منم همین طور.چرا؟
منم همین طور.چرا؟
نمیدونم ماله من هرچی میزنم راحت میاره؟
حساب و کتاب پارس آنلاین از زمان اتصال تا زمان قطع ارتباط هست و دیگه اینو نمیشه کاریش کرد که گفت مثلا بین 5 تا 5:10 شما 20 مگابایت دانلود داشتی و بین 6 تا 6:30 شما 300 مگابایت دریافت داشتی
1 تا 6 که هیچ مشکلی نداره و قانون ارس آنلاین هم همینه ولی در برخی مناطق 12:30 تا 7 رایگان میندازه که نباید حداکثر ریسک رو کرد چون تایم زمانی سرور پارس انلاین با سیستم شما بلاخره تفاوت داره و بهتره 12:32 تا 6:58 دانلود رو انجام داد (به شرط دقیق بودن ساعت سیستم) ، دیسکانکت شدن هم فقط بین 12:32 تا 1 مهمه و الا شما ساعت 3 دیسکانکت شی مشکلی نداره و یا ساعت 6:45 هم همینطوره مشکلی ایجاد نمیکنه
اما در مورد مودم اینکه من مودم رو هیچوقت کانفیگ نمیکنم ، هر وقت سیستم عامل نصب میکنم همین پورت LANرو وصل میکنم و یک کانکشن میسازم و وصل میشه به اینترنت
تعرفه های نامحدود پارس انلاین هم اومد بیرونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الحق که شاخ غول شکستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ماشالله پارس آنلاین نامحدودش رو ارایه کرد!!!!
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
اینم از تعرفه ها!!!
آره ایول سرویس نامحدود 256 داره میده ماهی 14 تومن
البته باید دید که سرعت های اینگونه سرویس ها چطوره و بعد نظر داد که میصرفه یا نه
آقا به واحد پولی قیمت ها نگاه کند که چه سوتی داده پارس آنلاین!!!
من که سردرنیاوردم
اینا که ریاله
بعدم تفاوتی بین CRA-256 و هست ؟POL-256
آره راس میگی سوتی داده در حد بنز
256 رو زده ماهی 1440 تومن : )))
بعد هم این تعرفه ها تو صفحه پروفایل من نیست من الان بخوام مثلا از این نامحدود ها انتخاب کنم باید برم خود نمایندگی ؟ انلاین نمیشه ثبت کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)