تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1094 از 1178 اولاول ... 945949941044108410901091109210931094109510961097109811041144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,931 به 10,940 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خيلي تفاوت دارند ، هم در كيفيت هم در مدت هم در تامين قطعات
    بهترين خدمات در ايران رو ايران رهجو ارائه ميكنه ( نسبت به بقيه شركت ها و برند ها )
    خوب پس مشکل چن تا شد...
    اگه سری cs ایران رهجو با ایران پشتیبان فرقی ندارن که تکلیف معلومه ولی ظاهرا در ایران رهجو مونتاژ چینه و در پشتیبان مونتاژ امریکا... البته شما هم قبلا فرمودین فرق بینشون نی، ولی نمیدونم چرا به اسمه چین خیلی حساسم (با اینکه فک کنم قطعات هردوتاشونم چینی باشه)...
    تو برند سونی و hp تا سقفه 1.4 با کانفیگ مناسب که مونیتورشون 15 ایتچ باشه چی رو پیشنهاد میکنین

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب پس مشکل چن تا شد...
    اگه سری cs ایران رهجو با ایران پشتیبان فرقی ندارن که تکلیف معلومه ولی ظاهرا در ایران رهجو مونتاژ چینه و در پشتیبان مونتاژ امریکا... البته شما هم قبلا فرمودین فرق بینشون نی، ولی نمیدونم چرا به اسمه چین خیلی حساسم (با اینکه فک کنم قطعات هردوتاشونم چینی باشه)...
    تو برند سونی و hp تا سقفه 1.4 با کانفیگ مناسب که مونیتورشون 15 ایتچ باشه چی رو پیشنهاد میکنین

همه لپ تاپ ها تو اكثر برند ها با قطعات آسيايي ساخته ميشن ، سعي كن اين تفكر رو دور بندازيد اما اگه خيلي عاشق Made in USA زير لپ تاپ هستيد اون فرق ميكنه !
    ببينيد ايران رهجو سفارش آسيايي رو وارد ميكنه كه سري هاي 2 رقمي هستند
    من خودم از چين بدم مياد ولي واقعيت اينه كه كيفيت ها يكسان هست و همگي تحت ليسانس سوني ژاپن

البته سري CS داره از رده خارج ميشه و سري CW جايگزين ميشه ، بهتره صبر كنيد براي سري جديد سوني

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همه لپ تاپ ها تو اكثر برند ها با قطعات آسيايي ساخته ميشن ، سعي كن اين تفكر رو دور بندازيد اما اگه خيلي عاشق Made in USA زير لپ تاپ هستيد اون فرق ميكنه !
    ببينيد ايران رهجو سفارش آسيايي رو وارد ميكنه كه سري هاي 2 رقمي هستند
    من خودم از چين بدم مياد ولي واقعيت اينه كه كيفيت ها يكسان هست و همگي تحت ليسانس سوني ژاپن

البته سري CS داره از رده خارج ميشه و سري CW جايگزين ميشه ، بهتره صبر كنيد براي سري جديد سوني
    این سری cw کی میاد؟ یکم عجله دارم
    سواله اخرمو جواب ندادین، در ضمن با این سری cs چه چیز دیگه ای میدن. موس، کیف، فلش میدن
    Last edited by farshidcivil; 16-10-2009 at 16:58.

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

ممنون دوست من
    من ddb رو سفارش دادم فردا میرسه یعنی چیز بدی خریدم از لحلظ سیستم به خاطر هارد با هم تفاوتشون زیاد؟؟؟؟
    من اطلاعات سخت افزاریم پایینه نگران شدم نمی خوام پولم هدر بره یه کمکی بکنید ممنون
    نه تفاوت زیادی ندارند. هارد با سرعت 5400 برای لپ تاپها استاندارد محسوب میشه چون کم صداتر هست و مصرف برق کمتری دارد و باطری بیشتر دوام میاره. هارد 7200 دور در دقیقه به خاطر مصرف بیشتر باطری در لپ تاپها زیاد معمول نیست اما خب سرعت کلی لپ تاپ را بالا میبره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مدیر محترم از سایت بسیارمفیدتان تشکر می کنم
    لپ تاپ سونی می خوام بخرم که حدودا1500000قیمت داشته باشه ضمنا می خوام این لپ تاپ رو کلا جایگزین دسک تاپ بکنم روزانه حدودا 3 ساعت کار می کنم و نرم افزارهایی مثا کورل و فتوشاپ و ویژوال و هر نرم افزاری که توی مدرسه تدریس بشه رو باید نصب کنم ( کارم تدریس هست) خودم می خوام مدل sony FW 490DDBرو با این مشخصات بگیرم به نظر شما مورد خوبیه یابهتر از این پیشنهاد می کنین ------- ضمنا موردی که برام بسیار اهمیت داره و خودم هیچ آگاهی در این زمینه ندارم مانیتور می باشد چون چشمام رو هم عمل کردم و کلا چشمام حساس هستند می خوام موردی باشه که کمتر چشمامو اذیت کنه
    قبلا از راهنماییتون سپاسگزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به مدیر سایت و سایر دوستان
    من امروز عضو شدم و میخوام لپ تاپ سونی بخرم و بین 2 تا مدل گیر کردم البته اول میخواستم که FW-390-NOBبخرم که هم قیمتش مناسب بود و هم امکاناتش ولی متاسفانه پیدا نمیشه یکی از دوستام 2 ماه پیش خرید خیلی هم راضیه چیزی که من الان توش گیر کردم FW-490-DFB و FW-46GJ/B اولی ساخت آمریکاست با هارد 7200 دور که ظاهرا" گارانتی ایران از شرکت معروف مثل ایران رهجو نداره و دومی ساخت چینه که ایران رهجو گارانتی 3 ساله میکنه هاردش 5400 دوره ولی درعوض بلو-ری هم داره
    آیا لپ تاپهای آمریکایی و چینی تفاوت کیفیت دارند یا خیر؟ من شنیدم که LCDوKEYBOARD شون فرق میکنه
    در ضمن این دو لپ تاپ قیمتشون یکیه و من فقط از روی کیفیت و کارایی و گارانتیشون باید قضاوت کنم
    ممنون از جوابتون

داره خودمونی میشه jesse james's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به مدیر سایت و سایر دوستان
    من امروز عضو شدم و میخوام لپ تاپ سونی بخرم و بین 2 تا مدل گیر کردم البته اول میخواستم که FW-390-NOBبخرم که هم قیمتش مناسب بود و هم امکاناتش ولی متاسفانه پیدا نمیشه یکی از دوستام 2 ماه پیش خرید خیلی هم راضیه چیزی که من الان توش گیر کردم FW-490-DFB و FW-46GJ/B اولی ساخت آمریکاست با هارد 7200 دور که ظاهرا" گارانتی ایران از شرکت معروف مثل ایران رهجو نداره و دومی ساخت چینه که ایران رهجو گارانتی 3 ساله میکنه هاردش 5400 دوره ولی درعوض بلو-ری هم داره
    آیا لپ تاپهای آمریکایی و چینی تفاوت کیفیت دارند یا خیر؟ من شنیدم که LCDوKEYBOARD شون فرق میکنه
    در ضمن این دو لپ تاپ قیمتشون یکیه و من فقط از روی کیفیت و کارایی و گارانتیشون باید قضاوت کنم
    ممنون از جوابتون

سلام
    جفتشون مدل های خوبی هستند.من خودم یک هفته نمیشه که fw46 رو خریدم.فعلا که راضی هستم.
    قطعات جفتشون چینی هست.فقط کیفیت اسمبل متفاوته.کیفیت امریکایی باید بهتر باشه عزیزم.ولی گارانتی 3 ساله رو هم فراموش نکن دوست من.علاوه بر بلوری داشتن فول اچ دی هم هست که مزیت خوبیه.ضمنا fw 46 بخاطر کم بودن تو بازار مقداری گرون شده.امیدوارم موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    جفتشون مدل های خوبی هستند.من خودم یک هفته نمیشه که fw46 رو خریدم.فعلا که راضی هستم.
    قطعات جفتشون چینی هست.فقط کیفیت اسمبل متفاوته.کیفیت امریکایی باید بهتر باشه عزیزم.ولی گارانتی 3 ساله رو هم فراموش نکن دوست من.علاوه بر بلوری داشتن فول اچ دی هم هست که مزیت خوبیه.ضمنا fw 46 بخاطر کم بودن تو بازار مقداری گرون شده.امیدوارم موفق باشید.

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون راستش گارانتی 3 ساله هم منو وسوسه میکنه از طرف دیگه از چین وحشت دارم ولی فروشنده میگفت اگه کیفیتش خوب نبود که 3 سال گارانتیش نمیکردن راست میگه راستی این فول اچ دی چیه ؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

مدیر محترم از سایت بسیارمفیدتان تشکر می کنم
    لپ تاپ سونی می خوام بخرم که حدودا1500000قیمت داشته باشه ضمنا می خوام این لپ تاپ رو کلا جایگزین دسک تاپ بکنم روزانه حدودا 3 ساعت کار می کنم و نرم افزارهایی مثا کورل و فتوشاپ و ویژوال و هر نرم افزاری که توی مدرسه تدریس بشه رو باید نصب کنم ( کارم تدریس هست) خودم می خوام مدل sony FW 490DDBرو با این مشخصات بگیرم به نظر شما مورد خوبیه یابهتر از این پیشنهاد می کنین ------- ضمنا موردی که برام بسیار اهمیت داره و خودم هیچ آگاهی در این زمینه ندارم مانیتور می باشد چون چشمام رو هم عمل کردم و کلا چشمام حساس هستند می خوام موردی باشه که کمتر چشمامو اذیت کنه
    قبلا از راهنماییتون سپاسگزارم

صفحه نمایش های سونی مخصوصا سری FW بسیار مناسب و چشم نواز هستن.
    به انتخاب شما احترام میزارم و به نظر من هم بهترین انتخاب در بین سری های fw با این قیمت هست.
    مدل DDB پاسخ گوی تمامی نیاز های شما هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر شما از بین SONY FW 490 DDB , SONY 490 FW JAB کدوم بهتره؟؟؟(JAB هاردش 7200 وDDB هاردش 5200 هست و مدل JABدارای سیستم عامل VISTA HOME PRE 64bit و مدل DDB دارای سیستم عامل VISTA BUSINESS 64bit می باشد

ضمنا این مدل ها رو با گارانتی کجا بخرم و اینکه قیافشون قشنگه یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •