بله همونها رو میگم ، نباید اونطوری میدوختید !
اون جیبها تو آموزشی خیلی خیلی بدرد بخور هستن ! بری میفهمی
بله همونها رو میگم ، نباید اونطوری میدوختید !
اون جیبها تو آموزشی خیلی خیلی بدرد بخور هستن ! بری میفهمی
آقا تو این برگه ما ننوشته روز اول همون 8/10 خودمون و ساعت چند معرفی کنیم
ساعتش مهم نیست ؟؟ ظهر هم میشه رفت ؟؟؟ !!!!!!
سلام
من یکماه قبل پیش دکتر استخوان رفتم ، بهم گفت صافی کف پا و دیسک کمر داری (البته دیسک کمر رو خودم باور نکردم ، از روی عکس رادیولوژی تشخیص داد)
خلاصه مدارکمو برای نظام وظیفه فرستادم و حالا هم نوبت برای معاینه تو بیمارستان دارم
1-میخواستم بپرسم باتوجه به مشکلاتی که معافیت پزشکی داره،چه جوری میتونم معاف از رزم بگیرم ، میشه به دکترهای بیمارستان بگم اگه مشکلی تشخیص دادند منو معاف از رزم کنن؟
2-ضمنا به فرض اگه معاف از رزم بگیرم ، توی معاف از رزم برام مشکلی پیش نمیاد؟
/ چون گاهی بر اثر فعالیت بدنی دچار احساس درد میشم، بخاطر همین خدمت عادی نتونستم برم (مثلا بعد از شاید 20 دقیقه اگه پیاده مسافتی رو طی کنم دچار درد در ناحیه پا و کمر میشم و کمرم هم دردهایی داره که دکتر یکماه پیش برام فیزیوتراپی نوشته بود اما من بخاطر کارهای خدمت اقدامی نکردم)
بدم نمیاد خدمت برم به شرطی که از لحاظ جسمی برام مشکلی پیش نیاد
ممنون میشم اگه به خوبی راهنماییم کنید
درود
دوست عزیز در مورد اینکه شما به دکتر بگید براتون معاف از رزم بزنه یا نه خیر دست شما نیست معمولا کمیسیون پزشکی از رویه نتایج ازمایش ها بررسی میکنه و جواب رو به نظام وظیفه میده
در مورد مشکلات معافیت پزشکی هم بستگی داره که بخوای تو اینده چیکاره بشی اما اگه بخوای معاف از رزم بشی ببین رفیق هیچ فرقی تو اموزشی بین معاف از رزم و عادی نیست شما هم اگه میبینی مشکل چندانی نداری برو خدمت
نهایتش هر جا کم اوردی بزن کنار هیچ مشکلی نیست
عمر داره میره و حیف ازاین جوانی
خدمت سربازی
حدود 2 سال از عمرم و گرفتار خدمت سربازی هستم و 5 ماه دیگه مونده.
رکورد دار این دوران تلخ شدم
ظلم بزرگ به جونای این مملکت رو کی و کجا باید جواب بدن.
ممنون از پاسخت
واقعا بین معاف از رزم و عادی تفاوتی قائل نمی شن اگه مشکلی پیش بیاد چی ؟
به نامه پزشک هم اهمیتی نمیدن؟
متاسفانه در 90 درصد پادگان ها تفاوتی رو نمیزارند اما وقتی ببین واقعا یکی نمیکشه دیگه کاریش ندارن
Last edited by SNOW PATROL; 26-10-2012 at 10:55.
تو ناجا خدمت می کن ولی هنوز مرخصی هامون 2.5 روز محاسبه می شه.آیا این شایعست که مدت مرخصی ها رو 1 روز در ماه کردن؟
دوستان من افتادم شهر خودمون (ارتش)،رسته اداری(گروهبان یکم ) میزارن عصرا بریم خونه؟ یا فقط آخر هفته هاست؟ دوستان جواب بدین دیگه !!
دوست عزیز همچین جیزی خیلی خیلی بعید هست اجرا بشه چون مرخصی ها فعلا طبق قانون کار تایین شده
ذوست عزیز و گرامی شما رفتی خدمت باید پی همه چی رو به تنت به مالی شاید گفتن تا اخر خدمت مرخصیت لغودوستان من افتادم شهر خودمون (ارتش)،رسته اداری(گروهبان یکم ) میزارن عصرا بریم خونه؟ یا فقط آخر هفته هاست؟ دوستان جواب بدین دیگه !!
در هر صورت بله شما با رسته اداری صبح تا ظهر هستی
Last edited by SNOW PATROL; 26-10-2012 at 12:55.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)