تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1096 از 2376 اولاول ... 965969961046108610921093109410951096109710981099110011061146119615962096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,951 به 10,960 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مجيدي: مشكلي با نيمكت نشيني در استقلال تهران ندارم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيج مشكلي با نيمكت نشيني ندارم و به عنوان كاپيتان استقلال فقط به موفقيت تيم فكر مي‌كنم.
    فرهاد مجيديروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تلاش مي‌كنم تا با جديت در تمرينات، بتوانم خودم را به مربيان و تركيب اصلي تيم تحميل كنم.
    در همين رابطه مديرعامل باشگاه استقلال صبح امروز در نشستي دو ساعته با فرهاد مجيدي درباره شرايط تيم و نيمكت نشيني اين بازيكن به بحث و تبادل و نظر پرداخت.
    امير رضا واعظ آشتياني كه به خوبي مي‌داند كوچكترين حاشيه استقلال را وارد بحران خواهد كرد، از مجيدي خواسته است تا در مورد نيمكت نشيني موضع نگيرد تا از اين طريق استقلال آرامش فعلي‌اش را همچنان حفظ كند.
    فرهاد مجيدي با وجود اينكه قبل از فصل توسط امير قلعه نويي به عنوان كاپيتان استقلال معرفي شد، در طول ليگ برتر به عنوان بازيكن ذخيره به بازي گرفته مي‌شود.
    وي به عنوان كاپيتان اول استقلال تهران در طول سيزده هفته ليگ برتر همچنان يكي از ذخيره‌هاي ثابت استقلال بوده است .

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عليزاده: نمي‌توانم با ‪ ۷۰‬هزار تماشاگر تيم استقلال درگير شوم
    بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از تماشاگران استقلال ناراضي هستم و نمي توانم با ‪ ۷۰‬هزار تماشاگر اين تيم درگير شوم.
    علي عليزاده مهاجم تيم فوتبال باشگاه استقلال اذعان دارد كه نمي‌تواند كاري انجام دهد و به خاطر موفقيت تيم، بي‌مهري هواداران را تحمل مي‌كند.
    در چند ديدار گذشته استقلال تهران هر زمان كه علي عليزاده خودش را براي ورود به زمين آماده كرده است، استقلالي‌ها از روي سكو به تشويق فرهاد مجيدي پرداختند تا اعتراض خود را از بازي كردن عليزاده و نيمكت نشيني مجيدي اعلام كنند.
    مهاجم آبي پوشان در اين رابطه به سووالات خبرنگار ايرنا جواب داد.

* حتما مي‌دانيد كه استقلالي‌ها دوست ندارند در تركيب تيم جايي داشته باشيد!
    - به هر حال هر كسي هر طور خواست، رفتار مي‌كند و من نمي‌توانم چيري در باره اين اتفاق بگويم.

* اما با اين كار شخصيت حرفه‌اي شما زير سووال مي‌رود.
    - واقعا نمي‌دانم چه چيزي بگويم، البته فوتبال من با اين كارها زير سووال نمي‌رود و مهم نظر مربي است وهمانطور كه مي‌بينيد، به قدر كافي به من بازي مي‌دهد.

* در مواقع اعتراض به بازي شما چه احساسي پيدا مي‌كنيد؟
    - هر كسي به جاي من باشد، ناراحت مي‌شود. اما چاره‌اي جز تحمل اين شرايط سخت ندارم، اميدارم استقلالي‌ها همه بازيكنان تيمشان را با يك چشم نگاه كنند.

* ريشه اين جريان را در كجا مي‌بينيد؟
    - نمي‌دانم با چه هدفي اين كار را انجام مي‌دهند، البته توجه چنداني به اين مساله ندارم دوست ندارم مسايل حاشيه‌اي تمركزم را به هم بريزد، شايد هم هواداران استقلال فرهاد مجيدي را بيش از حد دوست دارند و به همين دليل علاقه مند نيستند من به جاي او وارد رمين شوم.

* به هر حال بايد به نوعي جلوي اين اعتراض‌هاي تخريب‌كننده را گرفت.
    - من كه نمي‌توانم با ‪ ۷۰‬هزار تماشاگر درگير شوم، همانطور كه گفتم، مهم نظر مربي است و خوشحالم كه امير قلعه نويي تقريبا در همه بازي‌ها از من استفاده مي‌كند.

* البته فقط در دقايق پاياني بازي.
    -وقتي سياوش اكبرپور و آرش برهاني در خط حمله تيم جواب داده‌اند و در گلزني هم موفق هستند، من و هيچ مهاجم ديگري نمي‌توانيم به حضور آنها در تركيب اصلي اعتراضي داشته باشيم.

* اين طرز فكر براي فوتباليستي حرفه‌اي مناسب است؟
    - هيچ كس از نشستن روي نيمكت استقبال نمي‌كند، اما اين دليل نمي‌شود كه با اعتراض‌هاي آنچناني جو تيم را به هم بريزم و اسباب ناكامي تيم را فراهم كنم.

* پس با اين شرابط اميدي به حضور در جمع يازده بازيكن اصلي نداريد.
    - اصلا چنين منظوري نداشتم، من تلاشم را انجام مي‌دهم تا بلكه بتوانم بالاخره از دقيقه اول وارد بازي شوم.

* مي‌توانيد در صورت بازي كردن تاثيرگذاري مثبتي داشته باشيد؟
    - اصلا شك ندارم كه اگر فرصت داشته باشم، خودم را به عنوان يكي از مهره هاي خوب استقلال مطرح مي‌كنم.

* اما در هفته‌هاي اول ليگ برتر تاثير چنداني نداشتيد.
    - استقلال در آن هفته‌ها كه امتيازات زيادي را از دست داد، هنوز به شرايط مطلوب نرسيده بود و به همين دليل نه تنها من، بلكه هيچ كدام از بازيكنان ما نمي‌توانستند عملكرد قابل قبولي داشته باشند، اما وقتي به هماهنگي بالايي رسيديم، همه ديدند كه هم خوب بازي كرديم و هم اينكه امتيازات لازم را براي قرار گرفتن در جمع تيم‌هاي بالانشين جدول به دست آورديم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دانلود قهرمانی لیگ از سایت رپید شیر با دانلود منیجر امیر قلعه نویی

سلام.حال کردید دوستان؟من که دارم مزد استقلالی بودنم را از تیم استقلال می گیریم.واقعا فوق العاده بودیم.هیچ فشاری روی دروازه ی ما نبود و این نشون دهنده ی قدرت خط دفاعیمون هستش.اول فصل همه می گفتند که ژنرال امیرقلعه نویی دیگه واسه ی استقلال جواب نمی ده و ما چند باخت و مساوی دادیم که اصلا حقمون نبود.تنها مثالی که میشه زد اینه که ما اول فصل از لینک رپیدشیر که یکی از مزخرف ترین سایت های اپلود فایل هستش شروع کردیم و چند تا باخت و تساوی دادیم.اما لنگیا از یک لینک غیر مستقیم استفاده کردند و از ما جلو افتادند.اما ما می دونستیم که بهترین دانلودمنیجر دنیا یعنی : امیرقلعه نویی را داریم،که قابلیت دانلود قسطی و نصفه را داره.پس کار را با خونسردی شروع کردیم ولی در شروع فصل لینک قهرمانی سایت اپلود رپیدشیر کمی اذیت می کرد و مانع شروع دانلود میشد.اما ما با درایت ژنرال در ساعات خلوت برای دانلود قهرمانی به سایت رپیدشیر رفتیم و پس از گذشتن یک کرنومتر اعصاب خورد کن با موفقیت شروع به دانلود کردیم و اروم اروم جلو رفتیم.البته زیاد هم اروم نرفتیم و استقلال اهواز را با 6 گل شکست دادیم.اما لنگیا به دلیل استفاده از لینک غیر مستقیم هر لحظه نگران کاهش سرعت اینترنت و قطع شدن هستند.اونا می دونند که اگه قطع بشند هرچی تا حالا دانلود کردند می پره.ولی ما همچین ترسی را نداریم.چون دانلود منیجرمون امیرخان قلعه نویی هستش.فوقش وسطش قطع بشه دوباره از همونجا شروع به دانلود می کنه.ماشاالله اینقدر سرعتمون خوب هستش که لینک 2 تا جام دیگه را هم داریم برای دانلودش اماده می شیم.یکی جام باشگاه های اسیا و جام حذفی.من واقعا برای همه ی لنگیا که می خواستند قهرمانی لیگ را دانلود کنند متاسفم.اخه احتمالا یا لینک اونا پاک شده ویا محدودیت دانلود داره.اگه محدودیت دانلود داشته باشه به خاطر اینه که دو نفر نمی تونند قهرمانی لیگ را دانلود کنند چون وقتی ما داریم دانلود می کنیم بقیه باید سماخ بمکند.حالا هی برید ای پی تیمتون را عوض کنید.بدبختا همه شناختنتون.دیکارمو هم بار خودش را بسته و اماده ی رفتن هستش.قطبی هم که بدبخت داره اخراج میشه ولی قول قهرمانی می ده.این خط این هم نشون اما ببینید کی بهتون گفتم.من همین الان پیش گویی می کنم که تا چند وقت دیگه صدای توهین و اعتراض هوادار های پرسپولیس در همه جا به گوش می رسه.اگه اینطوری نشد.چی فکر کردید؟نصراداموس پیشگوی معروف از فامیل هامون هستش. بازی با پیکان 50 هزار نفر اومده بودند ورزشگاه.کم کم این تعداد تا 70 هزار هم می رسه.ژنرال میگه رضای اقای گل باید فصل دیگه بیاد و قرار یک مهاجم جدید بیاد.مهم تیم هستش.پیش به سوی سومین قهرمانی در اسیا.فرهاد چقدر اروپایی بازی می کنه.من که واقعا دوستش دارم.خارق العاده هستش.فکر بازی داره و 100 درصد در اسیا گل خواهد زد.خوب بعد از سه سال پیکان را با هتریک ارش سوراخ کردیم.پیکانی که واقعا ما را عذاب می داد.ملوان هم از اون تیم هایی هستش که واقعا همه ی استقلالی ها ازش متنفر هستند.ما هر وقت ملوان را زدیم استحقاق قهرمانی در لیگ را داشتیم.بازی بعدی با ملوان هستش.راستی چقدر این چندوقته بهم خوش گذشت.هیچ لنگی ای جرات حرف زدن نداره.امروز با یک دکتر لنگی داشتم می رفتم جایی،بدبخت از ترس ابروش هیچی نگفت.نکته ی جالب توجه سبزی فروش تپلوی محلمون هستش که پرسپولیسی هستش و ترک هستش.همه امروز بهش اومده بودند تسلیت می گفتند.اون هم بدبخت مونده بود چی بگه می گفت : با یک برد می رسیم به استقلال.3 تا امتیاز که چیزی نیست.من هم چون زیاد ازش خوشم نمیاد از اونجا رد شدم و تو دلم گفتم که : به همین خیال باش.شما باید ببرید و ما هم ببازیم که ظاهرا همچین چیزی غیر ممکن هستش.
    به نقل از سایت ابیته.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوشحالم که ناصر خان سرمربی ابومسلم شده

