من تو این صفحه چه چیزی رو ببینم؟![]()
من تو این صفحه چه چیزی رو ببینم؟![]()
گرفتی مارو
دوتا لینکه خوب اونارو ببین !
تجربه کار با مودم های جیبی دو شرکت
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
نمیشه گفت مبین خیلی بده و اصلا حیف پول هست ، روز هایی که خیلی خوب هم سرویس میده داشته. در کل اگر تو منطقتون سیگنال از سه تا چراغ کمتر نباشه و ترافیک منطقه خیلی زیاد نباشه ، خوبه بگیر. کار راه اندازه.
دوست نازنینم ما سه تا شرکت وایمکس کلا داریم. من مبین رو برای دانلود رایگانش انتخاب کردم. حتما قبول داری که با حجم دو یا سه گیگ در ماه بدون ساعات رایگان کلا نمیتونی دانلود داشته باشی و این فاجعه است. پس مبین رو انتخاب کردم ضمن اینکه اون زمان (حدود دو سال پیش) داتک پوشش خیلی کمی در تهران داشت و تعرفه هاش و قیمت مودم هاش خیلی بالا بود. اوایل در حدود دو سه ماه راضی بودم (پستهای اولم در تاپیک موجوده) و خالصانه از مبین تعریف میکردم. ولی الان چیزی که از این شرکت میبینم یک سرویس بدرد نخور پر از نوسان، پر از قطعی و ... است. طی چهار روز اخیر من یک ساعت اینترنت پایدار نداشتم. این به نظرت جای تعریف داره؟
پریروز زنگ زدم به داتک برای تبدیل مودمم که گفت مودم منو bm635 ساپورت نمیکنه و برای گرفتن سرویس باید 100 تومن ودیعه ی مودم امانی بدم. حتما در اولین فرصت این کارو میکنم. رفیق من همه ی ما هم دردیم پس چرا سریع موضع بگیریم؟
سلام دوستان
نمی دونم این سوال رو باید اینجا پرسید یا تاپیک دیگه ؟!!!
میشه با مودم مبین از داتک سرویس گرفت.تو سایت داتک یه چیزی در مورد مودم های شخصی نوشته که قابل تبدیل به مودمهای داتکه(با تغییر مک احتمالا).بعد اینکه وضعیت آنتن دهیش و پوشش تو تهران در حد مبین هست یانه؟هزینه اش به چه صورته ،ااصلا کار عاقلانه ای هست یا نه ،دوستان اگه تجربه ای از این کار دارن بگن
یعنی داتک از ایرانسل بهتره؟!
شما از کجا هستین؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
سلام
من دانشچوی همدانم
به نظرتون اینترنت بی سیم بگیرم یا اینکه از مخابرات یا شرکت های دیگه نت بگیرم؟
داتک در زمینه ی اینترنت از ایرانس و مبین کهنه کارتر و خوشنامتره. من تجربه ی Adsl داتک رو داشتم که خیلی خوب و معقول بود.
داتک پوشش تهران رو فقط داره و طبق نقشه ی سایتش تقریبا کامله پوشش رد تهران. فقط مودم bm632 رو تبدیل میکنن و در موارد دیگه باید 100 هزارتومن به صورت امانی به شرکت بدیت و مودم کرایه کنید. ساعت دانلود شبانه اش هم از یک تا هفت صبح هست .
سلام
تنها مزیت و خوبی وایمکس اینه که قابل حمله؛ در باقی موارد ADSL خیلی بهتره
البته برای وایمکس هم منطقه داریم تا منطقه... باید ببینی توی هر دو جا خوب آنتن میده و سرعت بالاست یا نه. البته پوشش مبین نت داره سریع گسترش پیدا می کنه. تا 2 ماه پیش که می خواستم بگیرم ( در تهران ) به زور کوهسار رو تحت پوشش داشتن؛ دو هفته پیش با دوستم رفتیم بگیریم تا دم شهرک شهید باقری ( بیش از 2 کیلومتر فاصله ) پوشش داخلی دادن!
/********************************
دوستان گوش شیطون کر دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم!
مث این که همه چیز داره به وضعیت عادی بر می گرده
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)