تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1094 از 1298 اولاول ... 9459499410441084109010911092109310941095109610971098110411441194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,931 به 10,940 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام به همگی
    میگم این طرح شباهنگ چیه که تازه برام فعال شده.

ممنون
    Last edited by mahdi//; 16-08-2015 at 14:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حذف .........
    Last edited by mohsen19x; 16-08-2015 at 14:20.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما ها چه طرحی داشتین که سرعتتون رو اوردن روی دو مگ؟
    من خودم دو مگ بوده و نمیتونم هیچ اعتراضی بکنم چون قبلا شیرش بیشتر باز بوده
    اما میترسم برم طرح 10 مگ هم بخرم سرعت اون رو هم کم بزارن اگه بدونم 10 مگ هم سرعت واقعیش رو میدن میرن میخرم
    در کل طرحتون رو بگید ببینم 10 مگ داشتین کم کردن یا مثل خود من بودید
    با تشکر
    من طرحم 2 مگ بوده .... 10 مگ هم دارم .... سرعت اونم بالای 600 نمیره (یعنی از 150 تا 600 نوسان ) شبانه اش هیچ فرقی با 2 مگ نداره ....... وقتی میگی چرا سرعت 10 مگ نیست ....میگن از 2 تا 10 مگ شیرشو باز کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شانس خودته چی بگیری (تخم مرغ شانسیه)...................به نظرم اصلا ارزش نداره 17000 تومان بدی برای 10 مگ

4. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت live4tech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من میخام یه مودم راه اندازی کنم . میخاستم بدونم VPI و VCI سرویس مخابرات چنده؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من میخام یه مودم راه اندازی کنم . میخاستم بدونم VPI و VCI سرویس مخابرات چنده؟
    VPI : 0
    VCI : 35

7. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من هفته پيش طرح اعتباري ثبت نام كردم و پولشو پرداخت كردم تازه تماس گرفتن كه براي نصب نيرو اعزام كنند كه من گفتم خودم بلدم كانفيگ كنم و نيازي نيست الان ميگن بايد با كارت ملي بري مركز مخابراتي پسورد بگيري ! من تا ساعت ٣ سر كارم اصن وقت نمي كنم برم ، راهي نيست واقعا دوستان ؟ حتي ميكم پدرم مالك خطه ايشون مياد براي دريافت پسورد ميگه نه حتماخودت بايد باشي ! خداوكيلي چ مسخره بازيه ..

9. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من هفته پيش طرح اعتباري ثبت نام كردم و پولشو پرداخت كردم تازه تماس گرفتن كه براي نصب نيرو اعزام كنند كه من گفتم خودم بلدم كانفيگ كنم و نيازي نيست الان ميگن بايد با كارت ملي بري مركز مخابراتي پسورد بگيري ! من تا ساعت ٣ سر كارم اصن وقت نمي كنم برم ، راهي نيست واقعا دوستان ؟ حتي ميكم پدرم مالك خطه ايشون مياد براي دريافت پسورد ميگه نه حتماخودت بايد باشي ! خداوكيلي چ مسخره بازيه ..
    والا قدیما هر کی که با کارت ملی صاحب خط میرفت یوزر و پسورد رو بهش میدادند.
    اصلا قانونا باید مالک خط بره برای دریافت این چیزا.اون یارو شاید خواسته اذیت کنه اینجوری گفته

11. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من هم این مشکل را داشتم، راهی پیدا نکردم جز مرخصی گرفتن و رفتن جهت دریافت پسورد. فقط دو تا توصیه:
    در اصفهان چهار تا مرکز این کار را می کنند هر کدام نزدیکتر به محل کارت است را انتخاب کن: مرکز خاتم الانبیا خ رباط دوم- مرکز خرازی دروازه تهران اول فروغی - مرکز 22 بهمن چهارراه نورباران اول خ 22 بهمن - مرکز استقلال بلوار کشاورز
    توصیه دوم اینکه اشتباه من را انجام نده و صبح زود برو من حول و حوش ساعت یازده رفتم خیلی شلوغ بود و اینجور که از پاسخگو پرسیدم همیشه ساعت تقریبا ده تا یک ظهر شلوغه و باید زیاد منتظر بمونی.

13. 2 کاربر از 8286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم بگم سرعت من از 2 روز پیش از 1000 کیلو بایت به 256 کیلو بایت رسیده است مشکل رفع میشه یا نه؟ و اینکه شبانه داریم مثل قبل یا نه؟........

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم بگم سرعت من از 2 روز پیش از 1000 کیلو بایت به 256 کیلو بایت رسیده است مشکل رفع میشه یا نه؟ و اینکه شبانه داریم مثل قبل یا نه؟........
    چه طرحی داشتید ؟

16. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •