اینم از دانلود 3g همراه اول ما!مردم با سرعت 10 مگ دانلود میکنن!
![]()
اینم از دانلود 3g همراه اول ما!مردم با سرعت 10 مگ دانلود میکنن!
![]()
من80مگ هم دیدم بستگی به منطقه شما داره
کافو هستیم.شما 4g داخل کرمانشاه تست کردید؟
بله تست کردم
من خودم با 3g ایرانسل تو شریعتی با طرح های ساعت رایگانش بین 200 تا 800 کیلوبایت دانلود میکنم
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
3g ارزش نداره،هم ایرانسل و هم همراه اول تست کردم،برای منم بین 100 تا 200 میشد!باید بریم سراغ 4g.کل فایلهام دارن پاک میشن.
با سلام ، شرکت های مادر پیشگامان و رهام داتک است .
لطفا برای تخلیه سریع تر خطوط با شماره 1543 داخلی 16 تماس بگیرید .
دوستان لطفا اگه در مورد وضعیت اینترنت شبانه شرکتای دیگه از جمله آسیاتک خبری دارید یا اگه کسی رو میشناسید که اطلاعاتی داره، بپرسید به ما هم بگیم شاید از دست مخابرات خلاص شدیم.
با سلام خدمت دوستان
در جهت شفاف سازی بعضی از مشکلات لازم می دانم که توضیحاتی را خدمت کاربران عزیز ارائه بدم .
متاسفانه سالهاست که نه تنها شرکت حسابگر ( تک نت ) بلکه تمام شرکت های اینترنتی در سطح استان کرمانشاه ، به دلیل عدم ارائه خدمات پایه و اولیه ، شدیدا با مخابرات درگیر هستیم ، تا جایی که در بعضی اوقات به درگیری شدید بین همکاران ما و مخابرات منجر شده ، تا جایی که در مرکز مخابراتی بعثت ( ضعیف ترین و بد ترین مرکز مخابرات کرمانشاه ) با شرکت های اینترنتی لج افتاده و عملیات رانژه را گاها تا 1 ماه به تاخیر می اندازند .
در اینجا اصلا قصد تخریب شرکت های همکار را ندارم ، چون وجود رقابت باعث توسعه کار خواهد شد ، اما اینترنت ADSL مخابرات هر ساله توسط مناقصه به یک شرکت واگذار خواهد شد با پهنای باند ثابت ، و شرکت برنده شده در مناقصه چون یک پهنای باند ثابت را دریافت کرده و مجبور شده برای برنده شدن پایین ترین قیمت را بدهد ، پس لزومی در کار نیست که بخواهد پهنای باند خود را بی دلیل پر کند و دست به اعمال خارج از اصول کاری می زند ، اما سایر شرکت های اینترنتی خصوصی ، چون مبنای سود دهی ، مصرف بیشتر حجم است و هرچه کاربر حجم بیشتری مصرف کند فروش شرکت بیشتر خواهد شد ، پهنای باند هر کاربر را محدود نمی کند تا کاربر آزادی بیشتری در استفاده داشته باشد .
اما متاسفانه در این راه ، مخابرات نه تنها ساده ترین وظیفه خود را که رانژه کردن خطوط اینترنت است را انجام نمی دهد ، بلکه به نحوه احسنت در این راه سنگ اندازی می کند . از جمله انحصاری کردن ارائه اینترنت بر روی خطوط فیبر نوری و ضعیف بودن کیفیت خطوط تلفن که منجر به قطعی های مکرر کاربران می شود .
از این رو شرکت حسابگر ( تک نت ) لازم می داند ، از تمام کاربران ، چه کاربران این شرکت ، چه کاربران سایر شرکت های همکار ، که در دریافت اینترنت با کیفیت دچار مشکل شده اند عمیقا پوزش بخواهد و اعلام کند تمام مشکلات پیش آمده از حیطه اختیارات و توان این شرکت خارج بوده و کیفیت اصلی اینترنت هایADSL شرکت حسابگر و شرکت های همکار ( شرکت های خصوصی ) را می توان از کاربرانی پرسید که در مرکز مخابرات ولیعصر قرار دارند . ( مرکز ولیعصر جزء مراکز مخابراتی نمونه می باشد ، چه از لحاظ زیرساخت و کیفیت خطوط و چه از لحاظ کارکنان )
لذا شرکت حسابگر با نامی جدید و برندی جدید به عنوان اولین شرکت غیر تهرانی وارد عرصه کشوری شده و تنها شرکت اینترنتی در کشور می باشد که دفتر مرکزی آن در تهران قرار ندارد .
شرکت حسابگر با برند جدید تک نت taknet.ir مفتخر است در جهت ارائه اینترنت با کیفیت و حذف کامل سد بزرگ مخابرات در ارائه اینترنت با کیفیت به مشترک ، اینترنت وایرلس را ارائه کند .
هر چند شرکت های دیگری در تهران این پروژه را استارت زده اند ، شرکت تک نت آغازگر این سرویس در استان کرمانشاه می باشد .
لازم به توضیح است این سرویس با سایر سرویس های وایرلس همچون مبین نت mobinnet.ir و یا وایمکس ایرانسل wimax.irancell.ir و یا فورجی های وب hiweb.ir تفاوت دارد و فناوری جدید و نوین و کاملا اختصاصی را در اختیار دارد ، به گونه ای که در این بستر در سرویس های خانگی تا سرعت 16 مگابیت واقعی و سرویس های اداری تا سرعت 256 مگابیت واقعی قابل دریافت است .
شرکت همکار دیگری هم آغاز به عرضه این سرویس در استان کرمانشاه کرده است که عدم ورود این شرکت ( جهان باختر mjbt.ir ) به ارائه اینترنت ADSL ، نشان دهنده عدم کفایت مخابرات در مدیریت زیرساخت شهر عزیزمان کرمانشاه است .
امید است که سایر شرکت های همکار در کنار شرکت تک نت و جهان باختر به سمت حذف کامل مخابرات ، حرکت کنند تا بتوانند رضایت کامل مشتریان را کسب نمایند .
بار دیگر ، تیم فنی شرکت تک نت از مشکلات پیش آمده برای کاربران پوزش می خواهد و امید است از این پس بتوانیم بهترین خدمات را به مشترکین ارائه نماییم .
بنده در شرکت تک نت در بخش وایرلس ، آماده رفع هرگونه مشکلات کاربران وایرلس را دارم . و کاربران گرامی می توانند مشکلات خود را در همین تاپیک مطرح نمایند و همچنین شماره تماس خود را به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا برای رفع مشکل با شما تماس بگیرم و خود شما نتیجه را همین جا اعلام نمایید .
با تشکر ویژه - کارشناس فنی وایرلس تک نت
Last edited by hesabgar-support; 28-08-2016 at 16:45.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دردت بخوره تو سر کارمندای مخابرات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)