تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1095 از 1185 اولاول ... 955959951045108510911092109310941095109610971098109911051145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,941 به 10,950 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

الان که دارمش خیلی هم خوشبو اِ .شما هم مثل اینکه خیلی بهش علاقه دارید
    رودستر را تست نکردم اسنزا اما خیلی ملایم و مرکباتیه ولی بلو خیلی گیاهیه..
    درسته اسنزا مرکباتیه ولی وقتی تستش کردم اون ته مایه هاش تم گیاهی هم به مشامم رسید البته کلا فرق داره با ایسی ولی از لحاظ تشابه رایحه علفی که به مشامم رسید گفتم

وای نه من اصلا دوست ندارم ایسی میاکه بلو رو علیرغم اینکه عطر بسیار ماندگار و پخشش هم بالاست ولی...

(اینجاست که تفاوت سلایق خودش رو نشون میده)
    مثلا برای یکی از برادرهام هررروقت عطر خریدم نپسندیده :| دقیقا چیزایی رو که میپسندم بدش میاد (لانویت+هی وود...)
    توصیفم از رودستر هم چند صفحه قبل موجوده کلا گیاهی تند نمیپسندم

2. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درسته اسنزا مرکباتیه ولی وقتی تستش کردم اون ته مایه هاش تم گیاهی هم به مشامم رسید البته کلا فرق داره با ایسی ولی از لحاظ تشابه رایحه علفی که به مشامم رسید گفتم

وای نه من اصلا دوست ندارم ایسی میاکه بلو رو علیرغم اینکه عطر بسیار ماندگار و پخشش هم بالاست ولی...

(اینجاست که تفاوت سلایق خودش رو نشون میده)
    مثلا برای یکی از برادرهام هررروقت عطر خریدم نپسندیده :| دقیقا چیزایی رو که میپسندم بدش میاد (لانویت+هی وود...)
    توصیفم از رودستر هم چند صفحه قبل موجوده کلا گیاهی تند نمیپسندم
    اتفاقا توصیف شما از رودستر را که خوندم گفتم اینم یه عطر عالی مثل میاکه بلو که من خیلی میپسندم
    میاکه همونطور که گفتید عطر خیلی ماندگاریه بعضا تا دو روز هم رایحه دل انگیزش مشام جان را نوازش میدهد

4. 6 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

6. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام امشب این عطرو فقط در حد استشمام چند لحظه ای تجربه کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عطری با رایحه ای گیاهی .
    فروشنده محترم به جای اینکه در عطرو روی دست بنده بزنن روی دست خودشون زدن ومن ازروی دستشون رایحه رو استشمام کردم. به همین خاطر مسلما و متاسفانه نمیتونستم شاهد تغییر نت ها باشم .البته دفعه دوم در عطر رو روی دست من کشید که خیلی بویی از خودش به جا نگذاشت. تنها رایحه ای که میتونستم از دستم حس کنم رایحه ای تقریبا شبیه عطرهای عربی بود. (شاید به دلیل وجود روغن هسته خرما و انگور در نت اول
    )
    نت اولیه که بعد از استفاده به مشام میرسه رایحه ای کاملا گیاهی، مرکباتی و از طرفی هم صابونیه. من که احساس کردم این رایحه رو به کرات شنیدم و خیلی به نظرم خاص نیومد البته شاید با ماندگاری وتغییر نت نظرم عوض میشد.
    بطری250 میلیش هم که ماشالله خیلی سر وکله دار و حسابیه بهترین وبالاترین جا رو توی مغازه به خودش اختصاص داده بود.

فروشنده گفت که این عطرو در بطری های 30 میلی و به قیمت 460 تومن به فروش میرسونه. البته توی تهران اینو تست نکردم.
    چون تست و توضیحاتم کامل نبود این متن روهم درموردش بخونید :

محصولی از برند خارق العاده تام فورد که در آگوست 2011 وارد بازار شد، این عطر تا الان با اینکه زمان زیادی از تولید و معرفی آن نمیگذرد تمامی رکوردها و رده بندی های جهان عطرسازی اروپا و بخصوص کشور فرانسه را در هم شکست و توانست با فروشی برابر با روزانه 900 هزار دلار در ماه اول تمامی تصمیمات و آینده نگری های دیگر شرکتهای عطرسازی جهان را در هم شکند .
    این عطر بسیار خاص با رایحه ای استثنائی، ماندگار و پخش بوی منحصر بفرد را میتوان به عنوان بهترین عطر جهان در این لحظه انتخاب کرد همانطور که در اواخر سال 2011 این عطر به همراه 2 عطر دیگر کاندیدای بهترین عطر جهان در سال 2011 را به خود اختصاص داده اند، البته انتظار میرود این محصول با توجه به رایحه استثنائی و طراحی و فروش بی سابقه با تفاوتی چشمگیر مکان اول را به خود اختصاص دهد.
    از ویژگی هایی که این محصول را متمایز کرده استفاده از روغن هسته ی انگور ، روغن هسته ی خرما و روغن زیتون است که علاوه بر رایحه ی مطبوع دارای خواص درمانی نیز هستند.

