بدون شک lan بهتره
اون پورت usb برای اتصال به printserver ازش استفاده میشه
بدون شک lan بهتره
اون پورت usb برای اتصال به printserver ازش استفاده میشه
من از صحبت دوستان متوجه شدم كه dlink مدل 2640u براي يك كاربر عادي مناسب هست و نسبت كارايي به قيمت خوبي داره (حدود 45 تومان)
من مي خوام اين مودم رو بخرم اگه نكته اي هست ممنون ميشم بگيد. از قبيل گارانتي وسايل همراه مودم و مشخصات اون
سللام به همه دوستان . من واسه ره اندازی یه شبکه دوربین وایرلس توی یه ساختمون 3 طبقه نیاز به Access point دارم . چه چیزی رو پیشنهاد میکنین واسه این کار؟ آیا یکی جواب میده یا نیاز به ریپیتر هم هست ؟ در ضمن چون دوربینه پهنای باند هم یکم مهمه . چه مدلی از اکسز پوینت مناسبه ؟؟؟؟؟![]()
آقا من چطوری می تونم تو مودم AM604 دی ان اس رو عوض کنم . هیشکی جواب نمیده . ممنون![]()
سلام دوستان
من سیستمم با یه سیستم دیگه ار طریق LAN شبکه شده هست
میخوام یه مودم ADSL بگیرم که پورت LAN داره
میخوام بدونم چی کار کنم که هم سیستمم شبکه باشه هم مودم رو وصل کنم؟
شما فقط کافیه یه مودم چند پورته بگیری و سیستمها رو به اون وصل کنی
این مودمها سوییچ هم هستن
اینطوری هم سیستمها شبکه هستن و هم اینترنت share شده
سلام من میخوام یک مودم ModelSL-2640U D-Link بخرم شنیدم برای دانلود شبانه باید بلند شم و یکبار ریستش کنم آیا درسته
یا نه ؟
باهمون auto power on , Internet Download Manager هم میتونم دان کنم ؟
تازه adsl گرفتم .چطوری باید تنظیمات مودم رو انجام بدم؟
سللام به همه دوستان . من واسه ره اندازی یه شبکه دوربین وایرلس توی یه ساختمون 3 طبقه نیاز به Access point دارم . چه چیزی رو پیشنهاد میکنین واسه این کار؟ آیا یکی جواب میده یا نیاز به ریپیتر هم هست ؟ در ضمن چون دوربینه پهنای باند هم یکم مهمه . چه مدلی از اکسز پوینت مناسبه ؟؟؟؟؟کسی نمیدونه
؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه از اعتبار شما چیزی کم نشه
فقط میمونه زمانبندی برای دانلود که براحتی در idm قابل دسترسیه
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
دوست عزیز اول همین تاپیک آموزشش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)