تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1093 از 1759 اولاول ... 93593993104310831089109010911092109310941095109610971103114311931593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,921 به 10,930 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزيز من
    ممنونم از شما.
    من ده بار بيشتر تا حالا اين كار رو تكرار كردم.خودم هم متوجه شدم كه نبايد كانكشن بسازم.اما نشد كه نشد.
    نميدونم.جراغ باور و اي دي اس ال و ولن روشنه اما اتصال برقرار نميشه.ممكنه كه جراغ اي دي اس ال روشن ثابت باشه اما اينترنتم هنوز وصل و فعال نشده باشه?
    بعد از وارد شدن با 192.168.1.1 و كانفيك كردن مودم و ذخيره كردن,خود به خود بايد به اينترنت وصل بشه?
    جريان بروتوكول 4 و 6 در ويندوز 7 جيه?
    مدل دقيق مودمم:
    TP-LINK TD-W8901G
    وقتی 192.168.1.1 رو میزنی و وارد تنظیمات میشی میتونی مودم رو در دو حالت کانفیگ کنی
    اگه در حالت bridge کانفیگ کنی که دیگه یوزر و پسورد نمیخواد و باید کانکشن بسازی
    اگر در حالت PPPoE کافیگ کنی که باید یوزر و پسورد رو توی خود مودم وارد کنی و دیگه نمیخواد کانکشن بسازی
    دادن ip به کارت شبکه هم برای موقعه ای که مودم نمیتونه به صورت اتوماتیک ip بده
    پروتکل IPv6 هم پروتکل جدیدی برای ip هست که یه عدد 128 بیتی هگزا دسیماله که میشه
    2 به توان 128 آدرس باهاش ساخت !
    به خاطر اینکه آدرس های IPv4 در حال تمام شدنه بزودی از این پروتکل استفاده خواهد شد
    Last edited by mehshad; 25-12-2010 at 00:09.

2. این کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

TP-Link هایی رو که گفتم بین 2 تا اتاق که درشون بسته باشه ساپورت می کنه یا حتما باید محیط باز باشه ؟ تو اطلاعتش زده In door 100m و out door 300m

TP-Link ها بدون نیاز به سیستم شر می کنند ؟

مودم جدید رو کخ خریدم باید ببرم ISP تا کانفیگ کنه ؟
    برای دو تا اتاق که هیچ مشکلی نداره ، این مودم ها برای فضای یه خونه چند طبقه قابل استفاده هستن
    یعنی چی بدون نیاز به سیستم ؟ چی رو میخوای share کنی ؟
    راهنما برای کانفیگ کردن مودم اول همین تاپیک هست

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ممنون از همه دوستاني كه كمك مي كنند.
    ببينيد ، من حالت كلي كانفيگ كردن رو متوجه شدم و قدم به قدم هم پيش رفتم اما وصل نميشه.
    امكانش هست كه چراغ ADSL به طور ثابت روشن بمونه اما سرويس اينترنتم وصل نشده باشه ؟
    هر چي به 1899 (پشتيباني مخابرات) زنگ مي زنم هم جواب نمي دند.

راستي اين آي پر رو حالا اگر به صورت اتوماتيك نشناخت و مجبور بوديم وارد كنيم ، در ويندوز 7 بايد در پروتوكول 4 وارد كنيم يا 6 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

[QUOTE=hamed987;5718362]يعني چي؟؟

يعني اگه خط تلفني كه ميخواي روش اينترنت بگيري --- باشه , نميتوني اينترنت رو داخل مودم فعال كني , حتما بايد يه سيستم روشن باشه , اما اگه Broad Band باشه حتي اگه سيستم خاموش باشه و مودم روشن باشه اينترنت رو در حالت وايرلس داري.مشكلي بود كه خودم با مخابرات داشتم !!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از همه دوستاني كه كمك مي كنند.
    ببينيد ، من حالت كلي كانفيگ كردن رو متوجه شدم و قدم به قدم هم پيش رفتم اما وصل نميشه.
    امكانش هست كه چراغ ADSL به طور ثابت روشن بمونه اما سرويس اينترنتم وصل نشده باشه ؟
    هر چي به 1899 (پشتيباني مخابرات) زنگ مي زنم هم جواب نمي دند.

راستي اين آي پر رو حالا اگر به صورت اتوماتيك نشناخت و مجبور بوديم وارد كنيم ، در ويندوز 7 بايد در پروتوكول 4 وارد كنيم يا 6 ؟
    با 1899 تماس بگیرید و پیغام بگذارید با تمام مشخصات وشرح مشکل باهاتون تماس میگیرند.
    ip رو باید در ipv4 ست کنید.

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

وقتی مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کردین یعنی اینکه مودم به اینترنت کانکت شده و هر سیستمی که به پورتهای اون وصل کنین اینترنت داره ، همچنین وایرلس هم برقراره
    یعنی اگر سیستمی که مودم بهش وصله خاموش باشه بقیه میتونن همزمان اینترنت داشته باشن؟
    اگه میشه چنتا مودم خوب وایرلس که دو طبقه را کامل جواب بده وقیمتشم پایین باشه معرفی کنید
    خیلی مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من از مودم زایکسل وایرلس P-660HW-T1 v3 استفاده می کنم و واقعا عالیه و تا حالا اصلا اذیت نکرده.
    البته قبل از خرید این مودم خودم بیشتر تمایل داشتم که linksys بخرم ولی isp که از اون adsl خریدم گفت ساپورت نمی کنیم
    وزن مودم زایکسل نسبت به لینکسیس سبکتره ، 48 ساعت هم که روشن باشه داغ نمی کنه و کلا 8 وات برق بیشتر مصرف نمی کنه.
    ممنون دوست عزیز.
    این مودم بردش چقدره؟
    قطع و وصلی زیاد نداره؟
    قیمتش چقدره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یعنی اگر سیستمی که مودم بهش وصله خاموش باشه بقیه میتونن همزمان اینترنت داشته باشن؟
    اگه میشه چنتا مودم خوب وایرلس که دو طبقه را کامل جواب بده وقیمتشم پایین باشه معرفی کنید
    خیلی مرسی
    بله دوست عزیز ، فقط کافیه خود مودم روشن باشه و سیستم هم اگه خاموش باشه بازهم
    اینترنت دارین
    یه مدل ارزون قیمت از dlink که 40 تا 45 تومنه => DSL-2640u

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از دوستان ممنون میشم برای نصب مودم td-8811 کمکم کنند
    برای نصب مودم td-8811 با استفاده از lan به مشکل برخوردم هر چی سعی میکنم تا با استفاده از lan تنظیمات مودم را انجام بدم نمیشه یعنی هر وقت ادرس 192.168.1.1 را وارد Explorer میکنم خطای عدم وصل بودن ر امیده و از طریق سیدی مودم هم همین خطا را میده همه کارها را هم طبق دفترچه راهنما پیش رفتم
    خودم فکر میکنم مشکل از انجا باشه که وقتی با lan وصل میشم در داخل network and internet connection فایل local area connection ساخته نمیشه اما وقتی با usb وصل میشم این فایل ساخته میشه وراحت به اینترنت وصل میشم اگه میشه راهنمایی کنید که به وسیله lan چطور تنظیمات مربوط به ان را انجام بدم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من هم فكر كنم مشكلم از lan‏ هستش.البته مودم من نميدونم جرا كابل usb ‎داره اما خود usb‏ رو نداره تا تست كنم?
    W8901G
    البته اون فايلي كه دوستمون كفتند موجوده اما كانكت نميشه.به بشتيباني هم زنك زدم.اينترنت من داير شده.
    تو اينترنت نحوه كانفيك كردن مودم خودم رو مرحله به مرحله بيدا كردم و انجام دادم اما جاره ساز نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •