تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1096 از 2199 اولاول ... 965969961046108610921093109410951096109710981099110011061146119615962096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,951 به 10,960 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

من تو این صفحه چه چیزی رو ببینم؟
    گرفتی مارو
    دوتا لینکه خوب اونارو ببین !
    تجربه کار با مودم های جیبی دو شرکت

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مشکل اینجاست که ساوه را ایرانسل پوشش نمیده.البته برای یه مقطع خاص ساوه خواهم بود.و مهم اینه که قطعی اینا نداشته باشم که اعصابم بهم بریزه
    نمیشه گفت مبین خیلی بده و اصلا حیف پول هست ، روز هایی که خیلی خوب هم سرویس میده داشته. در کل اگر تو منطقتون سیگنال از سه تا چراغ کمتر نباشه و ترافیک منطقه خیلی زیاد نباشه ، خوبه بگیر. کار راه اندازه.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم اگه مبین بده خوب چرا از یه شرکت دیگه نمیگیرید
    بدی سرعت برای چندین نفر دلیل بر آشغال بودن یه شرکت نیست
    همونطور که دوستان گفتن و همه میدونیم کل isp های موجود در ایران وضعیتشون همینه ( تقصیر اونا هم نیست البته! )
    تو کل تاپیک های اینجا همه نا راضی هستن
    ولی هر شرکتی خصوصیات خودشو داره

اگه کسایی که راضی هستن هم میومدن اینجا مطمئنا وضعیت فرق میکرد

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    دوست نازنینم ما سه تا شرکت وایمکس کلا داریم. من مبین رو برای دانلود رایگانش انتخاب کردم. حتما قبول داری که با حجم دو یا سه گیگ در ماه بدون ساعات رایگان کلا نمیتونی دانلود داشته باشی و این فاجعه است. پس مبین رو انتخاب کردم ضمن اینکه اون زمان (حدود دو سال پیش) داتک پوشش خیلی کمی در تهران داشت و تعرفه هاش و قیمت مودم هاش خیلی بالا بود. اوایل در حدود دو سه ماه راضی بودم (پستهای اولم در تاپیک موجوده) و خالصانه از مبین تعریف میکردم. ولی الان چیزی که از این شرکت میبینم یک سرویس بدرد نخور پر از نوسان، پر از قطعی و ... است. طی چهار روز اخیر من یک ساعت اینترنت پایدار نداشتم. این به نظرت جای تعریف داره؟

پریروز زنگ زدم به داتک برای تبدیل مودمم که گفت مودم منو bm635 ساپورت نمیکنه و برای گرفتن سرویس باید 100 تومن ودیعه ی مودم امانی بدم. حتما در اولین فرصت این کارو میکنم. رفیق من همه ی ما هم دردیم پس چرا سریع موضع بگیریم؟

5. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

نمی دونم این سوال رو باید اینجا پرسید یا تاپیک دیگه ؟!!!
    میشه با مودم مبین از داتک سرویس گرفت.تو سایت داتک یه چیزی در مورد مودم های شخصی نوشته که قابل تبدیل به مودمهای داتکه(با تغییر مک احتمالا).بعد اینکه وضعیت آنتن دهیش و پوشش تو تهران در حد مبین هست یانه؟هزینه اش به چه صورته ،ااصلا کار عاقلانه ای هست یا نه ،دوستان اگه تجربه ای از این کار دارن بگن

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

دوست نازنینم ما سه تا شرکت وایمکس کلا داریم. من مبین رو برای دانلود رایگانش انتخاب کردم. حتما قبول داری که با حجم دو یا سه گیگ در ماه بدون ساعات رایگان کلا نمیتونی دانلود داشته باشی و این فاجعه است. پس مبین رو انتخاب کردم ضمن اینکه اون زمان (حدود دو سال پیش) داتک پوشش خیلی کمی در تهران داشت و تعرفه هاش و قیمت مودم هاش خیلی بالا بود. اوایل در حدود دو سه ماه راضی بودم (پستهای اولم در تاپیک موجوده) و خالصانه از مبین تعریف میکردم. ولی الان چیزی که از این شرکت میبینم یک سرویس بدرد نخور پر از نوسان، پر از قطعی و ... است. طی چهار روز اخیر من یک ساعت اینترنت پایدار نداشتم. این به نظرت جای تعریف داره؟

پریروز زنگ زدم به داتک برای تبدیل مودمم که گفت مودم منو bm635 ساپورت نمیکنه و برای گرفتن سرویس باید 100 تومن ودیعه ی مودم امانی بدم. حتما در اولین فرصت این کارو میکنم. رفیق من همه ی ما هم دردیم پس چرا سریع موضع بگیریم؟
    یعنی داتک از ایرانسل بهتره؟!
    شما از کجا هستین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliahmadi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من دانشچوی همدانم

به نظرتون اینترنت بی سیم بگیرم یا اینکه از مخابرات یا شرکت های دیگه نت بگیرم؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی داتک از ایرانسل بهتره؟!
    شما از کجا هستین؟

داتک در زمینه ی اینترنت از ایرانس و مبین کهنه کارتر و خوشنامتره. من تجربه ی Adsl داتک رو داشتم که خیلی خوب و معقول بود.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

نمی دونم این سوال رو باید اینجا پرسید یا تاپیک دیگه ؟!!!
    میشه با مودم مبین از داتک سرویس گرفت.تو سایت داتک یه چیزی در مورد مودم های شخصی نوشته که قابل تبدیل به مودمهای داتکه(با تغییر مک احتمالا).بعد اینکه وضعیت آنتن دهیش و پوشش تو تهران در حد مبین هست یانه؟هزینه اش به چه صورته ،ااصلا کار عاقلانه ای هست یا نه ،دوستان اگه تجربه ای از این کار دارن بگن
    داتک پوشش تهران رو فقط داره و طبق نقشه ی سایتش تقریبا کامله پوشش رد تهران. فقط مودم bm632 رو تبدیل میکنن و در موارد دیگه باید 100 هزارتومن به صورت امانی به شرکت بدیت و مودم کرایه کنید. ساعت دانلود شبانه اش هم از یک تا هفت صبح هست .

11. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام

من دانشچوی همدانم

به نظرتون اینترنت بی سیم بگیرم یا اینکه از مخابرات یا شرکت های دیگه نت بگیرم؟

سلام
    تنها مزیت و خوبی وایمکس اینه که قابل حمله؛ در باقی موارد ADSL خیلی بهتره
    البته برای وایمکس هم منطقه داریم تا منطقه... باید ببینی توی هر دو جا خوب آنتن میده و سرعت بالاست یا نه. البته پوشش مبین نت داره سریع گسترش پیدا می کنه. تا 2 ماه پیش که می خواستم بگیرم ( در تهران ) به زور کوهسار رو تحت پوشش داشتن؛ دو هفته پیش با دوستم رفتیم بگیریم تا دم شهرک شهید باقری ( بیش از 2 کیلومتر فاصله ) پوشش داخلی دادن!

/********************************

دوستان گوش شیطون کر دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم!
    مث این که همه چیز داره به وضعیت عادی بر می گرده

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •