنيده هاى ما كادر فنى استقلال قصد دارند با توجه به اين تعطيلى به بازيكنان ۳ روز استراحت بدهند تا آنها با روحيه بيشترى در دور جديد تمرينات كه از صبح روز دوشنبه شروع خواهد شد شركت كنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

جلسه عباسفرد با قلعه نويى

عليرضا عباسفرد مهاجم معمولاً نيمكت نشين اين فصل استقلال به زودى در محل اين باشگاه به ملاقات امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان خواهد رفت. گفتنى است در اين جلسه قرار است عباسفرد در مورد علت نيمكت نشينى خود از قلعه نويى سؤالاتى بپرسد. طى روزهاى گذشته شايعاتى پيرامون اختلاف عباسفرد با قلعه نويى شنيده شده است. نكته جالب اينكه اين مهاجم در چند بازى اخير اصلاً جزو ليست ۱۸ نفره تيمش هم قرار نداشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

عباسفرد: خودم راضى ام، نمى دانم چرا بازى نمى كنم

ديگر در تركيب اصلى استقلال خبرى از عليرضا عباسفرد نيست. مهاجم بلند قامت استقلال تهران بعد از ۳ بازى فيكس بودن به يكباره روى سكوها تبعيد شد.
    • در تمرينات استقلال حضور دارى؟
    - بله، بدون غيبت به كارم ادامه مى دهم.
    • چه شد كه يك دفعه تبديل به يك بازيكن نيمكت نشين شدى؟
    -خودم هم نمى دانم. مقابل صباى قم، استقلال اهواز و راه آهن فيكس بودم اما به يكباره مربيان از تيم كنارم گذاشتند. اتفاقاً در آن ديدارهايى كه در زمين بودم،استقلال نتيجه مى گرفت! اما به هر حال مربيان صلاح ديدند كه من ديگر فيكس نباشم.
    • قطعاً از اين شرايط ناراحت هستى؟
    - ناراحت كه هستم اما كارى از دستم بر نمى آيد.
    • در تمرينات آماده نشان داده اى؟
    - به خدا قسم خوب كار مى كنم. باور كنيد خودم از خودم راضى هستم اما مربيان صلاح دانسته اند كه ديگر بازى نكنم.
    • در مقطعى عنوان شد كه از استقلال خواهى رفت. واقعاً قصد جدايى داشتى؟
    - اين حرف ها دروغ است. من اصلاً نمى توانم از استقلال بروم. بايد در اين تيم بمانم و به كارم ادامه دهم. به صورت قرضى به استقلال آمده ام و نمى توانم تا پايان فصل از تيم جدا شوم.
    • پس ماندنى هستى؟
    - بله، استقلال نيز بازى هاى زيادى را پيش رو دارد و قطعاً به من هم فرصت بازى مى رسد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

قلعه نويى در جلسه هيأت مديره استقلال شركت نكرد

امير قلعه نويى سرمربى استقلال پس از تمرين ديروز قصد داشت در جلسه هيأت مديره شركت كند اما شنيده ايم وى بنا به دلايلى در اين جلسه شركت نكرد. البته برخى از نزديكان قلعه نويى هم مدعى شده اند كه اصلاً قرار نبود سرمربى استقلال در جلسه هيأت مديره شركت كند و اگر حضور ايشان ضرورى باشد از قبل تماس مى گيرند.ناگفته نماند كه سرمربى استقلال پس از آنكه آشتيانى خواستار عدم حضور رفقاى قلعه نويى در اردوهاى استقلال شد از وى ناراحت است اما در مصاحبه هاى خود از مديرعامل استقلال حمايت مى كند تا تيمش وارد حاشيه نشود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تازه مي‌فهمم كه نيكبخت حق داشت

صادقي: هنوز هم اولويت اولم استقلال است
    ---------------------------------------------

