علی مشکلی نمیاد؟؟
این flash 0 داره ها؟؟
علی مشکلی نمیاد؟؟
این flash 0 داره ها؟؟
امروز رفتم انقلاب پیش همون یارو که بازی جدید میاره...undeadknight & fifa10 رو گرفتم
undead رو تبدیل کردم ولی نمیاد
fifa 10 رو هم تبدیلیدم ... اونم نیومد
چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا ؟؟؟؟
ویرایش:
یه بار دیگه تبدیل کردم....جفتش اومد....دلیلش این بود که دفعه اول که تبدیل کردم کامپیوتر قاط زده بود درست نمیتبدیلید....یه بار ریست کردم دوباره تبدیل کردم و اومد
Last edited by metaler-soad; 10-10-2009 at 23:59.
قیمت روز psp 3000 کرک شده رو کسی میدونه ؟؟؟
در مورد ورژن کرکش هم اگه میشه یه راهنمایی بدید
ممنون
من بازی god of war رو دانلود کردم 2تا فایل داشت God of War Chains of Olympus.cso وEBOOT.PBP نمیدونم چه جوری باید اجراش کنم لطفا کمک کنید
دوست عزیز به نظرت جای درستی سوال کردی؟
تاپیک زیر برای این کار هست.
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها
در مورد کرک کردن هم همین تاپیک یا تاپیک کپی خور کردن را بخوانی به جواب میرسی چون بارها و بارها توضیخ داده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما فقط کافی هست فایلی که پسوند cso داره را داخل فوادر iso مموری کارت بریزی و از داخل psp بازی را اجرا کنید.
Last edited by choory; 11-10-2009 at 18:59.
بچه ها کسی ناروتو رو تونسته روی 5.03 اجرا کنه؟من که با پچ هم نتونستم!!!
اگه کسی فایل eboot بازی رو که decrypt نشده داره لطف کنه و بذاره که خودم ادیتش کنم.چون بازی ادیت شدست و دوباره ادیت نمیشه...
Last edited by alyx; 12-10-2009 at 06:42.
آقا این undeadknight رو هر کی بازی نکرده بهش پیشنهاد میدم بازی کنه....آخرشه برخلاف حجم کمش
![]()
این بازی ها رو از کجای انقلاب میگیری ؟
آدرس بده ما هم بگیریم .
من هر کاری میکنم بازی اجرا نمیشه و همین طور سیاه میمونهآقا این undeadknight رو هر کی بازی نکرده بهش پیشنهاد میدم بازی کنه....آخرشه برخلاف حجم کمش
![]()
بازی های جدید هم وست صادقیه می اره جدیدا
من سول کالیبر و GT رو خریدم
راک بند هم داشت
شما فقط کافی هست فایلی که پسوند cso داره را داخل فوادر iso مموری کارت بریزی و از داخل psp بازی را اجرا کنید
با تشکر از شما من اینکارو کردم ولی جواب نداد خواهشا یه توضیح کامل از فرمت بازی ها واینکه دقیقا کجا ریخته شوند بزارید یا یه منبع فارسی معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)