سلام معامله خرید DDB زدم بهم و یکی دیگه می خواد بخره ولی اصلا انگار JAB نیست و وجود خارجی نداره جایی رو سراغ دارید آکبند با ضمانت نامه من خراسانم نقد هم می خرم نقد نقد
سلام معامله خرید DDB زدم بهم و یکی دیگه می خواد بخره ولی اصلا انگار JAB نیست و وجود خارجی نداره جایی رو سراغ دارید آکبند با ضمانت نامه من خراسانم نقد هم می خرم نقد نقد
آقایون من تو شیراز نمایندگی ایران رهجو FW 46 یدونه داره 1.800.000 میده.
من که خودم FٌW 490dfb سفارش دادم 1.650.000 بدون گارانتی .راحتتتتتت
با سلام
تفاوت cs36 با cs38 در چیه؟ ظاهرا تنها تفاوت عمده ای که دارن cpu هستش که 2.53 برای 36 و 2.66 برای 38 . ,و یه فینگرپرینت برای 38
چرا قیمتاشون اینقد با هم متفاوته یعنی تفاوت 2.66 با 2.53 در حد 150 تومن هست
عليكم السلام
اگر بخواهيم كارايي پردازنده 2.53 با 2.66 را مقايسه كنيم، 2.66 حدود 5 درصد قويتر است. اما اگر پردازنده از سري T مثل T9550 باشه مصرفش 35 وات و اگر از سري P باشه مثل P8700 مصرفش 25 وات است و باطري بيشتر كار ميده.
اگر بخواهيم تقريبي و بر اساس كارايي قيمت 2.53 را با 2.66 مقايسه كنيم، 2.66 حدود 20 تومان بيشتر مي ارزه.
پس دلیله این همه تفاوت قیمت در چیه؟ فرموله محاسبه قیمتی رو که باهاش حساب کردینو به ماهم بگین...
خوب اگه اینجوی باشه 2.8 هم 5درصد بیشتر از 2.66 هستش یعنی شما فک میکنی تفاوتشون در 20 تومنه!
Last edited by farshidcivil; 17-10-2009 at 17:45.
فرمولش ایرانیه و غیر قابل بیان!
به طور مثال چند ماه پیش شرکت اینتل در اقدامی ، قیمت CPU های T9400 و t9550 و T9600 رو دقیقا یکی کرد و از اون به بعد استفاده از دو سی پی یو پایین تر منسوخ شد . اما با وجود یکی بودن قیمت این سه مدل cpu، در ایران بیش از 100 تومان اختلاف قیمت داشتن.
به طور مثال اگر می خواستی در سایت دل لپتاپ مورد نظرتون(E6500) رو کاستومایز کنید ،شرکت تفاوتی بین قیمت T9400 و T9550 نمی گذاشت ، اما اختلاف قیمت نوت بوک ها با این دو CPU در بازار ایران و با گارانتی زیگورات حدود 100 تومان بود
این سوال در چند صفحه ی قبل پرسیده شد و جواب اون هم داده شد.
اما در ایران تفاوت قیمتی دو مدل ویندوز چندان مهم نیست چون به راحتی می تونید نسخه های 1000 تومانی هر ویندوزی را از سوپر مارکت سر کوچه تهیه کنید.
اما در مورد هارد اینگونه نیست.
هارد ها با دور 7200 حدود 18% سریعتر هستن!(از من نپرسید این درصد رو از کجا اوردم! تو یه مجله ی معتبر خوندم)
در ضمن در مورد این که بیان می شه هارد ها با دور بیشتر مصرف بیشتری هم دارن ،درست نیست،مصرف تقریبا یکی هست(حداقل زمان شارژی که نوت بوک شما در اختیارتون قرار میده با هر دو نوع هارد دقیقا یکی هست،می تونید امتحان کنید)
نظر شخصی من بر مدل JAB هست.
در ضمن امرتات این مدل رو ارائه می کنه و تقریبا در تمامی ایران نمایندگی داره
Last edited by biostar; 17-10-2009 at 18:18.
مدل DFB مدل بسیار خوبی هست.
یک زمانی من با گارانتی 1600 خریدم.
البته خرید بدون گارانتی اصلان توصیه نمی شه(امید وارم پشیمون نشی و مشکلی برای شما پیش نیاد)
یعنی شما میگین تفاوت در سرعته پردازش این سه تا cpu اونقد کم بوده که تفاوت قیمتی بینشون احساس نمیشه؟
اگه اینجوریه یعنی شما میگین بین cs36 وcs38 همون 36 رو وردارم؟
تو رنج قیمته نهایت 1.4 چی رو پیشنهاد میکنین (فقط مونیتورش از 15 بیشتر نباشه)
ببینید تفاوت سرعتی هست اما برای اینتل تفاوت قیمتی نیست! چون فقط clock این سه پردازنده متفاوت هست و از لحاظ معماری دقیقا یکی هستن
در نمره دهی 3Dmark06 CPU
T9600 :2524
T9550:2385
T9400:2262
اگر چندان اهل بازی و کارکردن با نرم افزار هایی که به CPU بالا احتیاج دارن نیستید ، ارزش نداره برای CPU اینقدر هزینه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)