منم اینطوری شده بود اما چند تا کار رو با هم کردم درست شد!نمی دومم این درست شدنش ماله چهکاریم بود و اصلا چرا خراب شد!
اگه تونستی اجراش کنی به منم خبر بده!
یک چهار تا عکس ازش بگذار ببینم چه طوریه!
منم اینطوری شده بود اما چند تا کار رو با هم کردم درست شد!نمی دومم این درست شدنش ماله چهکاریم بود و اصلا چرا خراب شد!
اگه تونستی اجراش کنی به منم خبر بده!
یک چهار تا عکس ازش بگذار ببینم چه طوریه!
علی جون منظورت منم دیگه؟!میگفتم مغازه دار ها یک dvd بازی را میده 500 تومن![]()
من که نگفتم مغازه دارا همشون میدن 500!گفتم من میخرم 500 چون اونی که میفروشه رفیقمه.همین.
بچه ها gameshark برا 5.03 هست؟؟ اگه هست میخوام.بدید![]()
آقا من این پلاگین رو برای مرتب کردن منوی بازی ها گرفتم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم . از راهنماشم چیزی دستگیرم نشد می خواستم بدونم کسی بلده با این پلاگین کار کنه اسمش هم game categories v5 هستش. اینم لینک دانلودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون کلیدی رو که پی اس پی رو باهاش خاموش میکنی رو یه بار تا تهش ببر بالا ولی نگهندار میره روی استند بای اگه هم که دستت رو نگه داری کلا" خاموش میشه....
لطف کنید قیمت مموری های اصل psp رو بذارید(4و8 و 16 گیگ)
دوستان کسی god of war رو تاآخرش رفته ؟؟یه ندایی بدین یه سوال در موردش داشتم .....
احتمالا باتری شما پاندورا نیست؟چون این مسئله در مورد باتری های پاندورا صادقهسلام خدمت دوستان زحمتکش انجمن
متاسفانه دستگاه psp من با باطری روشن نمیشه
و فقط با شارژر می تونم روشنش کنم
تو قسمت Battery Information هم که می رم Power Source دستگاه External هستش
ورژن دستگاه هم 5.03هست
کسی می تونه کمک کنه چیکار باید بکنم...؟
من خیلی وقته تموم کردم....دوستان کسی god of war رو تاآخرش رفته ؟؟یه ندایی بدین یه سوال در موردش داشتم .....
alyxعزیزمن تو یه جاش گیر کردم ببین یادت میاد چه جوری باید برم ......همون جایی که با اون روح ماسکدار (ماسک طلایی)مبارزه می کنی و وقتی شکست میخوری تو رو می اندازه زیر زمین و وقتی اونجا چند مرحله رفتم الان جایی هستم که همه اهرم زنجیرها رو کشیدم و لی فقط دو تا ستون هست که از اونا برم بالا ولی از ستون اولی که می پری به ستون دومی نمی رسه چون فاصله شون زیاده ...ببین یادت اومد یا بیشتر توضیح بدم ؟؟؟
کسی اون پلاگین ها رو امتحان نکرده یا طرز کارش رو بلد نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)