تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1093 از 1298 اولاول ... 9359399310431083108910901091109210931094109510961097110311431193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,921 به 10,930 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام . من از طرح زرین استفاده میکنم . چند روزیه که سرعتم رو به نصف کاهش دادن . پهنای باند که از speed test میگرفتم حدود 5 مگابیت بود اما الان شده 2 مگابیت . به نظرتون فایده ای داره پیگیری کنم ؟؟؟؟ یا جواب سر بالا میدن ؟ ** اینم از مخابرات ایران که اصلا قانونمند و متعهد نیست و ذره ای احترام برای مشتریانش قائل نیست . ****

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام . من از طرح زرین استفاده میکنم . چند روزیه که سرعتم رو به نصف کاهش دادن . پهنای باند که از speed test میگرفتم حدود 5 مگابیت بود اما الان شده 2 مگابیت . به نظرتون فایده ای داره پیگیری کنم ؟؟؟؟ یا جواب سر بالا میدن ؟ ** اینم از مخابرات ایران که اصلا قانونمند و متعهد نیست و ذره ای احترام برای مشتریانش قائل نیست . ****
    سلام، بعید میدانم جواب بگیری - احتمالا گفته می شود که سرعت زرین 128 کیلو است! هر وقت بخواهیم زیادش میکنیم و هر وقت بخواهیم کم. هر وقت ما کمتر از 128 کیلو کردیم بیا اعتراض کن

داره خودمونی میشه Black Mamba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم : max rate خط تلفن من خیلی متغیره . مثلا صبح که میری تو تنظیمات مودم نگاه می کنی 700 کیلو بایت هست و عصر که نگاه می کنی 500 کیلو بایته . میخواستم بدونم این تغییر سرعت مشکل سیم کشی و امثال این ها است یا این که مشکل از مرکز مخابراته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ممنون میشم زود جواب بدین طرح حرفه ای ها روزانه و شبانش روی چند مگ بسته شده؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام ممنون میشم زود جواب بدین طرح حرفه ای ها روزانه و شبانش روی چند مگ بسته شده؟ ممنون
    فرقی بین روز و شب نداره - هر دو روی 10 مگ - منتها توی اوج مصرف یعنی 8 تا 11 شب خب میاد پایین سرعت ولی باز خوبه - شبها هم اگه توی منطقه ای که هستید دانلودر زیاد نباشند که سرعت بیاد پایین از سمت مخابرات محدودیت که تا حالا نگذاشتند و امیدوارم نگذارند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    از دیروز تا حالا خط های منم سرعتش کم شده( توی دو منطقه مختلف بودم ولی دقیقا از دیروز جفتش کم شده چه شنبه بدی بود دیروز!! )
    با اینکه تازگیا پورت خطم که قبلا سه مگ بود رو 5 مگ کرده بودن و سرعت رو زیاد نکرده بودن الان کمش هم کردن و دقیقا رو دو مگ فیکس کردن
    البته من طرحم هم 2 مگ هست ولی همیشه سرعتم 3 مگ بود چند روز پیش که پورت رو 5 مگ کردن گفتم سرعتم هم زیاد خواهد شد ولی .....
    چیزی هم نمیشه گفت چون الان طبق طرحم سرعت میدن(قبلا زیادتر میدادن منم بد عادت شده بودم)
    باید برم تو کار این طرح حرفه ای ببینم 10 مگ بهم میدن یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله تایید میشه سرعت منم روی 250 کیلوبایت اومده و کاهش یافته ...البته کمی فکر میکنم زیاد هم تاثیری نداره مهم شبانه هست که اونم از ساعت 2 شب میاد روی 150 نوسان داره ... پس زیاد نگران نباشید .... مخابرات باید یه جوری کمبود پهنای باندو جبران کنه
    Last edited by mohsen19x; 16-08-2015 at 09:05.

8. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم : max rate خط تلفن من خیلی متغیره . مثلا صبح که میری تو تنظیمات مودم نگاه می کنی 700 کیلو بایت هست و عصر که نگاه می کنی 500 کیلو بایته . میخواستم بدونم این تغییر سرعت مشکل سیم کشی و امثال این ها است یا این که مشکل از مرکز مخابراته ؟
    سلام..... نه این مشکل از سیم کشی هست و احتمال بسیار کم از مخابرات هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بله . سرعت منم کم شده . دقیقا نصف شده . سرعت دانلودم 570 کیلوبایت بر ثانیه بود الان شده 250 کیلو باید بر ثانیه . بالاخره چار نفر تو مخابرات هستن که دستور کاهش سرعت رو بدن که یه وقت به حرام نیفتیم !!!! راستی بچه ها این طح شباهنگ دیگه چیه ؟؟ وقتی میخوام باقیمانده حجمم رو ببینم کنار طرح زرین نوشته طرح شباهنگ ؟؟؟؟؟؟؟

11. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما ها چه طرحی داشتین که سرعتتون رو اوردن روی دو مگ؟
    من خودم دو مگ بوده و نمیتونم هیچ اعتراضی بکنم چون قبلا شیرش بیشتر باز بوده
    اما میترسم برم طرح 10 مگ هم بخرم سرعت اون رو هم کم بزارن اگه بدونم 10 مگ هم سرعت واقعیش رو میدن میرن میخرم
    در کل طرحتون رو بگید ببینم 10 مگ داشتین کم کردن یا مثل خود من بودید
    با تشکر
    Last edited by mrmmnb; 16-08-2015 at 12:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •