سلام من یه arcade jasper دارم . میخام یه هارد 120 gb واسش بگیرم .
میخواستم ببینم یه arcade هارد 120 میخوره؟؟؟
سلام من یه arcade jasper دارم . میخام یه هارد 120 gb واسش بگیرم .
میخواستم ببینم یه arcade هارد 120 میخوره؟؟؟
بله 120 که هیچ 250 گیگ را هم ساپورت میکنه.
ایول فردا میگیرم مرسی
این پاور کجای دستگاه هست ؟ آیا باید دستگاه باز بشه ؟
ببین من هم یه زمانی عشق آنلاین بازی کردن بودم اما یه مقدار تحقیق کردم از بر و بچه ها دیدم با این وضعیت اینترنت های ما بازی نکنیم سنگین تره . اونم مخصوصاً بازیی مثل فوتبال که یه پکت دیر بره و بیاد ثیم ثانیه گله رو خوردی .
در ضمن نمیدونم تا حالا بر خوردی به بچه هایی که PS3 دارن و میخوان بازی معاوضه کنن . مغازه دارها انقدر میزنن تو سر بازی که من یه روز که شاهد ماجرا بودم کلی حالم گرفته شد . میخواست بازی که طرف خریده بود ۵۰ تومن رو ازش برداره ۸ تومن به بهونه هایی مثل اینکه قدیمی شده ، جدیدش اومده ، گرافیکش پائینه و باگ داره)
بعدش هم بازی های اورجینال و جدید XBOX رو تو همین رنج ۵۰ - ۶۰ تومن میفروشن و دیگه خدا میدونه با چه ناز و ادایی ازت بر میدارن .
با اینحال من خودم اون زمان تو فکر خرید یه XBOX کپی خور برای بازی های عادی و یه PS3 برای بازی های انحصاری و بعضاً آنلاین مثل همین فوتبال بودم که الان به خاطر اینترنت فکر نمیکنم بتونم آنلاین بازی کنم .
خلاصه به نظر من الکی فکرت رو مشغول این قضیه نکن و پولت رو هم دور نریز و خودت رو تو دردسر ننداز .
نه پاور یه دستگاه جداست که یه سرش میخوره تو برق و یه سرش هم می خوره پشت دستگاه.
فک کنم منظورتون همون ترانس باشه ، نه ؟
نه بابا ترانس کجا بود این اسمش پاور هست و کارش عین کار پاور کامپیوتر هست. اینم عکسش:
![]()
Last edited by shab_2008; 11-01-2010 at 18:01.
آقا خیلی خوب خریدی دستگاه رو مبارکه .
اینا فقط حدس و گمانه و به احتمال خیلی زیادی به نظرم صحت نداره ولی شما باز برای محکم کاری یه بررسی بکن ببین مشخصات دستگاهت چیه که از این جماعت هر چیزی بر میاد .
برای تشخیص برد :
برای تشخیص درایو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم میشه یه هارد اکسترنال به xbox 360 arcade وصل کرد و باز ها رو توش نصب و از اونجا اجرا کرد؟؟؟
اگه جواب مثبته هارد چه مارکش خوبه واسه اینکار؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)