تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1095 از 1291 اولاول ... 9559599510451085109110921093109410951096109710981099110511451195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,941 به 10,950 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من از روزی که سرعت 2 مگ گرفتم، واقعا افتضاح شده هم سرعت باز کردن صفحات هم دانلود
    سرعت دانلود هر چند شب یه بار بد نمیشه سرعت به 140-150 میرسه ولی بیشتر اوقات افتضاحه، همون 128 خیلی بهتر بود
    به نظرتون چکار کنم؟ زنگ بزنم بهشون فایده ای داره؟
    حدودا ۳ ۴ روزی هست که من هم مشکل دارم
    ماه پیش اینطور نبود...

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

حدودا ۳ ۴ روزی هست که من هم مشکل دارم
    ماه پیش اینطور نبود...
    در کل نوسان سرعت برای این ISP عادیه و تا این مورد نوسان و اینا رو میگی اگه مثلا سرعت 2 مگ داشته باشی میگه هر موقع سرعتت زیر 32 کیلوبایت اومد بعد میشه اعتراض کنی

جالبیش اینه چند ماه پیش زنگ زدم به ایرانسل گفتم سرعتم نوسان پیدا کرده و قبلا سرعتم نوسان نداشت و ثابت بود

اپراتور میگفت نه نباید سرعت شما ثابت باشه اصلا
    و باید سرعت نوسان داشته باشه و این یه چیزه طبیعی هست برای این سرویس
    اینو که گفت کلا همونجا گوشی رو قطع کردم بدون هیچ حرفی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من الان فیبر نوری استفاده میکنم تو ترکیه سرعتش واقعا عالیه.راحت شدم از اینترنت لاکپشتی ایران.
    Last edited by ~ReZa~; 30-04-2014 at 01:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من الان فیبر نوری استفاده میکنم تو ترکیه سرعتش واقعا عالیه.راحت شدم از اینترنت لاکپشتی ایران.
    چه با حال منم الان تو ایرن اینترنتم به اجبار وایمکسه چون خطم فیبر نوریه! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من دیروز و امروز صبح از مودمم استفاده کردم، مشکلی نبود (WIXFMM-130 )
    بعد خاموشش کردم .
    امروز بعد از ظهر که روشنش کردم،
    دقایقی توی نت بودم و مشکلی نبود
    ولی بعدش قطع شد!
    به این صورت که
    چراغ های مودم، همه روشن اند
    لپ تاپ هم مودم وصله
    ولی روی علامت وای فای تو quick bar، یه علامت مثلثه
    توی network and sharing هم نوشته no internet access
    توی charm bar هم زیر کانکشن مربوطه، نوشته limited!
    (هم در اتصال با وای فای، هم با کابل لن)
    ویندوزم 8.1 هست
    توی internet option>lan setting هم استفاده از بروکسی، تیک نخورده
    کانکشن کریو هم disabled کردم
    ترافیکمم تموم نشده

حالا به نظرتون مشکل چیه؟!

ممنون
    فکر می کردم این مشکلمو حل شده ولی نشده!

یه چیز جدیدم فهمیدم!
    هربار که مودمو خاموش و بعد روشن کنم، دوباره وصل می شه به نت
    ولی فقط برای چند دقیقه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل دارم اونم اینه من یه وایمکس ایرانسل از نوع وای فای
    چون گیم نت دارم یک کانکشن لن دارم که یه سری کد باید بزنم تا نرم افزار گیم پورت بتونه کامپیوترهارو کنترل کنه
    ولی مشکل اینه برای وصل شدن به اینترنت باید اون کد هارو بر دارم!!!!!اگه اونارو بردارم نرم افزار گیم نت اون کامپیوتر هارو خاموش میکنه!!!
    چاره چیه دوستان؟یه کمکی کنید اگه بشه یه کانکش برای اینترنت بسازم
    کسی نبود به داده ما برسه

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

ميگم کسايي که از DU Meter يا نرم افزار هاي مشابه که ترافيک مصرفي رو نشون ميدن استفاده ميکنن ، ميشه چک کنن که حجم مصرفيشون واسه ماه (دوره) فعلي توي ecare هم درست ثبت شده ؟
    من هرطوري که حساب ميکنم حداکثر 70 تا 76 گيگ مصرف کردم اما توي ecare حجم مصرفي رو 85 گيگ ثبت کرده!

8. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام

ميگم کسايي که از DU Meter يا نرم افزار هاي مشابه که ترافيک مصرفي رو نشون ميدن استفاده ميکنن ، ميشه چک کنن که حجم مصرفيشون واسه ماه (دوره) فعلي توي ecare هم درست ثبت شده ؟
    من هرطوري که حساب ميکنم حداکثر 70 تا 76 گيگ مصرف کردم اما توي ecare حجم مصرفي رو 85 گيگ ثبت کرده!

سلام

این بالا پایین کردن و ثبت کردن حجم ها دیگه توی ISP های ایران یه چیزه عادیه همه از این موضوع شاکی هستن
    حالا اونایی که سرویس های حجمی دارن به سرعت این موضوع رو میفهمن ولی ماهایی که نامحدود داریم باید خیلی دقت کنیم و حساب کتاب کنیم که متوجه بشیم

10. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه چیزی که هست که خیلی ها دقت نمیکنن ، خاصیت استند بای نشدن مودم هاست
    بعضی از مودمها وقتی که با اینترنت کاری نداری به حالت استند بای میرن و نیمه خاموش میشن
    اما بعضی مودم ها یا این حالت به صورت دیفالت درونشون نیست یا اصلا همیچین قابلیتی رو یا ندارن یا فعال نیست

این موضوع باعث میشه تو زمانی که شما از اینترنت استفاده نمیکنید ، همیشه یه سند و رسیو انجام بشه. شاید اولش بگین با خودتون که بابا کیلو بایت که چیزی نیست اما همین کیلو بایت ها با هم جمع میشن میشن 300 400 مگابایت یا بیشتر

شما در شب حداقل 7 ساعت هم بخوابی اگر در دقیقه 500 کیلوبایت سند و رسیو بشه در ساعت میشه 3 مگابایت در 7 ساعت میشه 21 مگابایت
    حالا این 21 رو برای 30 روز حساب کنی میشه حدوداً 630 مگابایت
    موضوع اینه
    البته این خیلی زیاده
    حدوداً باید 50 تا 100 کلوبایت در نظر بگیرین
    ---------------------
    ویرایش:
    البته الان متوجه شدم اشتباه حساب کردم
    میشه 90 مگابایت نه 630
    اما اینم زیاد هست
    هرچی پهنای باند بیشتر باشه سند و رسیو هم بیشتر انجام میشه
    Last edited by Milad4171; 01-05-2014 at 19:54. دليل: اشتباه محاسباتی

12. 5 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی مدیر جان(میلاد )
    این نکته و یه نکته دیگه هم یادم رفت بهتون بگم. سعی کنید حالت استند بای مودمتون رو روشن نگه دارید. نامحدودی ها بعد از هر دانلود سنگین که دارید مودم بره استندبای و ارتباط اینترنت نیمه قطع بشه(اصطلاحا میگن idle) و حجم دانلودیتون براتون محاسبه بشه.
    چیزی که جدیدا فهمیدم اینه که ایرانسل حجمی دانلودی رو بعد از هربار دیسکانکت شدن محاسبه میکنه. همین تغییرات ناگهانی و زیاد حجم ممکنه حساسیت سیستم رو روتون بیشتر کنه ها!!!!!!چون یکی از راه های کنترل و بلاک کردن کاربر همین امر میتونه باشه.

مورد دومی که لازمه بگم درمورد روز هایی هست که دانلود میکنید. بر اساس تجربه شخصی سعی کنید روزهایی دانلود کنید که توی دنیای اینترنت روز عادی به حساب میاد. مثلا روزی مثل روز ثبت نام یـــــــارانـــــــه ها و روز های آخر هفته تاجایی که میتونید دانلود هاتون رو کم کنید.

چیزایی که توی صفحه قبلی گفتم رو کسی انجام داد؟ نتیجه ای حاصل شد؟
    خوشحال میشم من رو هم در جریان اوضاع اینترنتتون بذارید

اینم وضعیت جدید حجم دانلودیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موارد امنیتی که برای کاربران نامحدود گفتم:

خب. اول بگم که فقط کارایی که کردم رو براتون توضیح میدم . دیگه باقیش با خودتون.مورد اول: حواستون به آی پی آدرس و فرکانس دکلتون باشه حتما!!!!!! چیزی بود که باعث شد اخطار سوم رو بگیرم. درس مهمی هم گرفتم. چیزی که پیاده کردن کم و بیش شبیه به چیزیه که توی فری تایم های اینترنت های محدود دیدیم! سرعت اینترنت ناپایداره و به سختی به بیشترین سرعتش میرسه. فقط اینو بگم که هروقت دیدین اینترنتتون حتی با سیگنال ضعیف هم به راحتی به سرعت های بالا و نزدیک به سرعت واقعی تعرفتون رسید بترسید. راستش در مورد این موضوع زیاد نمیتونم توضیح بدم چون بستگی به منطقه تحت پوششتون داره. ضمنا. من وقتی اخطار سوم رو گرفتم مودمم به فرکانس 3596500 وصل بود. بعد از اون هم سعی کردم فرکانس رو روی 3591500 نگه دارم(هرچند ضعیف بود)مورد دوم که خیلی مهمه: ایرانسل در مورد کاربرانی که مصرف اینترنت خیلی بالایی دارن و 24 ساعته دانلود میکنن حساسیت خیلی بیشتری داره. واسه همین بهتره در کنار دانلوداتون(مثلا 3-4 گیگی که دانلود میکنید چند ساعتی استراحت بدید و حتی اگه تونستید برای پاک کردن ردتون و گرفتن آی پی جدید یه بار مودم رو ریستارت کنید(هرچند که بیشتر کنترل ها از روی مک آدرس انجام میشه)این روش هم خودم پیاده کردم. وقتی دیدم حساسیت روم زیاد شده زیاد دانلود نمیکردم و بیشتر دانلودم رو شب ها انجام میدادم. یعنی شب مودمو ریبوت میکردم. وقتی بالا میومد میذاشتم دانلود کنه. به مشکل هم برنخوردم. جالبه بدونید بعضی اوقات که میرفتم حجم دانلودیمو چک میکردم میدیدم کمتر از حجمی که دانلود کردم پام حساب کرده. یعنی مثلا یه روز که 10 گیگ دانلود کرده بودم به جای 10 گیگ 6 گیگش رو برام حساب کرده بوده!!!!!به گمونم روی کسایی که آخرای تعرفشون هست و به زودی تعرفشون تموم میشه هم حساسیت کم میشه. آخه همین الان که دارم براتون مینویسم روز سومی هست که کامپیوتر من خاموش نشده (البته مودم خاموش شدها. داشتن آپگرید میکردن سرویس هاشون رو). این مورد روی بعد از شارژ دوباره تعرفه تست میکنم و خبرشو بهتون میدمحرف آخرم اینه. 1- سعی کنید روی فرکانس و ای پی مودمتون حساسیت نشون بدید و ترجیحا توی تایم فری سرویس رو ریبوت کنید. 2- دانلود بکنید. اما آروم آروم.هرچی لازم بود و میدونستم گفتم. سوالی نیست؟

اینم شات از مودمم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •