از داخل مودم که نمیشه ولی از داخل تنظیمات کارت شبکه می تونید dns جدید ست کنید:
![]()
از داخل مودم که نمیشه ولی از داخل تنظیمات کارت شبکه می تونید dns جدید ست کنید:
![]()
سلام دوستان
یک مودم meganet دارم و ۲تا سیستم رو بهش وصل کردم.روی هردو win7 نصب هست.مدم از طریق ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ روی حالت pppoe تنظیم کردم و ipهر دو سیستم اتوماتیک هس.ولی وقتی که یکی از سیستمها به اینترنت وصل هست ،اون یکی نمیتونه وصل شه و ارور میده،دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
چه ارروری میده ؟ میشه از صفحه عکس بگیرید؟
خوب حال كه كانكشن PPPOE ساخته شد و يوزرنيم و پسوردي كه مخابرات داده در كانكشن وارد كرديد نوبت به تنظيم مودم مي رسه. بخش how to make pppoe on modem مربوط به كانفيگ كردن مودم هست.
هر دو مورد رو مي تونين در اينجا دانلود كنيد:
کد:
توضيح: در قسمت فايل تنظيم مودم تمامي موارد اشاره شده اما براي تاكيد بايد بگم كه براي سرويس هاي مخابرات VPI=0 , VCI=35 و همچنين Encapsulation بايد LLC تنظيم شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- اون لینک کار نمیکنه
-how to make pppoe on modem کجاست؟
فایل ها خرابن
ووقتی 192.168.1.1 رو تو مرورگر میزنم هیچی نشون نمیده
مودمتون چیه؟ به صورت دستی Ip ست کنید ببینید تغییری میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط seeb_sh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یک مودم meganet دارم و ۲تا سیستم رو بهش وصل کردم.روی هردو win7 نصب هست.مدم از طریق ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ روی حالت pppoe تنظیم کردم و ipهر دو سیستم اتوماتیک هس.ولی وقتی که یکی از سیستمها به اینترنت وصل هست ،اون یکی نمیتونه وصل شه و ارور میده،دیگه نمیدونم باید چیکار کنم![]()
دوست عزیز وقتی مودم رو روی حالت pppoe میگذاری دیگه نیازی به کانکشن ویندوز نیست اگر از مخابرات سرویس میگیرید یوزرنیم رو با حروف کوچک بزنید.
پس چطوری باید کانکت شم به اینترنت؟؟؟؟دوست عزیز وقتی مودم رو روی حالت pppoe میگذاری دیگه نیازی به کانکشن ویندوز نیست اگر از مخابرات سرویس میگیرید یوزرنیم رو با حروف کوچک بزنید.
اگه کانکشن رو پاک کنم چی میشه؟
مستقیماً از خود مخابرات نمیگیرم ،یک isp هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)