تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1096 از 1138 اولاول ... 96596996104610861092109310941095109610971098109911001106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,951 به 10,960 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا کامارو جان سلام

خیلی وقت بود نبودین دلمون براتون تنگ شده بود...

آقا من چند روز قبل تو نت داشتم میگشتم این عکسارو دیدم .....
    تشکر آقا بیژن گرامی

برای من هم جای تعجبه که این اتومبیل بسیار خاص و ارزشمند با این وضعیت در حال نابود شدنه، اما همانطور که آقا آرمین اشاره کرد، بازسازی این اتومبیلهای خیلی خاص هزینه زیادی داره و واقعا در توان هرکسی نیست.
    بارها اتومبیلهای به نسبت متداولتر و ساده تر هم دیدم که گوشه ای افتاده و از بین رفته، ولی دلایل متفاوتی برای این اتفاق میتونه وجود داشته باشه، از جمله اینکه:

1. صاحب اتومبیل قصد بازسازی داشته و قطعات را باز کرده اما دیگه توان و سرمایه ادامه کار نداشته و به این حال و روز افتاده، که از این دست زیاد دیدم منجمله یک پونتیاک گراند پریکس 1978 که قصد خرید و بازسازی داشتم، اما واقعا به سه قسمت تقسیم شده بود، بخش جلو و گلگیرها و کاپوت و دماغه، بخش اتاق و سقف و دربها و صندوق عقب و بخش موتور و گیربگس و صندلیها و... که صاحبش اوراق کرده اما از ادامه کار بازمانده و گویا فوت هم کرده بود و ماشین در یک زمین متروکه افتاده بود.

2. صاحب اتومبیل فوت کرده و وراث باید انحصار وراثت کرده و وضعیت فروش خودرو مشخص بشه که معمولا داستانهای زیادی این وسط بوجود میاد و مشخص نیست به کجا برسه...

3. صاحب اتومبیل کلا قصد فروش نداره و گذاشته همینجوری تا ببینه کار به کجا میرسه و کسی هم پیدا میشه که قیمت یک اتومبیل سالم بهش بده؟؟!!

4. مشکل سندی داره و اسناد و کارت و پلاک یا گم شده یا ناقص که در این صورت دوندگی و هزینه و دردسر خیلی زیادی داره....

موارد متعددی میشه گفت که شامل موارد بالا یا چیزهای دیگه هم باشه، اما مطمئن هستم حتما خیلی ها دنبال خریدنش بودن و یا صاحبش فروشنده نیست( بنا به هر دلیل) و یا اصلا صاحب مشخصی نداره که بخواد بفروشه( مثل همان فوت کرده و یا شاید هم نامشخص که اتومبیل سالها قبل سرقت شده و یا صاحبش ول کرده و رفته و..)

احتمال زیاد یکی از همین دو مورد آخری باشه چون بازهم خیلی ها هستن که بدون مدرک هم ماشین میگیرن و هزینه و دردسر بازسازی قبول میکنن و وقتی آماده شد، کسانی هم صرفا برای کلکسیونی (و نه حتی ترددهای ماهی یکبار و تفریحی) خریداری کرده و نگهداری میکنن که نمونه های متعددی از این نوع وجود داره.
    بزرگترین مشکل برای بازسازی این خودروها قطعات تزئینی و خرده ریزه های جزئی است وگرنه برای موتور و گیربکس تقریبا انتخابهای خوبی در کشور وجود داره.

این عکس ماشین خودتونه؟

الان عکس پلاکش رو دیدم. کاش اینطور رنگ و طرح های تو ایران هم بود
    درود دوست گرامی، متاسفانه خیر..!! اتومبیل من نیست

از این فرم رنگ آمیزی و کاور کردن در ایران هم هست اما اینکه چقدر با وجود مشکلات و موانع قانونی و حتی فرهنگی، امکان استفاده وجود داشته باشه، این دیگه خودش داستانی مفصل و طولانی است.....

///////////////////////////////////

غربیلک فرمان را باز کردم تا یک سرویس بر روی دسته راهنما و مغزی سوئیچ انجام بدم.
    یکی از مشکلات جا زدن قطعات، نصب خار نگهدارنده صفحه خورشیدی است که برای قفل شدن فرمان استفاده میشه که فشار بسیار زیادی برای جا زدن لازم هست چون یک فنر قوی مثل فنر سوپاپ زیر این صفحه قرار داره.

این دفعه ابداعی بکار بردم و با ساخت یک ابزار بسیار ساده که بدون نیاز به فشار دادن با دست و یا کمک گرفتن از کس دیگه، میشه این خار فنری را جا زد.

وسائل مورد نیاز بسیار ساده است و تهیه کردن آن کار مشکلی نیست

یک لوله با قطر مناسب که میله فرمان به راحتی از داخل آن عبور بکنه با طول مناسب حدود 3 یا 4 سانت با توجه به مدل فرمان ماشین و میل فرمان، دو یا سه تا واشر برای استفاده به عنوان لاینر و در نهایت خود مهره وسط غربیلک برای بستن.

ابتدا خار را سوار میکنیم و با دست تا جایی که ممکنه فشار میدیم تا نزدیک محل شیار نصب بر روی میله فرمان برسه

بعد یک واشر برای قرار گرفتن بین لوله و خار ،از میل فرمان رد میکنیم، سپس لوله و بعد یکی یا دوتا از واشرها و آخر سر مهره میل فرمان

وقتی مهره بسته شد، شروع به سفت کردن میکنیم و در این حالت مهره ، میل فرمان را به سمت بیرون میکشه و لوله هم خار را به سمت داخل فشار میده تا در شیار مورد نظر قرار بگیره.

اگر خار جا نیافتاد، با یک فشار مختصر به صفحه خورشیدی، خار فنری درنهایت جا میافته و میشه غربیلک را مجددا سوار کرد.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
    خوشحالم با اینکه مشکلات مختلف از هر طرف وارد میشه باز هم چراغ اینجا روشنه و دوستان کم و بیش فعالیت میکنن...

شورلت نوای من مشکلی در فنرها و مکانیزم نگه دارنده درب صندوق عقب داره و به همین علت فنر های اون رو خارج کردم و بررسی کردم و دیدم که کاملا سالم هستن...
    دو قطعه متحرک در چپ و راست داره که با یک پین مخصوص روی اهرم درب صندوق قرار گرفتن که یکیشون شکسته بود و اون رو که خارج کردم دیدم پین فولادی اون هم شدیدا خوردگی پیدا کرده و باید ترمیم بشه.
    از طرفی سمت دیگر هم شدیدا لق بود و دچار خوردگی شدید در پین فولادی بود.
    خلاصه پین های اون رو پیدا نکردم و همینطوری مونده
    دوستان اگر محبت کنن از مکانیزم درب صندوق عقب عکس بگزارن تا یک بررسی مجدد کنم ممنون میشم چون جهت نصب قطعات متحرکی را هم که باز کردم رو هم فراموش کردم.
    با تشکر

این هم آخرین وضعیت شورلت من...
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

4. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز...
    درود آقا محمد جواد گرامی و خیلی خوشحالم که شما هم بعد از مدتها سری به اینجا زدید
    رینگهای جدید خیلی به نوا میاد و واقعا برازنده شده.

سالها قبل هم نوا یکی از دوستان همین مشکل پیدا کرده بود که از روی یک نوا اوراقی بخشهایی که لازم بود برداشتیم و نصب کردیم و خوب جواب داد. البته الان دقیقا یادم نیست چی بود ولی به احتمال قوی حداقل یک فنر کامل نیاز داشت.

برای جا زدن فنرهای صندوق بهترین کار اینه که یکی داخل صندوق دراز بکشه و با فشار پا، سر فنر را به سمت بالا هل بده و نفر دیگه هم فنر را جا بندازه که در غیر این صورت کار سختیه و توان و قدرت دست اونهم یک نفره در حالت خم شدن داخل صندوق اجازه همچین کاری نمیده، یعنی حداقل تجربه ای که داشتم این بوده و شاید روشهای بهتری هم بتونید ابداع کنید.

اینجا تصویرهایی از فنر صندوق هست، اگر نیاز بود بفرمایید بازهم بیشتر میگیرم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

علی آقای عزیز تسلیت میگم انشالله غم آخرتون باشه

8. 2 کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی آقای عزیز تسلیت میگم انشالله غم آخرتون باشه

درود دوست گرامی. من هم امیدوارم شما و همه عزیزانتان در صحت و سلامت کامل، روزگاری شاد و همراه با بهروزی را سپری کنید

////////////////////////////

چند وقت قبل برای ایجاد تغییرات در سیستم کولر اقدام کردم که اگر شد، اواپراتور و فن مربوطه به داخل اتاق منتقل بشه تا هم شدت پرتاب باد زیاد شده و هم قدرت خنک کنندگی بالاتر رفته و کمبود توان کولر استاندارد جبران بشه، که متاسفانه بعد از چند اندازه گیری متوجه شدم پوسته کولر پژو که خریداری کرده بودم خیلی بزرگتر از چیزی هست که بشه زیر پای شاگرد و در محل یونیت بخاری نصب کرد.

همانطور که در تصویر میبینین دو قطعه را کنار هم گذاشتم تا ببینم چه مقدار تغییرات لازمه تا از این دوتا، یک یونیت جدید بسازم که شامل محل نصب اواپراتور و رادیات بخاری و همچنین فن دمنده باشه؟

با توجه به ابعاد و اندازه ها و فاصله بین دو قطعه و همچنین فضای بسیار محدود در زیر پای شاگرد، متوجه شدم این تغییرات خیلی بیشتر از چیزی که در سناریو داشتم، لازمه و در واقع عملا نمیشه این دوتا را با هم جفت و جور کرد و نتیجه خوبی بدست نمیاد

بنابراین فعلا دوباره یونیت بخاری نصب میشه، ولی در فکر ساخت یک یونیت کاملا جدید و دست ساز هستم که اواپراتور نمونه پژو405 و رادیات بخاری( احتمالا نمونه شورلت) در خودش جای بده.
    احتمالا چیزی مشابه نمونه طراحی شده آمریکایی باشه تا هم کارایی بالایی داشته باشه و هم بخوبی در زیر پای شاگرد نصب بشه.

در این طراحی احتمالی جدید، این بخش به کانالهای هوای داشبرد و پشت شیشه جلو متصل شده کنترل دریچه ها به شکل قبل خواهد بود.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان
    مدتی میشه که از کاسه نمدهای دیفرانسیل نشت واسکازین دارم و به همین علت لنتهای عقب چرب شده
    کاسه نمدهای آمریکایی اصلی روی ماشین هستن و مشابه اینها در بازار پیدا نمیشه متاسفانه
    نمونه های مکزیکی هم استفاده کردم ولی اونها هم زیر 6 ماه دوباره روغن ریزی پیدا میکن

ابتدا فکر کردم شاید سطح واسکارین دیفرانسیل زیاد باشه و علت روزغنریزی همین باشه و به همین علت یک بررسی کردم.

یادمه زمانی که در نمایندگی تویوتا کار میکردم برای تعویض واسکازین دیفرانسیل لنکروزر و لکسوس روغن دیف توسط پیچی که در زیر دیفرانسیل بود کاملا تخلیه میشد و از بالا واسکازین جدید شارژ میشد ولی یک پیچ در میانه دیف وجود داشت تا سطح روغن تا اونجا پر بشه و بعد اضافه روغن تخلیه بشه و ما اون پیچ رو باز میگذاشتیم و بعد از تنظیم روغن اون رو میبستیم.
    فکر کردم شاید شورلت هم این پیچ رو داشته باشه و به همین دلیل یک بررسی کردم و یک پیچ در میانه بود که فکر کردم مشابه تویوتا اون پیچ هم برای همین منظور طراحی شده.
    خلاصه ظرفی زیرش گذاشتم و پیچ رو با آچار مربعی 10 باز کردم و از اونجا روغن که اتفاقا رنگ اون هم شیری رنگ شده بود سرازیر شد و حدود 1.5 لیتر هم تخلیه شد.
    بعد از بررسی دیدم که این پیچ که تقریبا در اواسط دیف هست مخصوص تخلیه هست و نه تنظیم سطح...

خلاصه حدس میزنم ایراد اصلی نشت روغن از زیادی واسکازین نبوده و از کاسه نمدها هست...
    سوالی که از دوستان دارم اینه که دیفرانسیل شورلت چه واسکازینی با چه عدد گرانروی میخواد و اینکه استاندارد سطح روغنش چقدر هست و چه مقدار روغن باید توش بریزم...
    و سوال آخر اینکه از چه کاسه نمدی برای پلوسها استفاده کنم که دردسرهای نشت روغن بعدی نداشته باشه؟
    Last edited by MJ1970; 27-10-2020 at 11:37.

12. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مدتی میشه که از کاسه نمدهای دیفرانسیل نشت واسکازین دارم و به همین علت لنتهای عقب چرب شده......
    درود آقامحمد جواد گرامی

در این مورد تجربه ای که روی بیشتر آمریکایی ها داشتم، وجود یک عدد پیچ بر روی سمت بالا راست و در محل جلو ( کله گاوی دیفرانسیل ) است که با باز کردن آن، امکان بررسی مقدار سطح روغن و همچنین ریختن روغن جدید وجود داره

برای تخلیه روغن هم راهی جز بازکردن درب دیفرانسیل وجود نداره ( البته در بعضی مدلها)

با توجه به توضیحاتی که دادید احتمالا مدل دیفرانسیل شما با بقیه کمی تفاوت داره و دارای حداقل دو پیچ تخلیه و یا ورودی روغن باید باشه

مقدار روغن مورد نیاز ( حدود 2 لیتر) به این صورت هست که باید بعد از پر شدن از این پیچ محل ریختن، سر ریز بکنه و یا حداقل به سطحی برسه که بعد از وارد کردن انگشت در داخل محل پیچ، و خم کردن نوک انگشت، به روغن برسه. از همین روش هم برای تنظیم سطح روغن گیربکس دستی استفاده میشه.

نوع روغن بستگی به شرایط آب و هوایی هم داره، مثلا من برای گیربکس از روغن 75W85 که در سایتهای تعمیرات همقطاران آمریکایی توصیه شده بود استفاده کردم و مشکلی هم نداشت، هر چند که از نمونه 85W140 هم قبلا استفاده کرده بودم چون شرایط بسیار سخت آب و هوایی خوزستان در فصل گرم، باعث میشه روغن خیلی سریع و در حد بالایی ، گرانروی خودش از دست بده و ماندگاری کمی بین چرخ دنده ها داشته باشه.

بنابراین با توجه به وضعیت معتدل تر آب و هوایی منطقه شما، شاید همان 75W85 برای دیفرانسیل هم خوب باشه چون من هم از همین نوع در دیفرانسیل سر ریز کردم، هرچند که در همان سایتها، گرانروی از 75 تا 140 ( مانند
    75W-90 / 80W-90 و 75W-140 برای نمونه های 14 پیچ ) توصیه شده.

اما نکته خیلی مهم که اشاره کردید، شیری شدن رنگ روغن هست که نشان میده با آب قاطی شده و چیز عجیبی نیست چون احتمالا یک زمانی از محلی با آب گرفتگی زیاد عبور کردید و دیفرانسیل کاملا در آب غوطه ور شده بوده و از محل روزنه هوا، آب وارد آن شده و با روغن قاطی و نهایتا شیری رنگ شده.

خوشبختانه این مسئله هنوز به حدی نرسیده بوده که به دیفرانسیل صدمه بزنه وگرنه دچار زوزه کشی شدید میشد و هزینه سنگینی برای تعمیر یا تعویض نیاز داشت، ولی همین مسئله میتونه دلیلی برای نشت روغن هم باشه که وجود آب در روغن ، تاثیر بدی روی کاسه نمدها میگذاره و ظاهرا باعث ورم کردن و دفرمه شدن اونها شده و خاصیت آب بندی از دست میره (و این مشکل بزرگی برای گیربکسهای اتوماتیک هست که ممکنه بخاطر خراب شدن کولر روغن در رادیاتور، آب به داخل گیربکس وارد شده و این قضیه بوجود بیاد)

من هیچوقت پیش نیامده بوده که فقط کاسه نمد عوض کنم و همیشه کاسه نمدها تا آخرین روز خوب کار میدادن و موقع تعویض بلبرینگها، کاسه نمد هم خودبخود عوض میشد بخصوص در نمونه های بلبرینگ ترمیمی برای تغییر محل قرار گرفتن بلبرینگ بر روی کنس پلوسهای عقب.

متاسفانه قطعات یدکی مناسب خیلی کم و گران شده پس احتمالا اگر مشابه این کاسه نمدها را در فروشگاههای کاسه نمد و اورینگ پیدا کنید، نمونه های بهتری گیر بیارید، هرچند که احتمالش کمه. همینطور نمونه ای مشابه در خودروهای دیگه که شاید همخوانی داشته باشه.

من هم اینجا پیگیر میشم و ببینم چه نوعی و با چه کیفیت و قیمتی وجود داره، و حتما اطلاع میدم

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنونم از شما دوست گرامی
    پیگیری من از اینجا شروع شد که بعد از 10 سال خواب ماشین رو بردم برای معاینه فنی و از ضعف ترمز عقب سمت شاگرد ایراد میگرفتند و گیرش کافی نداشت چه در حالت ترمز دستی و چه در حالت ترمز معمولی.
    خلاصه همون چرخ و درام رو که باز کردم دیدم که روغن زده و با بنزین شستشو کردم و ترمز رو رگلاژ هم کردم و واسکازین هم تعویض کردم ولی دفعه بعد که رفتم طرف گفت چیکارش کردی اینبار ضعیفتر هم شد!
    خلاصه اینکه فعلا درگیر بحث معاینه فنی شدم.
    لنتهای روغن زده به نظرم دیگه باید تعویض بشن و کارایی ندارن و از طرفی هم تا نشت واسکازین رو نگیرم هزینه بیخود کردن هست.

احتمالا این یکی دو روز دیفرانسیل رو باز میکنم و برای تعویض کاسه نمدها و لنتها اقدام میکنم.

16. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم از شما دوست گرامی
    پیگیری من از اینجا شروع شد که بعد از 10 سال خواب ماشین رو بردم برای معاینه فنی و از ضعف ترمز عقب سمت شاگرد ایراد میگرفتند .....
    امروز فرصت شد و سری به یدکی آمریکایی زدم. کاسه نمد موجود نمونهnational که زیر مجموعه شرکت federal mogul ساخت مکزیک داشت که میگفت بهترین جنس از امارات آورده و مشکلی هم نداشته.

قیمت 150.000 تومان.

با توجه به تجربه هایی که داشتم، حتی بدترین کاسه نمد هم چند ماه کار میده بنابراین حدس من اینه که خود پلوس یک مقداری فرسوده شده و به اصطلاح باریک کرده و نشت روغن بخاطر همینه، بخصوص که چرخ عقب سمت راست، محرک هست و معمولا بیشتر از سمت چپ دچار فرسودگی پلوس و کاسه نمد و بلبرینگ میشه.
    شاید لازم باشه بلبرینگ ترمیمی بکار ببرید البته اگر واقعا نیاز بود.

لنتهای روغنی هم اگرنشکسته باشه، با آب گرم و صابون شستشو بدید و خشک کنید و بعد یک سنباده نسبتا زبر روی تمام سطح لنتها بکشید تا باقیمانده چربی و جرم پاک بشه و دوباره قابل استفاده است.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در ادامه کارهای دیفرانسیل پلوسها خارج شده بود و بعد از بررسی اونها متوجه ریختگی آبکاری در قسمت کاسه نمد خور یکی از اونها شدم که باعث ایراد در کاسه نمد و نشت واسکازین به لنتها شده بود.
    پلوس مورد نظر بوش خورده بود و در قسمت بلبرینگ خور عالی بود.
    سمت دیگر پلوس اصلی بود که خوردگی بسیار ناچیزی در قسمت بلبرینگ بود که مهم نبود و حالا حالاها کار میکرد.
    در ادامه ابزاری ساختم که بتونم بلبرینگهای عقب را سالم بیرون بکشم چون ابزار مخصوص بالای چهار میلیون قیمت داشت.
    ابزار ساخته شده به خوبی کار کرد و بلبرینگها به سلامت خارج شدند و البته کاسه نمدهاش
    بعد از بررسی پوسته متوجه شدم که قبلا آب وارد دیفرانسیل شده و به همین دلیل زنگار زیادی داخل واسکازین و دیفرانسیل بود.
    واسکازین که کاملا خالی شده بود ولی زنگار زیادی هنوز بود که به کمک بنزین با فشار زیاد کاملا شستشو شد و حتی بلبرینگها هم دچار کمی زنگ زدگی بودند که با توجه به سالم بودن و قیمت بالای اونها و نبود جنس اصلی با بنزین شستشو و تمیز شدن.

در مورد کاسه نمد ها هم به صورت اتفاقی دو عدد کاسه نمد ویکتور قدیمی پیدا کردم که البته بدون گردگیر بودند و اونها رو به قیمت صدهزار تومان خریداری کردم و یک عد پلوس سالم بوش خورده هم از قبل داشتم که با همونها دیرانسیل رو جمع کرم.

نکته دیگه پیچ سر ریز دیفرانسیل بود که در دیف من وجود داره و حدس میزنم در دیفر شما هم وجود داشته باشه و سمت راست پوسته در نیمه بالایی قرار داره و آچار مربعی ده میخوره.من با توجه به خوردگی اون به کمک جوشکاری برق یه کله پیچ 14 روی اون جوش دادم که باز و بست اون برای دفعات بعد راحت باشه.
    حدود 1.8 لیتر واسکازین معمولی ریختم و وقتی از اون پیچ سر ریز کرد پیچ رو بستم و کار تمام شد.
    مشکل ترمز دستی همچنان وجود داره و سمت راننده بسیار قوی و سمت دیگه کمی ضعیفه با اینکه نشت روغن برطرف شده و لنت بنزین شور شده و حتی سمباده قوی خورده.
    کابل ترمز دستی زیر ماشین رو رگلاژ کردم و کاسه ها هم همینطور....
    ولی کابل ترمز دستی سمت شاگرد در ماشین من از سمت راننده بلند تره و یه تغییر زاویه قابل توجه داره تا به چرخ عقب سمت شاگرد برسه و شاید به همین دلیله که اول سمت راننده قوی عمل میکنه و بعد سمت شاگرد ضعیف میگیره....
    دیشب هواگیری عالی انجام دادم و کار رو بستم

حالا یکبار دیگه ماشین رو میبرم معاینه فنی ببینم چطور میشه...
    ایراد اصلی ترمز عقب شاگرد بود که ضعیف بود چه ترمز روغنی و چه دستی

از راهنماییهای دوستان بسیار ممنونم...
    Last edited by MJ1970; 10-11-2020 at 00:39.

20. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •