مشخصات لب اتبSONY VGN-FW490 DFB همراه با قیمت بهم بگید با تشکر
مشخصات لب اتبSONY VGN-FW490 DFB همراه با قیمت بهم بگید با تشکر
سلام دوست عزیز.
مشخصات در امضای من هست اما اگر بیشتر بخوای... و نقد و بررسی هم بخوای بخونی به تاپیک زیر برو
قیمت هم در تاپیک خودش درخواست بدین اما از 1700 تا 1790 قیمت داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نفر حرف قشنگی زد بهم (فروشنده)
گفت فکر کردی مادربوردت یا هر چی سوخت من میام واست عوض کنم!!! میگم نوسان برق داشه!!
وقتی شرکت انصالات تو ایران نمایندگیش الکیه چه جوری میشه رو گارانتیه یه مغازه حساب کرد مخصوصا تو شیراز الان فقط گارانتی مغازه دار هست نه شرکتی!!!
در کل من همین الان لپ تاپم تحویل گرفتم جلو خودم رجیستر کرد البته اول که روشن کرد یکم گذشت نوشت 50% رجیستر شده بعدش دسکتاپ اومد بعد ری استارت شد اما بعدش صفحه ی وارد کردن اسم و کشور و .....
میگم مشکلی که نبوده؟!
جا داره از همه عزیزانی که تا الان به من کمک کردن که تو انتخابم مطمئن بشم تشکر کنم
خیییییییییییییییییییییییی لییییییییییییییییییی فوری:
بودجه:max1,300
برای:1 دانشجویIT (ینی واسه کارای برنامه نویسی+مهندسی+....)
ترجیحاً سونی وایو....
LCD:15 به بالا
باتری:n سلولی (ینی هر چی بیشتر بهتر...)
البته بیراهم نگفته ولی خوب این زمانیکه از گارانتی مغازه دار بگیرین و گرنه شرکتها رو تضمینشون قویا وایسادن. شاید ربطی به اینجا نداشته باشه دوهفته پیش یخچال الجی گرفتیم که مشکل داشت اومدن بدون هیچ دردسری واسمون تعوضش کردن. اگه ضمانت نداشت یعنی 1تومن پر...
شماهم ریسک کردین و 100تومنی به جیب زدین به هر حال امیدوارم هیچ مشکلی واستون پیش نیاد که اگه بیاد اونوقت باید بیشتر از 100تومن خرجش کنین. در مورد من که ثابت شده بدشانسمو ریسکای 50-50 بهم نیومده در مورد شما نمیدونم
با سلام و تشکر
می خواستم بدونم سری fw 490 سونی با fw 460 چه فرقی دارن ؟
فرق خاصی ندارن ،فقط رنگ سری 60 قهوه ایی هست.
اکثرا هم چینی هستن
سلام من امروز بالاخره مدل SR490DEB رو گرفتم.تنها ایرادی که همین الان متوجه شدم وجود یک پیکسل سوخته در سمت راست LCD هست البته نسبتا ریزه و به زحمت دیده میشه .
FW 455+ CORE2DUO-2.53-P8700 4096 320 ATI 4650 512 16.4" BLUE-R VHP WEB-HDMI
باطری 6 سل
قیمتش از بودجه تون حدود 50 تومان بیشتره ولی میرزه. بلوری!
بابا دمتون گرم خوبه حالا گفتم فوریه.....
حالا ممکنه 1ی لطف کنه و جواب منو بده .....پیشاپیش بسیار سپاسگزارم
..........tnx..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)