طرح حرفه ای ها-شباهنگ-بدون مودم...
طرح حرفه ای ها-شباهنگ-بدون مودم...
اينترنت اعتباري حرفه اي ها-شباهنگ (بدون مودم)
ای نامردا پس اون طرح ده مگ رو هم سرعتش رو کم کردن!!!!
من فکر کردم هر طرح رو اوردن رو سرعت واقعیش ولی ظاهرا از دم همه رو کم کردن
دوستانی که مشکل کاهش سرعت دارند لطفا اسم مرکز مخابراتی خودشون را هم بیان کنند من یک ماهی هست دانلود از سرور های خارجی مخصوصا در ساعت رایگان سرعت بیشتر از ۲مگ نمیشه اما در طول روز از این بابت مشکلی ندارم
دوستان خواهشا جواب بدید
این مشکلی که سایت های خارجی رو دیر لود میکنه یا کامل لود نمیکنه خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی رو اعصابه کسی راه حلی نداره؟
راه حل اینه که از این مملکت بریم
راهی نیست چون فیل هوشمندی که سر راه هست صفحه رو قبل از اینکه
به من و شما برسه پالایش میکنه که یه موقع چیز بدی توش نباشه ... برای همین
یا دیر لود میشه یا اصلا لود نمیشه . دوم اینکه پهنای باند کمه و یه قطره به هر کسی میرسه
سوم اینکه باید سوخت و ساخت
سلام.به دوستان.
سرعت اینترنت کم شده.قبلا سرعت دانلود به 600 میرسید الان به زور 200 میشه.تازه قطعی هم زیاد داره.
نمیدونم دارن چه کار میکنن.من مرکز آقابابایی هستم.دوستان لطفا سرعتشون با ذکر مرکز مخابراتی بگین تا ببینیم همه همین مشکل را دارن یا نه؟
تابلو سرعتو محدود کردن من با اینکه توی تنظیمات مودم سرعتم 10 مگه وقتی دانلود میکنم روی 2 مگ محدود میشه چند روزه اینجوری شده جالبه همزمان با نمایشگاه مخابرات این طوری شده خطو 10 مگ بستن ولی محدود کننده گذاشتن روی 2 مگ پشتیبانی میگه طرح حرفه ای ها سرعتش از 2 مگ تا 10 مگه نه 10 مگ خنده داره
جالبتر از همه اینکه موقعی که 6 استان اینترنتشون برای فروش متوقف شد ...سریعا تمام خطوط DLC که امکانات بیشتر از 2 مگ برای دریافت اینترنت نداشتند ..... خطشون به 10 مگ ارتقا پیدا کرد ..![]()
جالبتر از همه اینکه موقعی که 6 استان اینترنتشون برای فروش متوقف شد ...سریعا تمام خطوط DLC که امکانات بیشتر از 2 مگ برای دریافت اینترنت نداشتند ..... خطشون به 10 مگ ارتقا پیدا کرد ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)