اره. من مستقیم از سایت فن اوا ثبت نام میکنم که قیمتاش هموناست که توی سایتش هم هست
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
اره. من مستقیم از سایت فن اوا ثبت نام میکنم که قیمتاش هموناست که توی سایتش هم هست
الان کاملا با خوندن نظرات سایر دوستان گیج شدم!!!
فرق فن آوا با لفمان چیه؟ مگه نمایندیش تو اهواز نیس؟
این پیشگامان 512 نامحدودو میده 50 تومن وضعیتش چجوریاس؟
لقمان نمایندگی فن اوا در اهواز هستش که فقط اسم نمایندگی رو داره ولی قیمت ها با فن اوا فرق داره و فقط اسم نمایندگی رو داره
میشه به صورت آنلاین از خود شرکت اصلی که تهرانه ثبت نام کرد؟ واسه پشتیبانی بعداً باید زنگ بزنیم تهران؟
![]()
موقع ثبت نام فن آوا قسمت نوع سرویس (الزامی) 4 حالت بیشتر نداره
جریانش چیه؟(تو سیمه برقه؟)
فرقی نداره شما زنگ بزن به دفتر تهرانش میگه باید از دفتر شهرتون اقدام کنید حالا ثبت نام اینترنتی بکنید بعد بهتون زنگ میزنن فایلتون رو پاک کردیم برین از دفتر نمایندگی ثبت نامتون رو انجام بدین در کل اگه از 4 سال پیش تا الان سیاست کاریشون عوض نشده باشه همه چی حضوریه حتی واسه شارژ
دیگه مثل قدیم نیست. الان از توی سایت اصلی میشه شارژ کرد
اصلا معلوم نیست چرا شرکت لقمان توی لیست نمایندگی فن اواست!!! لقمان خودش سایت جدا داره و قیمت هاش سرتا پا با فن آوای اصلی فرق داره.
پس اگه پرسیدین و گفتن میشه خیلی خوبه مخصوصا که از شر نمایندگی دزدش ادم راحت میشه فعلا که مخابرات داره حال میده فعلا هستیم شما هم رفتین همین جا بیاین بگین چطوره بنظر من شما فن آوا بگیر چون مشترکینش زیاد نیستن تو اهواز مخصوصا که هیچ تبلیغی هم نمیکنه اون دوره هم من مشکلی نداشتم باهاشون فقط اینکه چون از طریق نمایندگی اقدام میکردم حالمو کلی گرفته بود هی باید حضوری میرفتم شار ژ کنم
اینها یه جای کارشون میلنگه اگه مشکل نداشتن که تو لیست فناوا بودن به نظر من اینها اینترنتشون رو از فناوا رله میکنن و واسه خودشون شرکت ثبت کردن و واسه همین تعرفه هاشون فرق داره بخاطر همین هم نمیتونن تبلیغ بکنن چون بعد به مشکل قانونی برمیخورن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)