تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1095 از 1849 اولاول ... 95595995104510851091109210931094109510961097109810991105114511951595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,941 به 10,950 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب مشکل همین حاست دیگه باید مردم از فکر شبانه بیان بیرون من نمیفهمم وقتی طرف تو روز میتونی آنی فایل مورد نظر خودش را دانلود کنه چرا باید شبانه دانلود کنه؟چون اسمش رایگانه که الان نیست؟چرا هر چیزی رایگانه مردم صف میکشن؟طبعا سرویس دهنده هم میبینه مردم صف میکشن واسه رایگان با هزار دوز و کلک سعی میکنه بهترین بهره برداریشو بکنه. عاشق چشم و ابرو مشترک که نیست بهش رایگان بده مثلا پارس دید شبانه سود هنگفتی داره اومد محدودیت گذاشت گفت حالا که همه راغبند منم پولش رو بگیرم بزنم به جیب. ا
    یا آسیاتک اول از 1 تا 9 صبح رایگان بود بعد شد 2 تا 8 اول برای همه سرویس ها بعد برای سرویس های با خجم بالا رایگان شد.یا صبا و فن آوا و ..... شرکت ایرانسل هم همین کارو کرد
    چون مصرف کننده نسبت به چیزی علاقه نشان دادند و شرکت سود خود را در آن دید که شرایط بگدارد.نمونه بارزش هم افزایش قیمت بسته های ایرانسل بود چون مردم مقاومت کردند شکست خورد. تقصیر خود ماست که شرکت ها هر کاری دوست دارند می کنند
    اما های وب از ابتدا با فشفشه آمد و شعارش فراموشی شبانه رایگان بود.
    و سرویس شبانه رایگان برای جذب مشترکینی بود که به خاطر شبانه اینترنت می خرند که درصدشان بسیار ناچیز است
    اولا همه مثل شما مرفه بی درد نیستن ک اینقدر پول داشته باشن ک بتونن توی روز دانلود کنن (با هر گیگ 4000 تومن :/ )
    شما نمیخواد غصه شرکت ها رو بخوری اونا اینقدر از جیب منو تو خوردن ک تا صدسال اینده بتونن راحت زندگی کنن! این کاراشون هم به خاطر طمع بیشتره .
    بعدشم های وب اش دهن سوزی نیست ک مردم همه بریزن توش،کلا دو دلیل قانع کننده وجود داره برای مشترک های وب بودن : فشفشه و شبانه!! بقیه مواردش هم ب معنای وقعی کلمه افتضاح هست!!!

2. 4 کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

عزیزان از شاتل اومدم های وب
    دقیقا چه مدارکی میخواد برای ثبت نام؟
    قبل از ثبت نام زنگ زدم دفتر پشتیبانی توی شیراز گفت که فقط کپی کارت ملی میخواد که من گفتم کارت ملی ندارم ولی شناسنامه جدیدا که هوشمنده دارم گفت کپی اونو بفرس
    حالا موقع ثبت نام کپی شناسنامه فرستادم و سرویس 3 گیگ 256 خریدم.
    الان که سرویسم فعال شده سایتا بزور بالا میاد یعنی انگار سرعتش 5 کیلوبایته
    و اسپیدتست هم نمیشه بگیری
    بعدش رفتم توی پنل کاربری دیدم یه پیغام اومده که مشترک گرامی سرویش شما فعلا قطع گردیده و باید مدارک از جمله کپی کارت ملی و مدرک برای سرعت بالای 128 و کپی اخرین قبض تلفن ارسال کنید.
    حالا بنظرتون الان بخاطر اینه که انقدر سرعت پایینه؟
    حالا من بدبخت چیکار کنم کارت ملی از کجا بیارم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزان از شاتل اومدم های وبدقیقا چه مدارکی میخواد برای ثبت نام؟قبل از ثبت نام زنگ زدم دفتر پشتیبانی توی شیراز گفت که فقط کپی کارت ملی میخواد که من گفتم کارت ملی ندارم ولی شناسنامه جدیدا که هوشمنده دارم گفت کپی اونو بفرسحالا موقع ثبت نام کپی شناسنامه فرستادم و سرویس 3 گیگ 256 خریدم.الان که سرویسم فعال شده سایتا بزور بالا میاد یعنی انگار سرعتش 5 کیلوبایتهو اسپیدتست هم نمیشه بگیریبعدش رفتم توی پنل کاربری دیدم یه پیغام اومده که مشترک گرامی سرویش شما فعلا قطع گردیده و باید مدارک از جمله کپی کارت ملی و مدرک برای سرعت بالای 128 و کپی اخرین قبض تلفن ارسال کنید.حالا بنظرتون الان بخاطر اینه که انقدر سرعت پایینه؟حالا من بدبخت چیکار کنم کارت ملی از کجا بیارم
    اگر دانشجو هستی اسکن کارت دانشجویی‌ات را بفرست اگر هم نیستی یک دانشجو تو فامیل یا خانواده‌تان پیدا کن که راضی بشه به اسم اون و با کارت دانشجویی‌اش اینترنت پرسرعتتر بگیری! فردا صبح زنگ بزن 1565 تلفنی از پشتیبانی های‌وب (قسمت فروش) راهنمایی بگیر

5. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اولا همه مثل شما مرفه بی درد نیستن ک اینقدر پول داشته باشن ک بتونن توی روز دانلود کنن (با هر گیگ 4000 تومن :/ )
    شما نمیخواد غصه شرکت ها رو بخوری اونا اینقدر از جیب منو تو خوردن ک تا صدسال اینده بتونن راحت زندگی کنن! این کاراشون هم به خاطر طمع بیشتره .
    بعدشم های وب اش دهن سوزی نیست ک مردم همه بریزن توش،کلا دو دلیل قانع کننده وجود داره برای مشترک های وب بودن : فشفشه و شبانه!! بقیه مواردش هم ب معنای وقعی کلمه افتضاح هست!!!
    اولا کی گفت چهار تومن دانلود کنیم مگه مغز خر خوردیم
    گفتم با استفاده از فشفشه میشه گیگی 700 دانلود کرد تو روز
    دوما غضه شرکت ها رو نخوردم گفتم سو استفاده گر هستند و بمحص اینکه ببیند یکچیزی سود داره قیمتش را افزایش میدهند
    هیچ شرکتی در ایران آش دهن سوز نیست بعضیا منفعت دارند بعضی ها نه
    به نظر من اول های وب به خاطر فشفشه
    دوم مخابرات به خاطر اینکه حجم اضافی خودش رو واقها پلاکانی حساب میکنه و کلک نمیزنه
    بقیه شرکت ها مفت گرون میگیرند

7. 2 کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

جدیدا حجم دزدی هم میکنه های وب
    منو که بیچاره کرده
    دیگه مثله سابق نیست

9. 2 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

امروز از سایت تنظیم مقررات زنگ زدن گفتن 2 سال پیش شکایت کردی ما جواب ندادیم! در مور د وضع isp ها سوال کرد و منم حجم دزدی رو گفتم! گفت اگه با سه عکس اینو بفرستی، isp رو جریمه میکنیم! ( البته گفت با مستندات!) و مورد بعد در مورد تایم رایگان صحبت کردم گفت که تصویب نشده که باید حذف شه اما فعلیه و جلسات در حال پیگیریه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا کی گفت چهار تومن دانلود کنیم مگه مغز خر خوردیم
    گفتم با استفاده از فشفشه میشه گیگی 700 دانلود کرد تو روز
    دوما غضه شرکت ها رو نخوردم گفتم سو استفاده گر هستند و بمحص اینکه ببیند یکچیزی سود داره قیمتش را افزایش میدهند
    هیچ شرکتی در ایران آش دهن سوز نیست بعضیا منفعت دارند بعضی ها نه
    به نظر من اول های وب به خاطر فشفشه
    دوم مخابرات به خاطر اینکه حجم اضافی خودش رو واقها پلاکانی حساب میکنه و کلک نمیزنه
    بقیه شرکت ها مفت گرون میگیرند
    والا فقط های وب فشفشه داره و شما هم توی نوشته تون همه رو از همه ی شرکت ها مخاطب قرار دادید!!
    درسته فشفشه ارزون در میاد ولی بازم برای بعضی چیزا ب صرفه نیست! مثلا الان یک فیلم معمولی بخوای دانلود کنی حداقل یک گیگ هست ک میشه فیلمی 700-800 تومن، ینی انصافه به خاطر یک فیلم 700 پرداخت کنیم؟! چیزی ک باید تلویزون ایران تامینش کنه تا نیاز نباشه خودمون دانلودش کنیم! :/

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

باید یه ماه قبل ثبت کنی! سازمان تنظیم مقررات در اصل یه وظیفه داره! اونم حمایت از isp و تأمین راه حل برای دزدی از مشترک بدبخت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

والا فقط های وب فشفشه داره و شما هم توی نوشته تون همه رو از همه ی شرکت ها مخاطب قرار دادید!!
    درسته فشفشه ارزون در میاد ولی بازم برای بعضی چیزا ب صرفه نیست! مثلا الان یک فیلم معمولی بخوای دانلود کنی حداقل یک گیگ هست ک میشه فیلمی 700-800 تومن، ینی انصافه به خاطر یک فیلم 700 پرداخت کنیم؟! چیزی ک باید تلویزون ایران تامینش کنه تا نیاز نباشه خودمون دانلودش کنیم! :/
    خق با شماست ولی چیزی به اسم رایگان نداریم تو ایران باید اینترنت نامحدود باشه که نیست در امریکا ماهی 50 دلار میدی اینترنت نامدود با سرعت 50 مگ میگیری در اینجا ما اندر خم 8 مگ نهایت 10 مگ هستیم .در انجا ای دی اس ال دیگه فن اوری قدیمی هست و اکثر فیبر هستند ما تازه داریم 10 ساله فیبر می آوریم.علتش هم به شما میگم به خاطر اینکه دولت توانایی تامین پهنای باند بالا را ندارد یا اینکه نمی خواهد که تامین کند وضع اینترنت در ایران به این شکل هست.
    از تمام شرکت های که من استفاده کردم نظیر عصر تلکام-آسیاتک-صبانت_فن آوا و... به نظرم های وب کمی بهتر بود. حدقل تجربه دانلود با سرعت بالا را توانستم داشته باشم با حدقل 700 تومان برای هر گیگ

14. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آقای پشتیبان های وب! درسته پولت تو تبلیغ این شرکته اما آسیاتک مزخرف، همین الان داره بهتر از های وب سرویس میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •