متاسفانه هاردتون 561 بد سکتور و 140 بد سکتور threshold داره و علت مشکلاتی که عنوان کردین همین مورد هست ...
متاسفانه هاردتون 561 بد سکتور و 140 بد سکتور threshold داره و علت مشکلاتی که عنوان کردین همین مورد هست ...
سلام
هارد وسترن خاویار بلک تنها 33 مگ تو ویندوز میزنه
هارد روشن میشه
میشه کاری کرد ارشیو عکس خانوادگی هستش
شات زیر گرفتم
![]()
Last edited by mazarei; 03-04-2017 at 16:41.
سلام.
برای اصلاح حجم هارد دیسک میتونید از برنامه HDAT2 استفاده کنید . آموزش کامل استفاده از این برنامه در پست چهارم تاپیک زیر موجوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این برنامه HDD Capacity Restore Tool هم میتونید استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اهمیت این اطلاعات توصیه میکنم حتماً بکآپ داشته باشید . میتونید هرکدام از این اطلاعات رو روی دو یا چند DVD مرغوب رایت کنید .
سلام
من دوتا هارد دارم یکی 1ترا و دیگری 500گیگ هر دو هارد سیگیت هستند
هارد اول مشکل اینه که سرعت انتقالش خیلی پائینه 50 دیگه به زور 60 اینا بشه اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی در مورد وضعیتش یه توضیحی بدید در چه حاله
یه سوال دیگه ام داشتم بهترین نوع کابل دیتا چی هست که بخریم؟
این هارد رو چیکار کنم سرحال بشن یه جوری روحی تازه دریافت کنند
ممنون
Last edited by esiya; 04-04-2017 at 20:18.
سلام
روی دستگاه زیر که می خوام ویندوز بزنم . نمی شه ( در صورتی که هارد کامل فرمت کنم اونم یکبار نصب می شه )
آیا این هارد مشکل داره و نحوه حل کردنش بچه صورته ؟
![]()
کسی نبود کمک کنه؟
آقا عطا![]()
سلام .
این هارد دیسک بنظر سالم هست و مشکلی نداره . سرعت هم بستگی به چندین عامل داره که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بطور کامل به همراه چند تست عملی در این مورد توضیح دادم . من هروقت از هارد اکسترنال که USB3 هست اطلاعاتی رو به هارد اینترنال سیستم منتقل میکنم تقریباً همین سرعت شما رو میگیرم ولی انتقال اطلاعات بین دو هارد دیسک اینترنال سرعت بیشتری بهم میده که نشاندهنده تفاوت در عملکرد چیپ و کنترلرهای SATA و USB3 مادربرد هست .هارد اول مشکل اینه که سرعت انتقالش خیلی پائینه 50 دیگه به زور 60 اینا بشه اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد CRC Errorـها تا الان 96764 هست . یه مدت از سیستم استفاده کنید و ببینید تعداد خطاها افزایش پیدا میکنه یا خیر . اگر افزایش نداشت لازم نیست کار خاصی انجام بدید در غیر اینصورت علاوه بر تعویض کابل SATA ، این هارد دیسک رو به پورت SATA دیگه مادربرد وصل کنید . ترجیحاً به پورتی وصل کنید که مربوط به چیپست اصلی مادربرد باشه نه کنترلرهایی که برای افزایش تعداد پورتهای SATA بطور جداگانه روی مادربرد نصب میشه .اینم هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی در مورد وضعیتش یه توضیحی بدید در چه حاله
در مورد Reallocated count sector هم هر چند وقت یکبار کنترل کنید بیشتر میشه یا خیر (تا الان 452 مورد) . اگر بیشتر نمیشه لازم نیست کاری انجام بدید .
سلام .
پیشنهاد میکنم یکبار این هارد دیسک رو Zero fill کنید . برای اینکار برید به قسمت Erase همین برنامه HD Tune Pro و از منوی پایین آمدنی گزینه Zero fill رو انتخاب و دکمه Start رو بزنید .
چند نکته :
1. این هارد دیسک باید بصورت هارد غیر ویندوزی روی سیستم دیگه نصب بشه .
2. اطلاعات بطور غیر قابل ریکاوری از بین خواهد رفت (یا حتی ممکن هست در اثر فشار زیاد کاری این هارد از بین بره) پس اگر اطلاعاتی دارید منتقل کنید به جای دیگه و همچنین اگر روی سیستم چند هارد دیسک نصب هست مطمئن بشید هارد دیسک درستی رو انتخاب کرده باشید .
3. Zero fill کردن هارد دیسک زمانبر هست و در تمام این مدت هارد دیسک در حال فعالیت هست . پس دمای هارد دیسک رو کنترل و در صورت لزوم از فن جهت کاهش دما استفاده کنید .
عطا جان لطفا این سه تا سوالم رو همین که پرسیده بودم جواب بدید!
یه سوال دیگه ام داشتم بهترین نوع کابل دیتا چی هست که بخریم؟
این هارد رو چیکار کنم سرحال بشن یه جوری روحی تازه دریافت کنند
بعد آپدیت کردن Firmware هاردها (سیگیت) کار خطریه و تخصص لازم داره؟یعنی اگه نتونی هارد میسوزه؟
ممنون![]()
Last edited by esiya; 06-04-2017 at 18:49.
آیا میزان کارکرد هارد ( مدت زمانی که هارد کار کرده ) رو از کجای این نرم افزار می شه دید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)