تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1096 از 1185 اولاول ... 965969961046108610921093109410951096109710981099110011061146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,951 به 10,960 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

آیا از جانتان سیر شده اید؟
    آیا پولتان را از سر راه یافته اید؟ ((380 هزار تومان))
    پس به سراغ عود ابسلوتلی از برند والنتینو بروید

من موندم چه فکری کردن یک عطر زنونه اینجوری طراحی شده
    بقدری تند و زننده هست که به محض اسپری شدن احساس کردم حالم داره بد میشه!!!
    بوی شدید عود و چرم کلا اجازه نداد ببینم قضیه عطر چیه و من از مغازه متواری شدم

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان

دنبال یه سری ادکلن مردونه با مشخصات زیر میگردم

خنک و شیرین با ماندگاری بالا

گرم و ترش با ماندگاری بالا

خنک و تلخ با ماندگاری بالا

گرم و شیرین ماندگاری بالا
    خنک و شیرین= آیس من از تری ماگلر
    گرم و ترش= تغ هرمس
    خنک و تلخ= ایسی میاکه بلو
    گرم و شیرین= پیور هاوانا از تری ماگلر

نکته: در کلیه موارد اولین عطری که بنظرم رسید رو نام بردم

4. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان . بنده پیشاپیش سال جدید را اول به مسوولین سایت و دوم به همه ی ایرانی های خوش پسند تبریک می گویم . عزیزان بنده به دنبال عطر بهار و تابستانی با خط بویی ماندگار و پخش بویی عالی هستم ، از اون عطرهایی که توی خیابون بعضی از افراد سرمایه دار خوش پول می زنن که پس از یک ساعت ، همونجا اون بو هست و حس اش می کنی ... دنبال اون عطرها هستم ...ممنون میشم معرفی نمایید

6. این کاربر از m.delavar415 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام امروز چندتا عطر تست کردم :

1. L'Instant de Guerlain :
    خلاصه مطلب : شاهکار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عطری گرم و کمی ادویه ای همراه با تضادی از تلخی وشیرینی اما نه سنگین . کاکائو از برجسته ترین رایحه های این عطره به اضافه رایحه ی عشقم چای
    (تابه حال عطری نبوده که چای درش به کار رفته باشه و نپسندم.)
    بسیار خاص، باکلاس وگیرا. فکر نمیکردم یک عطر گرم بتونه اینقدر خواستنی باشه. درابتدای اسپری کمی لیمویی و تنده اما بعد از مدتی رایحه ای دلنشین و جذاب خلق میشه که دقیقه به دقیقه من رو به استشمامش وا می داره.
    ترکیبی از عطرِ نعنا،کاکائو،چوب،چای،یاس و... که هنر عطرسازانِ برند بی نظیر گرلن رو هر لحظه به رخ میکشه.
    این عطر (طبق معمولِ همه محصولات گرلن) پیچیده تر از این حرف هاست که با تشریح مواد به کار رفته در اون یا یک بار تست، بشه رایحشو درک کرد و از اون عطرهاییه که برای فهمیدن زیر وبم رایحه ی معرکش باید بهش فرصت زیادی داد.
    درکل از شایسته ترین کارهاییه که این برند متخصص میتونسته تولید کنه.
    بااین که این عطر کاملا مخصوص سن های بالاتر از بیست وپنجه اما من با عزمی جدی و راسخ این قانون شکنی رو در دنیای عطر ها انجام میدم وحتما در اولین فرصت این عطرو تهیه میکنم.

2.womanity thierry mugler :
    خلاصه مطلب : خاص
    با تست این عطر رایحه ی شور رو به معنای واقعی درک کردم

بااینکه فکر میکنم سال ها پیش این رایحه رو استشمام کردم اما در کل برام تازگی داشت و عطری نبود که رایحه ای شبیهش یا حتی نزدیک بهش رو شنیده باشم. برجسته ترین رایحش همانا انجیره که مخلوط شدن با رایحه های کمتر استفاده شده ای مثل خاویار، باعث تک بودنش شده و با اینکه خیلی ملایم نیست اما آزار دهنده هم نیست وسلیقه های خاص رو میطلبه. بوی خوراکی مانندی داره و منو کمی یاد بوی ویفر میندازه

پخش بوی بالایی هم داره و الان که این مطلبو مینویسم بوی کاغذ تستش که روی میزه خیلی اطراف بینیم خودنمایی میکنه. درکل اگر میخواهید بوی عطرتون نمونه نداشته باشه این انتخابی عالیست.
    این مطلب از زبان خانم فرزین نیا توصیف کاملی برای این عطره :

بالاخره نوبت به بررسی عطر جدید و زنانه Womanity از Mugler رسید. عطری که در ترکیبات خود از خاویار استفاده کرده و مثل همیشه تولیدی متفاوت و منحصر به فرد از Mugler است.
    Womanity by Thierry Mugler
    ومنیتی تقریباً در هیچ دسته بندی از عطرهای زنانه که تا کنون در مورد آن صحبت کرده ایم قرار نمی گیرد! در 2010 تولید شد و رایحه آن بسیار خاص و تک است اما حتماً پیش از خرید تست کنید.

ترکیبات رایحه:
    انجیر ، خاویار ، خزه و چوبِ درخت انجیر!
    به دلیل ترکیب انجیر رایحه عطر تلخ و فاقد شیرینی ست. خاویار از جمله ترکیباتیست که طعم شور به عطر می دهد. اما به هیچ عنوان فکر نکنید که این عطر بوی ماهی و آب دریا می دهد!!!

تحلیل رایحه:
    در ابتدای تست رایحه ای بسیار تند و خنک به مشامتان می رسد اما نه با طراوت است ، نه شیرین ، نه مثل خنکی آب . شاید خنکی آن کمی حالت خنکای نعنا داشته باشد (تند و یخی) اما مسلماً عطر نعنا ندارد. پس از گذر زمان و کم کم ماندگار شدن عطر، رایحه حالتی تند تر، تلخ و کمی شور پیدا می کند !! که این همان ویژگی عجیبیست که در کمتر عطری تا به حال وجود داشته است.
    ومنیتی بسیار بسیار ماندگار است با پخش رایحه زیاد و اگر دوست دارید رایحه عطرتان دائم به مشام خودتان برسد انتخاب خوبیست.
    توصیف عطر آن بسیار سخت است چون شباهت به هیچ عطر دیگری ندارد و به یاد داشته باشید که رایحه آن کاملاً غیر معمول ، خاص ، بسیار چشم گیر و خنثی کننده بوی سایر عطرهاست.

سن استفاه:
    مناسب رده سنی 21 تا 35 سال.

کاراکتر عطر:
    این عطر شخصیتی پر قدرت و زنانه دارد. هیچ رگه ای از مردانگی در آن دیده نمی شود با این حال جسور و بی پروا ، مدرن و بی حد و مرز است. او عاشق سنت شکنیست و در جمع می درخشد. دختری با هزاران چهره!

3.
    Armani Eau Pour Homme :

رایحه ای گرم وشیرین.
    بسیار برام یاد آور رایحه ی عطر لانوییت از ایو سن لورن بود. درمیان انبوهی از روایح شیرین، سنگینی عطرِ دارچین به خوبی قابل شناساییه.
    البته گهگاهی رایحه های مرکباتی و گلی جلوی غلظت این شیرینی رو میگیرن اما قدرتشون در مقابل سایه ی سنگینی که رایحه های هل ودارچین مانند روی عطر انداختن کمه.
    کلا بااین نوع رایحه های شیرین، خیلی کنار نمیام و کمی برام سنگینه. اما اگر کسی دنبال عطری مجلس پسند، زمستانی وشیک میگرده این مناسبه.

4. L'Homme Libre Yves Saint Laurent :
    رایحه ی تمیز، نسبتا خنک وهمه پسندی داره و گیاهی وکمی چوبیه. به خاطر فلفل و سایر گیاهان ادویه ای به کار رفته در ترکیباتش کمی هم تنده.

نمیشه گفت شیرین شیرین یا تلخ تلخ. در حد وسط و معتدله. امااحتمالا همه سلیقه ها رو راضی میکنه.

کاملا مناسب بهار و حتی تابستانه و عیبش اینه که ماندگاری وپخش بوش خیلی زیاد نیست و برای این هدف باید چند پاف بیشتر از حد معمول استفاده بشه.
    البته از عطرهای خنک انتظار پخش وماندگاری رویایی نیست!
    اگر دوستان دیگه هم این عطرهارو دارن یا امتحان کردن نظرشونو بگن
    Last edited by shervin1996; 18-03-2015 at 19:39.

8. 10 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام امروز چندتا عطر تست کردم :

1. L'Instant de Guerlain :
    خلاصه مطلب : شاهکار

عطری گرم و کمی ادویه ای همراه با تضادی از تلخی وشیرینی اما نه سنگین . کاکائو از برجسته ترین رایحه های این عطره به اضافه رایحه ی عشقم چای
    (تابه حال عطری نبوده که چای درش به کار رفته باشه و نپسندم.)
    بسیار خاص، باکلاس وگیرا. فکر نمیکردم یک عطر گرم بتونه اینقدر خواستنی باشه. درابتدای اسپری کمی لیمویی و تنده اما بعد از مدتی رایحه ای دلنشین و جذاب خلق میشه که دقیقه به دقیقه من رو به استشمامش وا می داره.
    ترکیبی از عطرِ نعنا،کاکائو،چوب،چای،یاس و... که هنر عطرسازانِ برند بی نظیر گرلن رو هر لحظه به رخ میکشه.
    این عطر (طبق معمولِ همه محصولات گرلن) پیچیده تر از این حرف هاست که با تشریح مواد به کار رفته در اون یا یک بار تست، بشه رایحشو درک کرد و از اون عطرهاییه که برای فهمیدن زیر وبم رایحه ی معرکش باید بهش فرصت زیادی داد.
    درکل از شایسته ترین کارهاییه که این برند متخصص میتونسته تولید کنه.
    بااین که این عطر کاملا مخصوص سن های بالاتر از بیست وپنجه اما من با عزمی جدی و راسخ این قانون شکنی رو در دنیای عطر ها انجام میدم وحتما در اولین فرصت این عطرو تهیه میکنم.
    ل اینستنت همون طور که توصیف کردید آمیختاری از تلخی و شیرینیه.رایحه ابتداییش مرکباتی و تلخه و بعد شیرین ،پودری و ادویه ای میشه.با اینکه نت اصلیش کاکائو عنوان شده به نظرم من خیلی کم رنگه و بیشتر ادویه ایه(بادیان) .ماندگاری و به خصوص پخش بوش هم جالب نیست به نظرم نسخه پرفیوم ارزش خرید بیشتری داره.

10. 5 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ل اینستنت همون طور که توصیف کردید آمیختاری از تلخی و شیرینیه.رایحه ابتداییش مرکباتی و تلخه و بعد شیرین ،پودری و ادویه ای میشه.با اینکه نت اصلیش کاکائو عنوان شده به نظرم من خیلی کم رنگه و بیشتر ادویه ایه(بادیان) .ماندگاری و به خصوص پخش بوش هم جالب نیست به نظرم نسخه پرفیوم ارزش خرید بیشتری داره.
    فریدعزیز بی زحمت اگر تستی روی نسخه پرفیوم یاهمون اکستریم این کار داشتی ممنون میشم تفاوت های رایحه شون رو توضیح بدی چون جای دیگه ای هم خوندم که اکستریم بهتره و همونطور که گفتی ارزش خرید بیشتری داره. واینکه آیا احیانا بین عطر لانوییت و اکستریم این محصول شباهتی هست؟
    دوستان دیگه هم اگر تست داشتن دست به کار شن هرچند فصلش گذشته اما بحث دربارش خالی از لطف نیست.

