نه برادر...
بحث چند پارتیشن نکردم من , این برنامه یا (هر برنامه دیگه که باشه) واسه فرمت هاردشون از ntfs به fat 32 هست یا بر عکس که خوده ویندوز برعکسشو میتونه انجام بده
نه برادر...
بحث چند پارتیشن نکردم من , این برنامه یا (هر برنامه دیگه که باشه) واسه فرمت هاردشون از ntfs به fat 32 هست یا بر عکس که خوده ویندوز برعکسشو میتونه انجام بده
ببين درسته حرفت
اون نرم افزاري كه تو امضام هست فقط برا پارتيشن بندي كه نيست همه كار مي كنه
كه فكر كنم حتي fat32 رو به NTFS تبديل مي كنه بدون پاك كردن اطلاعات
چون زده Convertor اگه اينجوري نبود كه ديگه اين قسمتو تو نرم افزارش نمي گذاشت
مودم خالی به دردتون نمیخوره ، باید روتر یا مودم/روتر داشته باشید . باقیش هم که کاری نداره از پشت روتر یک کابل میزنید به PS3 و تمام - وایرلسش هم به نظر من به دردتون نمیخوره .
چرا يه درد نمي خوره
وايرلس كه راحت تره كه
اره وایرلس خیلی بهتره
کی حوصله سیم کشی داره![]()
با سلام
من به تازگی تلویزیون سه بعدی خریده ام .می خواستم بدونم PS3 میتونه فیلم های سه بعدی بلوری پخش کنه؟ می تونه فیلم با پسوند mkv پخش کنه ؟ قابلت بروز شدن کدک رو داره؟ میتونه به سینمای خانگی وصل بشه؟ و کلا از نظر مالتی مدیا چجوریه؟ چون مالتی مدیاش برام مهمتره.
می خوام به جای Blu-ray Player پلی استیشن 3 بخرم. آیا تمام امکانات Blu-ray Player رو داره؟
لطفا دوستانی که PS3 دارن راهنماییم کنن.
با سلام من تازه ps3 گرفتم و چند تا سوال مبتدیانه دارم
1- دسته بازی باید چقدربا یو اس بی به دستگاه وصل باشه که بدونیم 100 در صد الان شارژه؟ اگه همینجور مستقیم با سیم بازی کنیم مشکلی براش پیش نمیاد؟ کلا طریقه نگهداری دستگاه رو بگید ممنون
2.توش یه هفت هشت تا بازی هست که راحت اجرا میشه(خدای جنگ بتلفیلد3و....) فقط یه بازی به نام آنچراد3 هست که وقتی اجراش میکنم میزنه باید آپدیت بشه تا بازی بشه کرد 3.55 هست برا من اگه بله رو بزنم دیگه نمیتونم بازی هارو اجرا کنم؟چیکارش کنم اینبازی اجرا بشه بصورت مبتدی بگید ممنون)
3.آیا میتونم بازی های مثل pes2011 رو با خود دستگاه آپدیت کنم تا لااقل ترکیب تیم ها به روز بشه ؟
4. یه خورده رنگ بازی (گرافیک) تو زوق م خورد تو بازی پی اس2011 یه جوریه تو ایکسباکس طبیعی تر بود آیا تنظیم خاصی باید بکنم ؟ رو ال سی دی 32 سامسونگ سری3 بازی میکنم با کابل اچ دی ام آی ....
سلام
مبارکه
1-وقتی وصل میکنید شارژ فول نباشد چراغ دسته چشمک میزند فول بشود چراغ ثابت میماند.(با سیستم هم شارژ میشود با هر usb
بچه ها امتحان کردند میگویند که اشکال ندارد).تو دفترچه کنسول نوشته میشود هم با دسته کار کرد هم شارژ بشود.
مثل همه وسایلجایی بزارید که تهویه خوب داشته باشد و جای صاف بزارید بهتره.هر از گاهی خاک روی کنسول و دریچه عقب که خروجی فن با دستمال تمیز کنید. بهتره disc داخلش باشه هر بار در بیاریم بزاریم زیاد جالب نیست( نظر شخصی و گفته های بچه ها بازم هر طور خودتون میدونید. ) ولی کنسول میخواهید جابجا کنید دیسک در بیارید.
2- نمیدونم ولی چیزی فعلا مطمعن نیستید ابدیت نکنید اگه وذژن کنسول 3.73 ابدیت بشود اگه ورژن درست گفته باشم فعلا -- نکردند یا ریلیز نشده و کبی نمیشود بازی کرد. بچه ها بازی کردند راهنمایی میکنند ( بچ و .. میخواهد این بازی فریز هم میکند یه مرحله هایی که بچ جدید بهتر شده).
3-مثل بالا فعلا دست نگه دار .بزار بچه ها بگن.
4-برای مطمعن شدن برو تو سیتینگ کنسول قسمت تصویر دوباره اوکی کنید. رزولوشن هایی که ال سی دی نشان میدهد اتوماتیک تنظیم میشود . ال سی دی فول اچ دی هست؟ تنها کار تنظیم رنگ از خوده ال سی دیه.
بازی انحصاری heavy rain یا مشترک la noire بازی کنید میخواستم بدونم گرافیک این کنسول در مقایشه با ایکس باکس چطوره؟
تا یک قدمیه ایکس باکس رفتم ولی ps گرفتم ولی راضی هستم heavy rain بازی کردم خیلی باحاله الانم میرم ادامه بدم دیروز نصب کردم 5 ساعت بازی کردم.
Last edited by fk_u; 18-11-2011 at 13:47.
سلام
بله. کنسول -- کنید برنامه مدیا که شوتایم هست نصب کنید اکثر فرمت ها نشان میدهد mkv هم بله.
ورژن جدیدتر شوتایم حتما کدک ها بیشتر میشوند.کنسولم ابدیت جدیدتر میدهد که امکانات اضافه میشود مثل کدک ولی ابدیت کنید از -- خارج میشود و تا اینکه ورژن جدید -- کنند.
بله. مالتی مدیا -- باشه شوتایم نصب باشه خوبه فراتر از کنسوله.
ولی هر دستگاهی برای کار مشخصی هست حتما blu ray player حرفه ای تر از کنسول خواهد بود.
دنبال بازی نیستید و برای فیلم میخواهید نظر شخصی اینه سینمای خوانواده یا blu ray player بگیرید شک نکنید.
سلام دوستان من تازگیها فیلم های hd رو که با ps3 پخش میکنم یکدفگی فیلم حالت برقی میشه اگه میشه لطفا بگین مشکل از کجاست
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)