مشكل خط دفاعي پرسپوليس در 13هفته گذشته حل نشده و اين مسئله باعث شده كه هر روز اسامي مدافعان جديدي را در اطراف نام پرسپوليس بشنويم. بعد از رحمان رضايي و محمد نصرتي اين بار نام مدافع سابق استقلال به گوش مي‌رسد، اميرحسين صادقي! قانون ليگ به اين مدافع اجازه مي‌دهد كه در نيم‌فصل به تيم ديگري در ليگ‌برتر منتقل شود و همان طور كه همه مي‌دانند صادقي پس از جدايي از استقلال بارها عنوان كرده كه دوست دارد در تيم‌هاي بزرگ بازي كند. خلاصه اينكه مجموعه عوامل براي همكاري صادقي با پرسپوليس مهياست. با خود صادقي تماس گرفتيم او كه در ابتدا از شنيدن اين خبر تعجب كرده بود مي‌گويد:«قرار نبود كسي از مذاكرات ما باخبر شود. حقيقتش را بخواهيد صحبت‌هاي ما در حد چند تلفن از طرف مسئولان پرسپوليس بوده و من تا امروز حتي پاي ميز مذاكره به صورت رسمي هم ننشستم.

اولويت اول من هم درحال‌حاضر مس است چون من با اين تيم قرارداد يكساله دارم. اگر قرار باشد از اين تيم جدا شوم در درجه اول به استقلال فكر مي‌كنم.» در داربي 65 صادقي با وجود اينكه از استقلال جدا شده در ورزشگاه آزادي حاضر بود و پس از بازي هم اعلام كرد كه ديگر دوست ندارد به كرمان برگردد، هر چند كه او پس از چند روز صحبت‌هايش را تكذيب كرد. اما كساني كه از نزديك اخبار فوتبال را دنبال مي‌كنند، مي‌دانند كه براي بازيكناني مثل صادقي كه چندين سال در تيم‌هاي پرطرفدار بازي كرده‌اند، حضور در يك تيم شهرستاني سخت است. صادقي مي‌گويد:«من در كرمان خيلي راحت هستم. از لحاظ روحي- رواني در مس آرامش كامل دارم. امكانات باشگاه ما چند برابر استقلال و پرسپوليس است اما يك مقدار شهرستان بودن كرمان باعث شده كه من مشكل پيدا كنم. اينجا شهرستان كوچكي است و هر حرفي بزني، مي‌پيچد. پشت‌سر هم حرف مي‌زنند و همين مسئله باعث مي‌شود كه حواشي زيادي درست شود.

همين مسئله باعث شده كه بخواهم در نيم‌فصل از كرمان بروم.» صادقي در صحبت‌هايش عنوان مي‌كند كه در صورتي كه با استقلال به تفاهم نرسد به پرسپوليس مي‌رود و اين صحبت‌هاي او با گريه‌هاي ابتداي فصلش در ديدار مقابل استقلال و مطرح كردن تعصب نسبت به تيمي كه 7 سال در آن سابقه داشته مغاير است. او مي‌گويد:«من براي استقلال احترام زيادي قائل هستم. هرگز فراموش نمي‌كنم كه با پيراهن اين تيم به تيم‌ملي راه پيدا كردم، اما اگر قرار باشد رفتاري را كه ابتداي فصل با من داشتند را تكرار كنند به پرسپوليس مي‌روم. من تا زماني كه در استقلال بودم نسبت به اين تيم تعصب داشتم. حالا هم كه بيرون هستم هوادار استقلال هستم. اما به‌خاطر قراردادي كه مي‌بندم بايد بپذيريد كه بايد نسبت به باشگاه خودم تعصب داشته باشم. گريه‌هاي من در ابتداي فصل به‌خاطر دلخوري از يكسري مسائل بود و ربطي به تعصب نداشت.»به نظر مي‌رسد كه صادقي دقيقا در راهي پا مي‌گذارد كه فصل پيش باعث شد نيكبخت با وجود بستن بازوبند كاپيتاني استقلال، در عرض چند ساعت قرمزپوش شود. صادقي در اين مورد مي‌گويد:«دقيقا همين طور است. من دو سال پيش در اردوي تيم‌ملي بودم كه شنيدم نيكبخت به پرسپوليس رفته. خيلي تعجب كردم. اصلا باورم نمي‌شد كه عليرضا با وجود زحماتي كه براي استقلال كشيده و تعصبي كه روي تيم دارد به پرسپوليس رفته باشد.

اما امسال تازه فهميدم كه چرا او چنين تصميمي گرفته و با چه حسابي به پرسپوليس رفته گاهي اوقات در باشگاه جوي به وجود مي‌آيد كه بازيكن مجبور است تصميم ديگري بگيرد نه اينكه از پيراهن استقلال دل كندم، اما بايد تصميمي بگيرم كه به صلاح فوتبالم باشد.» صادقي در داربي گل‌زده و اين مسئله باعث مي‌شود كه حواشي جديدي براي او در پرسپوليس به وجود بيايد. وقتي با پيراهن مس به شهرهاي ديگر مي‌رويم همه به ما فحاشي مي‌كنند. در استقلال هم كه بوديم همين وضع بود. اين بحث در حقيقت نياز به فرهنگسازي دارد و بايد در كل با اشخاصي كه چنين رفتارهايي دارند برخورد شود. خيلي‌ها به من مي‌گويند كه چون در داربي براي استقلال گل زدم، هواداران پرسپوليس از من استقبال نمي‌كنند. خب من هم مثل هاشمي‌نسب كه با پيراهن هر دو تيم در داربي گل‌زده، براي تيمم نگراني‌هاي خودم را داشتم بازي‌هايم را كردم. باز هم تاكيد مي‌كنم كه اولويت اول من استقلال است و من هنوز صحبت‌هايم با پرسپوليس را رسمي نكردم. شايد هم اصلا به اين تيم نروم. چون چند پيشنهاد هم از قطر و امارات دارم. فعلا هم كه با مسي‌ها قرارداد دارم و نظر مسئولان باشگاه و مظلومي هم در انتقال من موثر است. هر چه پيش آيد خوش آيد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

عباس‌فرد: نمي‌توانم از استقلال جدا شوم

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نمي‌توانم از استقلال جدا شوم و در اين باره نيز صحبتي نكرده‌ام.

علي‌رضا عباس‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ا ظهار كرد: صحبت‌هايي كه درباره جدايي من از استقلال در نيم فصل مطرح مي‌شود صحت ندارد چرا كه من به صورت بازيكن قرضي به استقلال تهران آ‌مده‌ام و نمي‌توانم از اين تيم جدا شوم، به همين دليل تا پايان فصل در استقلال مي‌مانم.

وي درباره نيمكت نشيني خود نيز گفت: همواره در هر تيمي بوده‌ام به نظر مربيان خود احترام گذاشته‌ام. در استقلال نيز نظر قلعه‌نويي براي من قابل احترام است. در هر صورت هر مربي شيوه كاري مخصوص به خود را دارد و شايد من هم در روش كاري قلعه‌نويي كارآيي ندارم.

عباس فرد خاطرنشان كرد: البته در بازي‌هايي كه براي استقلال به ميدان رفته‌ام با تمام توان بازي كرده‌ام و خوشبختانه استقلال در تمامي آ‌ن بازي‌ها از جمله بازي با استقلال اهواز و راه‌آهن تهران نيز موفق شد هر سه امتياز بازي را به دست آورد، با اين حال نمي‌دانم چرا نيمكت نشين شده‌ام. البته هيچ اعتراضي به اين موضوع ندارم و در تمرينات با تمام توان كار مي‌كنم تا نظر كادر فني را جلب كنم.

عباس‌فرد در ادامه با تمجيد از عملكرد خط حمله تيم استقلال تهران نيز گفت: تصور مي‌كنم تمامي مهاجمان استقلال بسيار باانگيزه هستند اما قانوني در فوتبال است كه تركيب تيم برنده تغيير نمي‌كند و استقلال نيز با زوج اكبرپور و برهاني در حال نتيجه گرفتن است. در هر صورت من نااميد نيستم چرا كه با آغاز جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا فرصت بيشتري براي بازي كردن خواهيم داشت.

عباس‌فرد در ادامه گفت: اميدوارم در اين فصل با استقلال قهرمان ليگ برتر شوم.

وي در پايان درباره بازي استقلال مقابل ملوان نيز گفت: بازي دشواري است چرا كه با توجه به شرايط جوي فعلي و زمين انزلي، بي‌ترديد يك بازي فيزيكي و دشوار را پيش رو خواهيم داشت. اميدوارم روند پيروزي‌هاي استقلال در اين بازي نيز ادامه پيدا كند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

هورا اسپرت : امیر قلعه نویى پیرامون بحث نیمكت نشینى فرهاد مجیدى و دیگر بازیكنان حرف هایى مى زند كه از اشراف او به استقلال نشأت مى گیرد.

امیر قلعه نویى پیرامون بحث نیمكت نشینى فرهاد مجیدى و دیگر بازیكنان حرف هایى مى زند كه از اشراف او به استقلال نشأت مى گیرد. قلعه نویى ناراحتى بازیكنانش را از نیمكت نشینى مثبت و امیدوار كننده ارزیابى مى كند:

«بازیكنان ما به خاطر این ناراحت اند كه جزو فیكس ها باشند و این خیلى خوب است چون ایجاد انگیزه مى كند اما باید بگویم كه آن ها با باشگاه قرارداد دارند و وظیفه دارند كه در تمرینات بهترین عملكرد را داشته باشند. بزرگ ترین نیمكت نشین ما مجیدى است كه بعضى ها مى خواهند او را وارد حاشیه كنند ولى واقعاً چقدر خوب جواب آن ها را مى دهد.

این طبیعى است تیم هاى بزرگى چون استقلال و پرسپولیس وقتى نتیجه مى گیرند، بعضى ها شیطنت مى كنند.

ما و مطبوعات باید كمك كنیم تا این روش منسوخ اعتراض از فوتبال حرفه اى حذف شود. قلعه نویى پس از آن درباره جذب مهاجم خارجى حرف مى زند: « انشا ا... تا چند روز آینده مهاجم جدیدمان به ایران مى آید اما باید بگویم كه دنبال مسائل حاشیه اى نیستم و به دستیارانم اجازه نمى دهم به رقیب سنتى، هواداران و مسؤولان این تیم كه قابل احترام هستند، براى جذب بازیكن خارجى توهین شود.

ما یك باشگاه حرفه اى هستیم و كارى به خریدهاى خارجى پرسپولیس نداریم.» امیر قلعه نویى شاید سخت ترین بازى نیم فصل نخست را عصر پنج شنبه در ورزشگاه تختى انزلى تجربه كند. قلعه نویى بازى بسیار سختى پیش روى تیمش مى بیند: «بازى خیلى سختى است به خصوص با آن شرایطى كه زمین انزلى دارد.

احمدزاده مربى بزرگى است كه سال قبل این تیم را با آن بضاعت و مشكلات مالى و یك عده جوان در حد مدعى مطرح كرد. همیشه تیم احمدزاده فوتبال جسورانه اى بازى مى كند.» قلعه نویى به ادعاى احمدزاده درباره جهنم ورزشگاه تختى انزلى این طور پاسخ مى دهد: «وقتى احمدزاده گفته حتما درست است! اما ما براى ادامه روند خود و براى كسب پیروزى مى رویم ولى نتیجه دست خداست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •