شما حدود 10 سال پیش مشمول بودی و تا حالا غیبت خوردی...
شما حدود 10 سال پیش مشمول بودی و تا حالا غیبت خوردی...
سلام دوستان. می بینم که دوستان همچنان در حال اعرامند.
ایشالا که واسه همه راحت بگذره.
بازم اینجا میگم به تمام دوستانی که می خوان برن خدمت. هر چی زودتر برید بهتره. اولا اینکه زودتر تموم میشه و خیالتون راحت تره. اگه دیر برید همیشه با دیدن کسایی که زودتر از شما اومدن حسرت می خورید. درسته این حس منطقی نیست اما خدمت کجاش منطقیه که اینجاش باشه. دوم اینکه هر روز داره قانونای جدید میاد که شواهد نشون میده گندتر از قانونای قبلیه. پس بجنبید.
یه چیز که خیلی دردآوره دیدن دوستانتونه وقتی که دارن ترخیص میشن. آی دل آدم میگیره. این حسو فقط تو یگان میفهمید. دوستای آموزشی معمولا زود فراموش میشن.
یادمه توی آموزشی (04 بیرجند) روی در یکی از سرویسا نوشته بود "درود به شرف اونایی که واسه پاسپورت اومدن خدمت!" آی که این جمله خاطراتی شده واسم. اخیرا هم یکی از دوستامو تو نت دیدم که خانوادگی رفتن سوئیس. البته غیر قانونی. خوب خدمتو پیچوند. جالب اینجاس که وقتی رفتم دفترچمو پست کنم، این دوستم همرام اومد! حالا اون کجا و ما کجا.
اما ایشالا تموم میشه.
راستی اگه کسی راجع به لشکر77 و شرایط خدمتش سوالی داشت در خدمتم.
با آرزوی شادی و سلامتی.
من هم به کسانی که هنوز خدمت نرفتند پیشنهاد میکنم،حتما" برید و معطل نکنید
چون وقتی رفتید حسرت اینو میخورید که چرا زودتر نرفتید!!!
فقط هفته اولش سخته و آخرش که میخواد تموم شه.بقیش میگذره و خیالی نیست
Last edited by Green_life; 28-10-2012 at 00:51.
بچه ها من رفتم پلیس +10 شماره شناسنامم رو گرفت بهم گفت غیبت نداری...میخواستم ببینم تا چه حد میشه روی سیستمشون حساب کرد؟ یعنی اونجا چه مشخصاتی رو میزنه که اون میفهمه من غیبت ندارم؟
اخه من بهش گفتم چقدر وقت دارم مدارک ارسال کنم..گفت 1 سال بعد از ترک تحصیل ..ولی من دقیقا نمیدونم از چه تاریخی ترک تحصیل زدن برام..این شهریور یه سری امتحان داشتم که ندادم تاریخ ترک تحصیلم همین میشه؟
یه سوال دیگه داشتم من برام خیلی مهمه بعد عید اعزام بشم..اگه الان بفرستم چقدر احتمالش هست اعزامم بیفته اینور عید؟
Last edited by majid322; 28-10-2012 at 08:12.
نترس من پیش دو سه تا پزشک رفتم گفتنند که 100% معاف می شم امیدوارم که بشم ولی وقت نمی کنم برم تبریز فردا میرم ونتیجه را به شما می گم.
دوستان من امروز رفتم دفترچه رو گرفتم
رفتم عکس جدید هم گرفتم. البته 5 عصر حاضر میشه
بعد رفتم دکتر برای معاینه که بهم گفتن باید دفترچه عکس دار هم باشه..........
اصلا یادم رفت از پلیس +10 بپرسم که آیا حتما باید عکس سیاه و سفید باشه یا خیر؟
اگر می دونید زود بگید که برم بگم رنگی چاپ نکنه
راستی باز کردن حساب سپه الزامیه؟
حساب خاصی باید باز کنم یا یک حساب عادی کوتاه مدت کافیه؟
اگر پدرتون را از کار افتاده تشخیص بدن آره معافی. در غیر اینصورت معافت نمی کنن.
اگر پدرتون را از کار افتاده تشخیص بدن آره معافی. در غیر اینصورت معافت نمی کنن.
تاریخ ترک از تحصیلت رو از دانشگاه بپرس
اگر دیپلمه هستی 18 آذرماه اعزامت میخوره اگر هم مدرک دانشگاهی داری اول دیماه اعزامت میخوره
سرباز کم دارن هر موقع بفرستی اولین دوره اعزام میشی
رنگی هم باشه مشکلی نیست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)