12. 3 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

در مورد ومنیتی از تری ماگلر بارها من نظرم رو گفتم که یکی از برترین عطرهای خنک زنانه از لحاظ پخش بو و ماندگاریست (نامبر وان یا 2) و در هر محیطی وارد بشی کل جو رو میگیره! تکرار مکرراته گفتنش و با سرچ تاپیک به راحتی قابل دسترس

در مورد لیبره از ایوسن لورن به نظرم بدترین عطر از برند ایو سن لورن هست که تا الان برخورد داشتم
    رایحه ای بسیار عادی و شدیدا ساده و صابونی که اصلا باهاش ارتباطی برقرار نکردم و به نظرم اصلا ارزش پولی که بابتش پرداخت میشه رو نداره((البته عطر کاملا سلیقه ای هست و قرار نیست همه با هم همنظر باشند))

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان . بنده پیشاپیش سال جدید را اول به مسوولین سایت و دوم به همه ی ایرانی های خوش پسند تبریک می گویم . عزیزان بنده به دنبال عطر بهار و تابستانی با خط بویی ماندگار و پخش بویی عالی هستم ، از اون عطرهایی که توی خیابون بعضی از افراد سرمایه دار خوش پول می زنن که پس از یک ساعت ، همونجا اون بو هست و حس اش می کنی ... دنبال اون عطرها هستم ...ممنون میشم معرفی نمایید
    راستش مجال سرچ تاپیک ندارم
    ولی اگر اشتباه نکنم
    شما بودید که سوالی در مورد 10 عطر برتر از لحاظ ماندگاری و پخش (گرم و سرد) (مردونه و زنانه) و.... داشتید درسته؟

کلا سوال تکراری زیاد به چشمم میاد شایدم از خستگی باشه

16. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام . دوست عزیز در انتخاب عطر بهتره سلیقه بویاییتون رو در درجه اول قرار بدین چون عطری که این افراد استفاده میکنن هم مطمئنا از برند هایی هست که در دسترس عموم قرار داره و از بهشت براشون فرستاده نشده (مگر اینکه نیچ باشه که بحثش جداس!)
    شاید همون رایحه ای رو که گذری و لحظه ای ازش لذت میبرین بعد از تست یا چند بار استفاده نظرتون رو برگردونه و دیگه اون شکوه و گیرایی اولیه رو براتون نداشته باشه.
    برای بهار وتابستان رایحه های خنک یا معتدل استفاده میشه که شما باید ببینین چه جور عطر خنک یا معتدلی رو میپسندید تلخ یا شیرین، تند یا ملایم، چقدر میخواهید هزینه کنید و...
    چه بسا عطرهایی هستن که رایحه ای بسیار گرون، لوکس و شیک با پخش بوی بالا ارائه میدن اما قیمت خیلی بالایی ندارن.

18. 5 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

در مورد ومنیتی از تری ماگلر بارها من نظرم رو گفتم که یکی از برترین عطرهای خنک زنانه از لحاظ پخش بو و ماندگاریست (نامبر وان یا 2) و در هر محیطی وارد بشی کل جو رو میگیره! تکرار مکرراته گفتنش و با سرچ تاپیک به راحتی قابل دسترس

در مورد لیبره از ایوسن لورن به نظرم بدترین عطر از برند ایو سن لورن هست که تا الان برخورد داشتم
    رایحه ای بسیار عادی و شدیدا ساده و صابونی که اصلا باهاش ارتباطی برقرار نکردم و به نظرم اصلا ارزش پولی که بابتش پرداخت میشه رو نداره((البته عطر کاملا سلیقه ای هست و قرار نیست همه با هم همنظر باشند))

بله البته.
    تعریف های شما و همچنین علاقه به تجربه ی یک رایحه ی شور در بین انبوهی از عطرهای تلخ وشیرین منو مشتاق به تست این عطر کرد

20. 3 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •