دانلود
البته صبح بد بود حالا خوبه
ایول دوباره دارم نزدیک می شم به 512
الان دارم با 40 دان می کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دانلود
البته صبح بد بود حالا خوبه
ایول دوباره دارم نزدیک می شم به 512
الان دارم با 40 دان می کنم
Last edited by undertaker_ss; 21-09-2009 at 23:52.
یعنی تا ساعت 7 بزاریم رو دانلود ؟؟ آخه من فقط 200 مگ واسه 10 روز یعنی 10 مهر دارم. میترسم توی همین 1 ساعت همش فرت بشه. موندم چی کار کنم![]()
آره ساعت pcرا بکش عقب بزن تا 6:55 دانلود بشه![]()
من رفتم توی کانکشن pppeo و گزاش نگاه کردم ساعت رو تنظیم کرده ... ایول
سلام به همگی.
دوستان من دو سه روز به یه مشکلیبر خوردم.کسی میتونه کمکی بکنه.
والا مشکلی که الان دارم با یوتوبه و اینه که وقتی ویدئو مورد نظر رو باز میکنم توی صفحه شروع به load شدن میکنه وحتی اونو پخش میکنه ، اما وقتی میزنم دانلود کنه باidm سرعت 0 باقی میمونه(در صورتی که هر فایل دیگه یی رو که بخوام دانلود کنم با سرعت خوبی دانلود میکنه....)
از هیتلر اولترا#سو*رف استفاده میکنم(قبلا جواب میداد اما الان نمیدونم چرا بازی در میآره) فر*ی *گیت رو هم امتحان کردم باز هم همون بازی رو در میاره.در ضمن توی idm هر دو حالت وجود وعدم وجود پرو*کسی روامتحان کردم
از دوستان کسی نظری نداره .کمکی چیزی....
کلا شاتل سرعتش شده عین جت توی منطقه ما ... اصلا یک قطعی کوچک هم نداره ! مدام روی 60 میگیره
امروز رفتم مخابرات گفتم خطم رانژه شده یا نه؟ با سیستم های فوق پیشرفته جستجو (نزدیک 5 دقیقه داشت ورق اینور اونور می کرد) جلو شمارم نوشته بود با قرمز عودت داده شود به شرکت
گفتم چرا
؟ گفت پورتی که اعلام کردند اشتباه بوده ! همونجا پی بردم که ایران مملکتی است پر از نخبه
![]()
سلام
با این سایت میتونی ویدیو ها را دانلودکنی
آدرس را تو کادر URL سایت میزنی و بعد دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سایت voobys هم میتونی دانلود کنی همون لینک رو فقط به جای یوتیوب . ووبیس کن.
انگار شاتل ساعتشو تنظیم کرده !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)