چقد بهتر شده اندیشه نسبت به قبل:
ساعت 8 صبح
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چقد بهتر شده اندیشه نسبت به قبل:
ساعت 8 صبح
![]()
منم مشکلی نداشتم.
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
منم یکی از فقیر فقرایی که از dlink استفاده می کنن هستم
خیلی وقتا مجبورم بی خود دوباره مودمم رو کانفیگ کنم
یا مجبورم بی دلیل مودمم رو ریست کنم
بهتره dlink نگیری.
شما یه سوییچ t بزارین اکی می شه. یعنی:
Ping 4.2.2.4 -t
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
سلام دوست من.
بین 100 تا 130
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
احتمالا می خوان بایگانی کنن اطلاعات ما رو D:
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
با دستور مثلا Tracert -d 4.2.2.4 مشخص می شه دیگه که خالی بستن یا درست می گن
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
عجب. خدا نصیب کنه. چند بار اینجوری شده؟ اگه باز هم اینجوری می شه بگو ما محلمون رو عوض کنیم و بیایم اونجا
اندیشه خط 7 ترکیده هیچ بازی آنلاینی نمیتونم انجام بدم
اینم پینگ با سرور داخل ایران :
داداشی این تریسه همین آی پی هست که گذاشتی از همون جا که پینگ می ره بالا آی پی شو تو این سایت بزن می بینی می نویسه دیتای قزویناینم آیپیشه 217.218.232.249کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by darkman.p; 28-09-2011 at 12:26.
آخه چرا ایقد تغییر میکنه
اساتید میشه بگین مشکل من از کجاست؟؟؟؟؟ چرا همش ستارست؟؟؟
Last edited by arashlolos; 29-09-2011 at 00:09.
کسی میتونه بگه پینگ از کجا میاد و چجوری پایین میاد ؟
من تو بازی کانتر پینگم 150 هست ولی دوستم 800
به isp گفتم گفت اول بفهم پینگ چجوری پایین میاد
مگه PPTP چیز پی ان رو هم بستن ؟؟؟؟؟ الان 24 ساعتی میشه که نمی تونم کانکت شم . 6 تا سرور داره ، همش ارور میده که یوزر و پسورد نامعتبر هستش در حالی که این طور نیست !!!!![]()
دیشبمنم دهنم سرویس شد این چیز چیز باز نمی شد هیچ کاریم بدون اون نمی تونستم بکنم
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
یعنی چی بفهمچجوری پایین می یاد
پینگ فاصله مبدا تا مقصده اگه یکی بالاست اون یکی پایین یعنی مسیر روتینگ نفر دوم خراب شده و کاریشم نمیشه کرد چون هر کدوم از ماها از یه مسیری میریم بیرون
دوستان عزیز
امروز پورت PPTP توسط مخابرات بسته شده و فقط پورت های L2TP و SSTP باز می باشند.
همچنین امروز در بیشتر نقاط کشور سرعت پورت PPTP توسط شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی کاهش پیدا کرده است. این مشکل با استفاده از پورت L2TP تا حدود زیادی رفع می گردد.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)