باغی بهاری و سرشار از شکوفه های ترنج و پرتقال که خنکای نسیم آن را به خوبی احساس خواهید کرد.
    طعم گس و تلخ شکوفه های پرتقال آفریقایی که با ترنج آمیخته اند شاهکاری بزرگ را در گروه بویایی مرکبات خلق کرده است. باغ شما را به گام برداشتن در طبیعتی بکر فرا می خواند.
    نرولی پورتوفینو برترین پیشنهاد بهاره و تابستان با ماندگاری خوب و قوی ست.
    مواد تشکیل دهنده: نت اول: درخت زیتون_خرما_انگور / نت دوم: شکوفه پرتغال_آب دریا / نت سوم: کهربا
    Last edited by shervin1996; 13-03-2015 at 01:22.

8. 9 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بررسی عطر جگوار کلاسیک مشکی

برند جگوار یک برند میانه رده هست که اکثر محصولاتش برای اقایون ارائه میشه
    جگوار کلاسیک مشکی
    یک عطر با ماندگاری معمولی و پخش خوب(در دو ساعت اول)
    ماندگاریش روی لباس تا حدود 5 ساعت میرسه

رایحه تلخی داره و بنظرم میتونه برای همه فصل ها جز زمستون خوب باشه
    بیشترین رایحه ای که ازش به مشام میرسه ترنج+هل+یک نوع چوب هستش

رایحه ادمو یاده افترشیو میندازه تا حدی ولی من خیلی میپسندم در هر صورت
    عطرش بطور کلی رایحه خطی داره و تغییر خاصی دیده نمیشه اما در این رده قیمتی (زیر 100) یک انتخاب مناسبه
    فرضا برای هدیه دادن (عیدی)==>> خیلی هم خوب

10. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

دنبال یه سری ادکلن مردونه با مشخصات زیر میگردم

خنک و شیرین با ماندگاری بالا

گرم و ترش با ماندگاری بالا

خنک و تلخ با ماندگاری بالا

گرم و شیرین ماندگاری بالا

در آغاز فعالیت mahmood.sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.امروز 1 میلیون اینتنس رو تست کردم و به نظرم خیلی گرم نیومد و به نظرم برای بهار هم میشه استفاده کرد
    رایحه :اوایل اسپری شدن به خیلی اسپایسی و بوی هل و زعفران کاملا به مشام میرسه که بعد از ده دقیقه همین رایحه به علاوه ته بوی نارنگی متعادل میشه.یعد از 2 الی 3 ساعت من بوی دارچین هم حس میکردم و در نهایت بعد از 1 الی 2 ساعت دیگه بوی چرم فوق العاده عالی میده.من درک درستی قبل استفاده از بوی چرم نداشتم اما الان عاشق بوی چرم هستم.
    در مورد موندگاری تا 5 ساعت روی پوست به همراه پخش عالی هستش که بعد کم کم از قدرتش کم میشه.اما اولین ادکلنی که به نظرم موندگاریش روی پوست بیشتر از پارچه هست.شاید تا 10 12 ساعت

13. 6 کاربر از mahmood.sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

باسلام ...عزیزان عطر ورساچه عود نویر چگونه عطری از لحاظ بو و ماندگاری و پخش بو و هپچنین برای چه فصلی از سال هست . ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

باسلام ...عزیزان عطر ورساچه عود نویر چگونه عطری از لحاظ بو و ماندگاری و پخش بو و هپچنین برای چه فصلی از سال هست . ممنونم
    عود نویر عطر نسبتا جدیدیه (به خصوص تو بازار ایران).پارسال که میخواستم تستش کنم کمیاب بود ولی یکی دو تا از فروشنده ها میگفتن ماندگاریش جالب نیست.

16. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ورساچه عود نویر عطریست گرم و تند که مطمئنا درفصول سرد سال استفاده میشه و همونطور که از اسمش مشخصه بر پایه رایحه عود ساخته شده.
    همچنین در اون رایحه ی ادویه ها، چوب وکمی هم چرم (زیر سایه ی سنگین عود و ادویه) مشاهده میشه که البته در کل رایحه ای خیلی همه پسند نیست و بیشتر رسمی محسوب میشه وبرای استفاده روزانه مناسب نیست.
    شنیدم ماندگاریش هم همونطور که فرید عزیز اشاره کردن تعریف زیادی نداره.
    اگر قصدخرید این عطر رو برای بهار دارید پیشنهاد میکنم از این کار صرف نظر کنید
    Last edited by shervin1996; 16-03-2015 at 13:36.

18. 6 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •