سلام . بهترین کتاب آموزش گسسته و تحلیلی چیه ؟
منابع تستی دارم ولی نمیتونم درس رو مفهومی یاد بگیرمنظرم خودم فار هست
![]()
سلام . بهترین کتاب آموزش گسسته و تحلیلی چیه ؟
منابع تستی دارم ولی نمیتونم درس رو مفهومی یاد بگیرمنظرم خودم فار هست
![]()
بچه ها کتابی که تست های کنکور چند سال اخیر رو به صورت تشریحی توضیح داده باشه هست توی بازار ؟
کتاب های آبی کانون درس به درس داره
زردش هم این 7 8 سال اخیر رو داره
گاج هم داره ولی جدیدش هنوز چاپ نشده
درسنامه های تست شیمی بازرگان با آموزش های کتاب آموزشش چه فرقی داره ؟ کودوم برای یادگیری عالی خوبه؟
فرقی به اون صورت نداره شاید بعضی نکات اضافی تر تو کتاب تستاش داشته باشه البته خیلی کم-
بچه ها من به جزوه اقتصاد مهندسی پیام نور رشته it نیاز فوریدارم
سلام. این سوالو قبلا هم پرسیدم هیشکی جواب نداد :| منابع متوسط و آسون واسه حسابان دارم میخوام یه منبع قوی بگیرم بین نشر الگو و مبتکران نصیری موندم. کودوم آموزشش قوی تره ¿ درصد های بالا مثلا 90 منظورمه .
حسابان نشر الگو خیلی از مبتکران بهتره - از نظر درس و تست
به کتاب میکرو گاج هم یه نگاهی بندازین
(خودم اطلاعی ندارم - اینو از دوستان پرسیدم - تقریبا همه نشر الگو رو پیشنهاد کردن)
سلام دوستان کسی جزوه کتابی راجب محاسبه rank ماتریس به زبان فارسی داره اپلود کنه برام من ایران نیستم گیر محاسبه rank l ماتریکس هستم تو اینرنت و تو ساینای ایرانی گشتم ولی فارسیش چیزی نیست
سلام دوستان نمیدونم اینجا جاشه یا نه
1....من کارشناسیمو گرفتم میخوام دو باره کنکور سراسری دولتی شرکت کنم الان باید کتاب سال اول تا چه مقطعی رو بخونم و کتاباشامل چیان یه لینک بدین بهتره پیش داره کتابای درسی منظورم هست باید چاپ چه سالی رو بخونم
2....واینکه کنکور تجربی و ریاضی فقط یه زیست فرق داره ؟؟
3.... میشه همزمان تو تجربی و ریاضی سراسری شرکت کرد بعد تصمیم بگیرم یکی و برم با توجه به رشته ؟
توو درسا زیاد مشکل ندارم به جز شیمی که 5 سالی میش ندیدمش و زیستم که اصلا نداشتم چون خودم رشته ریاضیم
ممنونم لطفا کامل جواب بدین اصلا تو باقققققق نیستم![]()
Last edited by poyyesh; 01-12-2013 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)