از این پس ابومسلم تیم دوم استقلالیهاست

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی(42)

شنبه 13 / 08 / 87

به تیم های دیگر کاری نداریم

خدارو شکر سرما خوردگی ام تا حدود زیادی رفع شده،امروز صبح به

باشگاه آمدم تافیلم بازی ملوان را ببینم.البته فیلم یک مسابقه این تیم

بیشتر نیست.درمجموع معتقدم ملوان این فصل بدآورد.نکات خاصی هم

درنوع بازی شان وجود دارد که درچند روز فرصت باقیمانده روی آن کار

می کنیم.خبردادند لیگ برتر دوباره تعطیل می شود.بهرحال عادت

کرده ایم و بهتر است دگیر در این باره گلایه ای نداشته باشیم.تنها کاری

که می توانیم بکنیم این است که برنامه هایمان را طوری طراحی کنیم

که در آغاز دوباره مسابقات تیم دچار افت نشود.شما ببینید استقلال در

مسیرمتوالی بازی ها توانست به انسجام لازم برسدوبه یک تیم هماهنگ

تبدیل شود.فیلم بازی چند مهاجم برزیلی راهم دیدم اما تصمیم نهائی را

وقتی می گیرم که رضا رجبی بیاید وبازیکنی که اینقدر ازاو تعریف میکند

را هم بیاورد.یک نکته دیگر هم بگویم واینکه ما نباید تمرکزمان را به نتایج

تیم های دیگر معطوف کنیم.آن چیزی که در شرایط فعلی اهمیت دارد،

کسب حداکثرامتیازات برای استقلال است.معتقدم نباید تمرکزمان را برهم

بزنیم.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

بازی تو زمین ملوان با اون شرایطش از بازی تو سن سیرو تو میلان مشکل تره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بازیه بعدی استقلال ملوان.

اخرین نتیجه

استقلال 2 ذوب اهن 0

ملوان 2 داماش 1

2روز تا پایان پیشبینی.

تا الان 12 نفر در پیشبینی شرکت کردند.

کسانی که تو پیشبینی شرکت کردند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در صورت تشخيص كادر فني
    جباري مي تواند مقابل ملوان بازي كند
    خبرگزاري فارس: مشكل مصدوميت هافبك تيم فوتبال استقلال تهران حاد نبوده و مي تواند مقابل ملوان بازي كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، در روزهاي اخير گفته شد كه به احتمال زياد مجتبي جباري به دليل مصدوميت مقابل ملوان انزلي غايب خواهد بود.
    به گفته پزشك تيم استقلال مصدوميت جباري در حدي نيست كه نتواند به ميدان برود و به همين دليل اگر مربيان اين تيم تشخيص دهند كه در زمين انزلي از او استفاده كنند مي تواند به ميدان برود.
    ديدار استقلال مقابل ملوان پنج شنبه هفته جاري در ورزشگاه تختي برگزار مي شود.
    اين تيم فردا ساعت 14 به رشت رفته و در هتل سپيد رود اين شهر مستقر مي شود و صبح بازي با اتوبوس راهي انزلي مي شود.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در تمرين امروز استقلال اتفاق افتاد
    اعتراض خبرنگاران به مسئولان ورزشگاه دستگردي
    خبرگزاري فارس: خبرنگاران حاضر در ورزشگاه دستگردي به دليل برخورد مسئولان اين ورزشگاه به آنها اعتراض كردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر استقلال ساعت 15 و 45 دقيقه آغاز شد. اكثر بازيكنان اين تيم به دليل بارش باران با تاخير در محل تمرين حاضر شدند.
    * امير قلعه نويي با بيش از 40 دقيقه تاخير در ورزشگاه دستگردي حاضر شد.
    * اصغر نادعلي و سعيد بيات دور زمين به دويدن پرداختند.
    * حدود 30 تماشاگر در دستگري حاضر بودند كه تا قبل از حضور امير قلعه نويي در محل تمرين نظاره گر تمرين بازيكنان بودند و پس از ورود قلعه نويي به تشويق وي پرداختند.
    * تا قبل از حضور سرمربي آبي پوشان در ورزشگاه، صمد مرفاوي تيم را تمرين داد.
    * حسين كاظمي كه با لباس شخصي در دستگردي حاضر شده بود پس از 5 دقيقه تمرين را ترك كرد.
    * در جريان تمرين شوت محكم مهدي امير آبادي به صورت وحيد طالب‌لو برخورد كرد؛ اما اتفاق خاصي رخ نداد.
    * بازيكنان پس از اينكه در گروه‌هاي 5 نفره به كارهاي تاكتيكي پرداختند در قالب دو تيم زرد و آبي به بازي فوتبال پرداختند كه براي تيم زرد پژمان منتظري و براي تيم آبي آرش برهاني و احمد خضيراوي گلزني كردند.
    * خبرنگاران حاضر در ورزشگاه از اينكه مسئولين دستگردي هر بار دستور جديدي را براي نحوه چگونگي حضور خبرنگاران در محل تمرين اتخاذ مي‌كنند به آنها اعتراض كردند. آنها از اينكه مسئولين دستگردي اجازه ندادند اتومبيل هاي آنها وارد ورزشگاه شود ناراحت شدند. ناراحتي خبرنگاران بيشتر از اين بابت است كه هيچكس پاسخگوي آنها نيست.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

باشگاه استقلال اعلام كرد

تهيه البسه گرم به دستور مستقيم مديرعامل صورت گرفت

روز گذشته مطلبى تحت عنوان تغيير توليد كننده پوشاك و دردسر جديد و قلعه نويى و واعظى رودرروى هم در صفحه ۳ روزنامه چاپ شده بود كه دوستان در باشگاه استقلال براى تنوير افكار عمومى پاسخى را براى ما ارائه كردند كه عيناً آن را اين گونه درج مى نمائيم. اين پاسخ توسط محمد نورى فر مدير روابط عمومى باشگاه استقلال به روزنامه ابرار ورزشى مطرح شد.يك هفته پيش از سفر آقاى واعظى آشتيانى به مالزى اين موضوع توسط كميته ادارى و شخص آقاى اميرى با توجه به فرارسيدن فصل سرما به مديرعامل گزارش شد و آقاى واعظى نيز دستور دادند تا نحوه شرايط قرارداد با آل اسپرت (ulsport) بررسى و اولتيماتومى نيز به آنها بر سر تحويل لباس هاى گرم داده شود كه متأسفانه از سوى شركت توليدكننده اين همكارى انجام نشد كه با دستور مستقيم آقاى واعظى و با اطلاع كامل مديرعامل باشگاه براى بازى با ذوب آهن لباس هاى توليدى مجيد يا توليدى هاى ديگر را به عنوان جايگزين برگزيد كه اين برخلاف مطلبى است كه ديروز در صفحه ۳ آن روزنامه به چاپ رسيده است. گفتنى است آقاى قلعه نويى هيچ گونه مشاركتى در اين بحث نداشته و فقط براى حفظ سلامتى بازيكنان خود خواهان لباس هاى گرم بودند و هيچ تأكيدى هم از سوى او براى تهيه البسه فوق از سوى يك شركت توليدى خاص صورت نگرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •