بله. می خوام ببینم سرعت اینا چقدره ؟ حجم دزدی هم میشه ؟ کلا جای من بودین چیکار می کردین ؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بله. می خوام ببینم سرعت اینا چقدره ؟ حجم دزدی هم میشه ؟ کلا جای من بودین چیکار می کردین ؟
آیا می توانید از isp دیگری سرویس بگیرید ؟
من همیارنت رو بهت پیشنهاد میکنم ولی اگه از اونم نگرفتی از دیتانت(فن آوا) نگیر که دزد سر گردنه هس
سلام
همونطور که در جواب یکی دیگه از دوستان تو چند پست قبل گفتم الآن دیگه تعرفه نامحدود وجود نداره.
حتی دیگه هیچکدوم از تعرفه هاشون شبانه هم نداره.
مگر اینکه کسی رو تو مخابرات داشته باشی که بتونه این تعرفه رو واستون فعال کنه؛ چون هنوز کسانی هستن که از تعرفه های قبلی دارن استفاده میکنن. اگه اینجوریه، ممنونت میشم که به منم معرفیش کنی.
من خیلی وقته از این طرح استفاده میکنم. تا حالا ندیدم پهنای باندی بیشتر از اونی که استفاده کردم برام حساب بشه. راجع به سرعتش هم باید بگم دو سه ماهی میشه حساب کتابش دقیق تر تعریف شده و برای هر تعرفه محدودیت سرعت خاصی قرار دادن. محدودیت سرعت تعرفه ۲۵۶، یک مگابیته و محدودیت تعرفه ۱ مگابیت، ۳ مگابیت. راجع به محدودیت سرعت تعرفه ۵۱۲ اطلاعی ندارم، اگه دوستان میدونن، بگن ممنونشون میشم.
Last edited by SJDVampire; 16-05-2014 at 14:36.
فقط جشنواره پاییزه سال قبل نامحدود داره من الان تغییرش دادم به نامحدود 1 مگ سرعت 33 ماهی 43! پشیمون شدم باید 2 ماه دیگه صبر کنم برگردونمش همون قبلی
اگه زنگ بزنی 1 مگ رو 2 مگ میکنن؟ خیلی سرعت پایینه
کی تغییر دادین؟
دیروز.
سرعت از 2 تا 9 130 بقیه روز 30
سرعتم حدود 130 تا هست با 256 ! یعنی دقیق روی 1 مگ همونطور که برام مشخص شده تو پروفایلم !
معمولاً حجمی که میزنه بیشتر هست از اون چیزی که دانلود کردی !
اگه بتونی تو 2 ماه بالای 10 گیگ حجم مصرف کنی ارزش داره این سرویس
با عرض سلام
کسی از دوستان اینجا پارس آنلاین دارند ؟ سرعت شبانه و روزانه اش چطوره ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)