تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1095 از 1124 اولاول ... 95595995104510851091109210931094109510961097109810991105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,941 به 10,950 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اینم از دانلود 3g همراه اول ما!مردم با سرعت 10 مگ دانلود میکنن!

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

4جی تست میزارن روی 10 مگه سرعت!توی کفشم!مودمش هم ارزان نیست،120 تا 180!
    من80مگ هم دیدم بستگی به منطقه شما داره

3. این کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من80مگ هم دیدم بستگی به منطقه شما داره
    کافو هستیم.شما 4g داخل کرمانشاه تست کردید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کافو هستیم.شما 4g داخل کرمانشاه تست کردید؟
    بله تست کردم

6. این کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اینم از دانلود 3g همراه اول ما!مردم با سرعت 10 مگ دانلود میکنن!
    من خودم با 3g ایرانسل تو شریعتی با طرح های ساعت رایگانش بین 200 تا 800 کیلوبایت دانلود میکنم

Sent from my LG-H502 using Tapatalk

8. این کاربر از vapid.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من خودم با 3g ایرانسل تو شریعتی با طرح های ساعت رایگانش بین 200 تا 800 کیلوبایت دانلود میکنم

Sent from my LG-H502 using Tapatalk
    3g ارزش نداره،هم ایرانسل و هم همراه اول تست کردم،برای منم بین 100 تا 200 میشد!باید بریم سراغ 4g.کل فایلهام دارن پاک میشن.

در آغاز فعالیت hesabgar-support's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام از حسابگر برای عدم تخلیه خط به ۱۹۵ شکایت کردم.گفتن توی سامانه اسم شرکت ثبت نشده وباید اسم شرکت مادر رو بگی.کسی اسم‌شرکت مادر بلده؟و چطوری شکایت کنم؟ممنون

با سلام ، شرکت های مادر پیشگامان و رهام داتک است .

لطفا برای تخلیه سریع تر خطوط با شماره 1543 داخلی 16 تماس بگیرید .

11. این کاربر از hesabgar-support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان لطفا اگه در مورد وضعیت اینترنت شبانه شرکتای دیگه از جمله آسیاتک خبری دارید یا اگه کسی رو میشناسید که اطلاعاتی داره، بپرسید به ما هم بگیم شاید از دست مخابرات خلاص شدیم.

13. این کاربر از m i n a. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hesabgar-support's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

در جهت شفاف سازی بعضی از مشکلات لازم می دانم که توضیحاتی را خدمت کاربران عزیز ارائه بدم .

متاسفانه سالهاست که نه تنها شرکت حسابگر ( تک نت ) بلکه تمام شرکت های اینترنتی در سطح استان کرمانشاه ، به دلیل عدم ارائه خدمات پایه و اولیه ، شدیدا با مخابرات درگیر هستیم ، تا جایی که در بعضی اوقات به درگیری شدید بین همکاران ما و مخابرات منجر شده ، تا جایی که در مرکز مخابراتی بعثت ( ضعیف ترین و بد ترین مرکز مخابرات کرمانشاه ) با شرکت های اینترنتی لج افتاده و عملیات رانژه را گاها تا 1 ماه به تاخیر می اندازند .

در اینجا اصلا قصد تخریب شرکت های همکار را ندارم ، چون وجود رقابت باعث توسعه کار خواهد شد ، اما اینترنت ADSL مخابرات هر ساله توسط مناقصه به یک شرکت واگذار خواهد شد با پهنای باند ثابت ، و شرکت برنده شده در مناقصه چون یک پهنای باند ثابت را دریافت کرده و مجبور شده برای برنده شدن پایین ترین قیمت را بدهد ، پس لزومی در کار نیست که بخواهد پهنای باند خود را بی دلیل پر کند و دست به اعمال خارج از اصول کاری می زند ، اما سایر شرکت های اینترنتی خصوصی ، چون مبنای سود دهی ، مصرف بیشتر حجم است و هرچه کاربر حجم بیشتری مصرف کند فروش شرکت بیشتر خواهد شد ، پهنای باند هر کاربر را محدود نمی کند تا کاربر آزادی بیشتری در استفاده داشته باشد .

اما متاسفانه در این راه ، مخابرات نه تنها ساده ترین وظیفه خود را که رانژه کردن خطوط اینترنت است را انجام نمی دهد ، بلکه به نحوه احسنت در این راه سنگ اندازی می کند . از جمله انحصاری کردن ارائه اینترنت بر روی خطوط فیبر نوری و ضعیف بودن کیفیت خطوط تلفن که منجر به قطعی های مکرر کاربران می شود .

از این رو شرکت حسابگر ( تک نت ) لازم می داند ، از تمام کاربران ، چه کاربران این شرکت ، چه کاربران سایر شرکت های همکار ، که در دریافت اینترنت با کیفیت دچار مشکل شده اند عمیقا پوزش بخواهد و اعلام کند تمام مشکلات پیش آمده از حیطه اختیارات و توان این شرکت خارج بوده و کیفیت اصلی اینترنت هایADSL شرکت حسابگر و شرکت های همکار ( شرکت های خصوصی ) را می توان از کاربرانی پرسید که در مرکز مخابرات ولیعصر قرار دارند . ( مرکز ولیعصر جزء مراکز مخابراتی نمونه می باشد ، چه از لحاظ زیرساخت و کیفیت خطوط و چه از لحاظ کارکنان )

لذا شرکت حسابگر با نامی جدید و برندی جدید به عنوان اولین شرکت غیر تهرانی وارد عرصه کشوری شده و تنها شرکت اینترنتی در کشور می باشد که دفتر مرکزی آن در تهران قرار ندارد .

شرکت حسابگر با برند جدید تک نت taknet.ir مفتخر است در جهت ارائه اینترنت با کیفیت و حذف کامل سد بزرگ مخابرات در ارائه اینترنت با کیفیت به مشترک ، اینترنت وایرلس را ارائه کند .

هر چند شرکت های دیگری در تهران این پروژه را استارت زده اند ، شرکت تک نت آغازگر این سرویس در استان کرمانشاه می باشد .

لازم به توضیح است این سرویس با سایر سرویس های وایرلس همچون مبین نت mobinnet.ir و یا وایمکس ایرانسل wimax.irancell.ir و یا فورجی های وب hiweb.ir تفاوت دارد و فناوری جدید و نوین و کاملا اختصاصی را در اختیار دارد ، به گونه ای که در این بستر در سرویس های خانگی تا سرعت 16 مگابیت واقعی و سرویس های اداری تا سرعت 256 مگابیت واقعی قابل دریافت است .

شرکت همکار دیگری هم آغاز به عرضه این سرویس در استان کرمانشاه کرده است که عدم ورود این شرکت ( جهان باختر mjbt.ir ) به ارائه اینترنت ADSL ، نشان دهنده عدم کفایت مخابرات در مدیریت زیرساخت شهر عزیزمان کرمانشاه است .

امید است که سایر شرکت های همکار در کنار شرکت تک نت و جهان باختر به سمت حذف کامل مخابرات ، حرکت کنند تا بتوانند رضایت کامل مشتریان را کسب نمایند .

بار دیگر ، تیم فنی شرکت تک نت از مشکلات پیش آمده برای کاربران پوزش می خواهد و امید است از این پس بتوانیم بهترین خدمات را به مشترکین ارائه نماییم .

بنده در شرکت تک نت در بخش وایرلس ، آماده رفع هرگونه مشکلات کاربران وایرلس را دارم . و کاربران گرامی می توانند مشکلات خود را در همین تاپیک مطرح نمایند و همچنین شماره تماس خود را به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا برای رفع مشکل با شما تماس بگیرم و خود شما نتیجه را همین جا اعلام نمایید .

با تشکر ویژه - کارشناس فنی وایرلس تک نت
    Last edited by hesabgar-support; 28-08-2016 at 16:45.

15. 5 کاربر از hesabgar-support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •