تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1093 از 1126 اولاول ... 93593993104310831089109010911092109310941095109610971103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,921 به 10,930 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يك چيزي خدمتتون عرض كنم
    ما الان تعميركارهاي عزيز الكترونيك مون هم شده اند مثل تعميركاران ماشين فقط تعويض كارن
    هد بالانس و سوزن خوندن و نوشتن ضعيف شده و مثل سابق نيست
    1- من به شدت به دوستان توصيه ميكنم از خريد هر نوع برندي كه تازه داره خودي نشون ميده پرهيز كنند مثل همين سي گيت
    2- ميتونم بعد از 25 سال تجربه كار با كامپيوتر فقط پيشنهاد بدم وسترن بخرين در مرحله دوم هيتاچي و سوم توشيبا

بقيش هيچي

2. 3 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

يك چيزي خدمتتون عرض كنم
    ما الان تعميركارهاي عزيز الكترونيك مون هم شده اند مثل تعميركاران ماشين فقط تعويض كارن
    هد بالانس و سوزن خوندن و نوشتن ضعيف شده و مثل سابق نيست
    1- من به شدت به دوستان توصيه ميكنم از خريد هر نوع برندي كه تازه داره خودي نشون ميده پرهيز كنند مثل همين سي گيت
    2- ميتونم بعد از 25 سال تجربه كار با كامپيوتر فقط پيشنهاد بدم وسترن بخرين در مرحله دوم هيتاچي و سوم توشيبا

بقيش هيچي
    سلام
    ممنون.. ایا درست شدنیه این مشکل؟یا خیر؟هزینش بیشتر از یک هارد نو نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستش تا اونجا كه من ميدونم توي محفظه داخلي هارد كه سيندرها و سوزن قرار دارند قابليت تعمير نداره چه همون قديمش چه الان جديدهاش
    ولي توي قسمت برد اگر خرابي از مثلا برد باشه آي سي چيپ يا ديود يا خازن يا مقاومت قابليت تعمير داره اونهم بستگي داره باز به تعميركار واردش
    بعضي شركتها توي تهران ادعا ميكنند كه ميتونند هارد رو دوباره بازسازي كنند چقدر واقعيت داره من باور نميكنم چون تكنولوژي ساخت هارد ديسك HDD فوق العاده ظريف و ساختار خاصي داره
    در هر صورت توي گوگل سرچ كنيد من يك دكتر هارد پيدا كردم حالا چطور و چجوريه خدا عالمه
    چون خودم دو تا هارد سيگيت 1 ترابايت داشتم فقط مشكل برد بودش ولي بعد از 2 ماه سر دوندن الكي به من گفتند كه مشكل پيستون داره كه اصلا همچين چيزي جز محالات يعني هر صد ميليون يكبار يك هارد ساخته ميشه كه مشكل پيستون پيدا كنه
    خلاصه سرتونو درد نيارم اگر بردين همونجا جلوي چشمتون تست كردند و گفتند ميدونن مشكل از چيه و ميتونن حلش كنن كه خدا رو شكر

5. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

راستش تا اونجا كه من ميدونم توي محفظه داخلي هارد كه سيندرها و سوزن قرار دارند قابليت تعمير نداره چه همون قديمش چه الان جديدهاش
    ولي توي قسمت برد اگر خرابي از مثلا برد باشه آي سي چيپ يا ديود يا خازن يا مقاومت قابليت تعمير داره اونهم بستگي داره باز به تعميركار واردش
    بعضي شركتها توي تهران ادعا ميكنند كه ميتونند هارد رو دوباره بازسازي كنند چقدر واقعيت داره من باور نميكنم چون تكنولوژي ساخت هارد ديسك HDD فوق العاده ظريف و ساختار خاصي داره
    در هر صورت توي گوگل سرچ كنيد من يك دكتر هارد پيدا كردم حالا چطور و چجوريه خدا عالمه
    چون خودم دو تا هارد سيگيت 1 ترابايت داشتم فقط مشكل برد بودش ولي بعد از 2 ماه سر دوندن الكي به من گفتند كه مشكل پيستون داره كه اصلا همچين چيزي جز محالات يعني هر صد ميليون يكبار يك هارد ساخته ميشه كه مشكل پيستون پيدا كنه
    خلاصه سرتونو درد نيارم اگر بردين همونجا جلوي چشمتون تست كردند و گفتند ميدونن مشكل از چيه و ميتونن حلش كنن كه خدا رو شكر
    سلام
    ممنون بابت توضیحتون. فک کنم اونروز هم طرف بعد دو سه هفته گفت مشکل پیستونه..خاطرم نیست. حالا باز یه تلاشی میکنم ببینم چطوریه..مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خواهش ميكنم
    باز اگر تهران هستيد مطمئنا مراكز تعميري پيدا ميشه ولي حقيقتش من نه تا حالا هارد و دادم تعمير نه قطعات الكترونيكي فقط نوت بوكم مشكل داشت صفحش پريد دادم تعويض
    اون هارد رو هم كه گفتم يك وسترن بلك 80 گيگ با 7200 دور بودش كه با گذاشتن چند تا هارد ساتا خودبخود از دور رفت كنار
    يك هارد سيگيت هم داشتم با اينكه اطلاعات خوبي توش بود ولي از قيدش گذشتم به دليل همون پيستون
    حالا هر كي يك چيزي ميگه
    اميدوارم درست بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یک هارد اکسترنال سیگیت گوفلکس یک ترابایت دارم. بعد این که یه مدت سرعت هارد به شدت افت کرد. به طوری که نمیشد چیزی روی اون ریخت یا برداشت بعضی وقتام مدام هنگ میکرد. حدود یک سال پیش بردمش پیش یک تعمیرکار گفت یادم نیست فلان قسمت سخت افزارش مشکل داره و نمیشه درست کرد.الان اتفاقی یادش افتادم گفتم بپرسم از متخصصین که باید چیکار کنم.ایا راهی وجود نداره؟
    هارد باید تست بشه و نمیشه همینجوری نظر داد ولی احتمال اول میاد روی خرابی سکتور برای دیر خوندن و رایت کردن ممکنه بدسکتوری شدید داشته باشه که اصلا قابل رفع نباشه یا هم مشکل از هد هارد باشه که ارزش تعمیر نداره و فقط برای ریکاوری استفاده میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

با سلام و عرض ادب.
    من یه هارد مکستور
    diamondmax plus 9
    80GB ATA / 133 HDD
    دارم که تا هفته پیش دلشت به صورت نرمال و بدون مشکل کار میکرد که هفته قبل سیستم رو روشن کردم(البته روی سیستم یه هارد 120 گیگ دیگه هم هست که سالمه و مشکلی نداره ) که بعد از چند ثانیه صدای یه بوق منقطع شروع شد که حدودا 1ثانیه طول داره و بین هر بوق تا بعدی هم 1 ثانیه فاصله هست.بعد که سیستم بالا اومد دیدم دیگه خبری از درایو های اون هارد80 گیگی نیست.توی ستاپ هم که میرم ظرفیت هارد رو 0 میزنه.آیا امیدی هست که اطلاعات روی اون رو بشه روی هار دیگه ای بریزم یا دیگه از بین رفتن؟
    آیا روشی که توی انجمن اساتید ارائه کردن با تبدیل USB TO TTL و RS232 ... برای این هارد هم جواب میده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام طبق گفته تون من روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم اونم همین طوری بود هیچی نشون نمیداد داخل دیسک منیجمنت هم نبود امکان داره سی پی اش سوخته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام طبق گفته تون من روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم اونم همین طوری بود هیچی نشون نمیداد داخل دیسک منیجمنت هم نبود امکان داره سی پی اش سوخته باشه؟
    وقتی به سیستم وصل میکنید هارد روشن میشه؟؟اگه روشن میشه صدای غیرمعمول از هد نمیاد مثل تق تق و گیر کردن هد؟؟
    اگه همه اینها درست باشه مشکل از نرم افزارهای سیستمی هاردتونه و باید ببرید مراکز تعمیرات تا براتون درستش کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام و عرض ادب.
    من یه هارد مکستور
    diamondmax plus 9
    80GB ATA / 133 HDD
    دارم که تا هفته پیش دلشت به صورت نرمال و بدون مشکل کار میکرد که هفته قبل سیستم رو روشن کردم(البته روی سیستم یه هارد 120 گیگ دیگه هم هست که سالمه و مشکلی نداره ) که بعد از چند ثانیه صدای یه بوق منقطع شروع شد که حدودا 1ثانیه طول داره و بین هر بوق تا بعدی هم 1 ثانیه فاصله هست.بعد که سیستم بالا اومد دیدم دیگه خبری از درایو های اون هارد80 گیگی نیست.توی ستاپ هم که میرم ظرفیت هارد رو 0 میزنه.آیا امیدی هست که اطلاعات روی اون رو بشه روی هار دیگه ای بریزم یا دیگه از بین رفتن؟
    آیا روشی که توی انجمن اساتید ارائه کردن با تبدیل USB TO TTL و RS232 ... برای این هارد هم جواب میده؟
    این روش برای هاردهای قدیمی جواب نمیده.شما ابتدا تمام اتصالات هاردتون و چک کنید ببینید چجوریه اگه بازم درست نشد فقط باید ببرید مراکز تعمیرات هارد تا براتون درست کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •