تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1093 از 2014 اولاول ... 93593993104310831089109010911092109310941095109610971103114311931593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,921 به 10,930 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ايوان پتروويچ:
    هنوز براى قهرمان شدن وقت داريم

ايوان پتروويچ در ديدار با مقاومت و در روزى كه همه پرسپوليسى ها بد بودند، باز هم از هم تيمى هايش سرتر بود و افشين قطبى بايد خوشحال باشد كه او را دارد. وگرنه معلوم نبود چه بر سر تيمش مى آمد. پتروويچ به همان اندازه كه براى پرسپوليس مؤثر بوده اميدوار هم هست و مى گويد كه هنوز هيچ چيز تمام نشده: «مقابل مقاومت سپاسى از دقيقه اول حمله كرديم و فرصت هاى متعددى را به دست آورديم به نحوى كه حريف با ۱۱ بازيكن دفاع كرد؛ اما از فرصت هايمان استفاده نكرديم و در ادامه مانند بازى هاى قبل خيلى راحت گل خورديم البته هنوز چيزى براى ما تمام نشده. هنوز هم مى توانيم قهرمان نيم فصل شويم. چهار فينال تا رسيدن به اين هدف در پيش داريم و با توجه به اينكه اين بازى ها خانگى است، با كمك هواداران مى توانيم به نتيجه برسيم. در ايران تيم هايى كه از ما پيش مى افتند، خيلى زود در محوطه جريمه خود تجمع مى كنند و ما بايد براى اين معضل فكر چاره باشي

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رحمان رضايى:
    از مذاكره با پرسپوليس بى خبرم

ايران ورزشى - مهندس هاشمى، نماينده و مدير برنامه رحمان رضايى عصر شنبه در تمرين پرسپوليس حضور يافت تا با مصطفوى صحبت كند اما اين موضوع به دليل حضور نيافتن مديرعامل محقق نشد. اين در حالى است كه رحمان رضايى از ملاقات هاشمى با مصطفوى ابراز بى اطلاعى مى كند: «من از اين ملاقات بى خبرم و نمى دانم اين ملاقات قرار بوده در راستاى چه موضوعى انجام شود.» او در رابطه با احتمال حضورش در پرسپوليس ادامه مى دهد: «هنوز قدم هاى خاصى در رابطه با حضورم در پرسپوليس برداشته نشده و اصولاً من نيز بازيكنى هستم كه تا وقتى قراردادى منعقد نشده حرفى از حضورم در تيم خاصى را مطرح نمى كنم.» رضايى در مورد خط دفاعى پرسپوليس نيز اظهارنظر نمى كند: «من نمى توانم در مورد خط دفاع پرسپوليس اظهارنظر كنم چون فعلاً بازيكن اين تيم نيستم و اعتقاد دارم فعلاً بازيكنان، كادرفنى و مديريت پرسپوليس افرادى هستند كه به خوبى مى توانند در مورد تيم شان اظهارنظر كنند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شيث رضايى:
    بعد از بازى حرف هايم را مى زنم

ايران ورزشى - شيث رضايى كه روز پنجشنبه مقابل تيم سابقش قرار مى گيرد، تصميم گرفته فعلا هيچ حرفى درباره پرسپوليس نزند. او فصل گذشته با افشين قطبى مشكل داشت و بارها عليه او مصاحبه كرد. ولى در آستانه رويارويى با پرسپوليس تصميم گرفته مصاحبه نكند و مى گويد كه تمامى حرف هايش را بعد از بازى خواهد زد: «من تصميم گرفتم پيش از بازى حرفى نزنم و فقط روى اين مسابقه تمركز داشته باشم. حرف هايم را بعد از بازى مى زنم.» گفته مى شود رضايى در اين مسابقه به عنوان مدافع ميانى بازى خواهد كرد در حالى كه مرتضى كاشى مصدوم شده و فيروز كريمى معتقد است كه گل محمدى و حميد فرزانه مدافعان كندى هستند به همين دليل قصد دارد از رضايى در بازى با پرسپوليس در پست دفاع ميانى استفاده كند و مرتضى اسدى هم در كنار شيث بازى خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خيرخواه: بحث انتقالم به استيل آذين منتفى است
    اگر بد بودم چرا من را خواستند

ايران ورزشى- در حالى كه محسن خليلى مصدوم است و ابراهيم توره حتى در تمرينات حضور ندارد باز هم به فرهاد خيرخواه بازى نمى رسد. اين در حالى است كه پائولو روبرتو دى كارمو همچنان در نقش يك گل نزن نشان مى دهد. فرهاد خيرخواه مى گويد: «نمى دانم چرا به من بازى نمى رسد. بهتر است دليل بازى نكردنم را از كادر فنى بپرسيد. نمى دانم اگر ضعيف بودم چرا اين فصل هم من را نگه داشتند.» وى ادامه مى دهد: «پارسال خيلى بيشتر بازى مى كردم اما امسال كه از هر نظر آماده ام به من بازى نمى رسد.» وى با اعلام اينكه مسأله انتقالش به استيل آذين فعلاً منتفى است، مى گويد: «با اينكه به من بازى نمى رسد و حتى مقابل مقاومت اصلاً بازى نكردم اما انگيزه ام را از دست نداده ام و با دو برابر توان تمرين مى كنم. البته به غير از تمرين كردن كار ديگرى از دستم برنمى آيد. ديديد كه يك دقيقه و نيم جلوى برق بازى كردم و كلى انگيزه داشتم.» خيرخواه در مورد دى كارمو و گل نزنى هايش نيز مى گويد: «انتقاد از دى كارمو طبيعى است اما بايد به او فرصت بدهيم. من هم به نظر سرمربى تيم احترام مى گذارم و ناراضى نيستم. با توجه به شرايط بازى هاى آينده ايشان صلاح مى داند كه در بازى هاى بعدى از من يا دى كارمو استفاده كند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تقويم مسابقات فوتبال

معوقه از هفته دوم
    دوشنبه ۱۳ آبان
    فولادمباركه سپاهان ـ پيام خراسان ۱۴:30 - ورزشگاه فولادشهر اصفهان
    فولادخوزستان ـ سايپا تهران، ۱۶:20- تختى اهواز
    هفته چهاردهم
    پنج شنبه ۱۶ آبان:
    پرسپوليس - صباى قم، ساعت ۱۶:20-آزادى تهران
    ملوان انزلى-استقلال تهران-ساعت ۱۴:15-تختى-انزلى
    جمعه ۱۷ آبان :
    سايپا تهران-استقلال اهواز، ساعت ۱۴:30- انقلاب كرج
    پاس همدان-مقاومت سپاسى، ساعت ۱۴:30-قدس همدان
    پيام خراسان -ذوب آهن، ساعت ۱۴:30- ثامن الائمه مشهد
    مس كرمان-راه آهن، ساعت۱۴:30-باهنركرمان
    فولاد مباركه سپاهان - پگاه گيلان، ساعت ۱۴:30- فولاد شهر اصفهان
    برق شيراز - ابومسلم خراسان، ساعت ۱۴:30- حافظيه شيراز
    فولاد خوزستان-پيكان قزوين،ساعت ۱۶:20-تختى اهواز
    هفته پانزدهم (فعلاً لغو شد)
    سه شنبه۲۱ آبان
    راه آهن - پيام خراسان،ساعت ۱۴:30-اكباتان تهران
    ابومسلم-سايپا تهران،ساعت ۱۴:30-ثامن الائمه مشهد
    پگاه گيلان-مس كرمان،ساعت ۱۴:30-عضدى رشت
    ذوب آهن - برق شيراز، ساعت ۱۴:30- فولاد شهر اصفهان
    مقاومت سپاسى-ملوان انزلى، ساعت ۱۴:30-حافظيه شيراز
    صباى قم-پاس همدان، ساعت ۱۴:30- يادگار امام قم
    استقلال اهواز-فولاد مباركه، ساعت ۱۶:20-تختى اهواز
    پيكان قزوين- پرسپوليس، ساعت ۱۶:20-رجايى قزوين
    چهارشنبه ۲۲ آبان
    استقلال تهران-فولاد خوزستان،ساعت ۱۶:20 - آزادى تهران

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوى:
    جريمه ۴۰ هزار دلارى براى توره كافى بود

زهرا اسدى
    Zahra Asadi

شايد اگر از همان روز اول هيچ كوتاهى و اشتباهى ناديده گرفته نمى شد، پرسپوليسى ها حساب كار دست شان مى آمد و امروز ديگر از اين پرسپوليس به هم ريخته خبرى نبود اما كنار آمدن با همه اتفاقات خوب و بد، آرامش را بدجورى از سرخ ها دور كرده. حالا قهرمان فصل گذشته، جز حاشيه چيزى ندارد. همه ناراضى اند. يكى قهر كرده و ديگرى پشيمان است كه چرا آمده. شايد امروز تنها دلخوشى پرسپوليسى ها اين است كه توره سنگالى بالاخره برگشته و شايد از اين به بعد ديگر «همه» موقعيت هايشان به هدر نرود و باز هم گلزنى اش را جشن بگيرند… خلاصه اينكه همه چيز دست به دست هم داده تا پرسپوليس يكدست ليگ هفتم به يكباره چهره عوض كند. البته مديرعامل با ما موافق نيست. او دائم از آرامشى مى گويد كه قرار است دوباره پرسپوليس را در بر بگيرد و جايگزين اين بحران لعنتى شود: «همه چيز ايده آل و مطلوب است و صبا را كه ببريم بهتر هم مى شود.»
    از توره شروع كنيم. بهتر نبود جدى تر با او برخورد شود
    دو سه ساعت با او صحبت كرديم. قبول كرد كه رفتارش حرفه اى نبوده و به تيم ضربه زده. نيامدنش اول به خاطر مراسم ازدواجش بوده وبعد هم كه بليت گيرش نيامده بود.
    ولى پرسپوليس از نبود او خيلى ضربه خورد و توجيهاتش هم خيلى منطقى به نظر نمى رسد!
    توره مى داند كه اشتباه كرده و تا حدودى غيبت هايش را توجيه كرد. ما هم حرف هايش را پذيرفتيم. ولى به خاطر ضربه اى كه به پرسپوليس زد ۴۰ هزار دلار جريمه اش كرديم.
    اين جريمه كافى بود
    علاوه بر اين ۴۰ هزار دلار كه از قراردادش كم مى شود تعهد كتبى هم داد و ديگر مشكلى نيست.
    درباره تمايلش براى بازى در امارات حرفى به ميان نيامد
    اتفاقا توره گفت علاقه مند است كه بماند. او از باشگاه و تيم ابراز رضايت كرد و حتى گفت كه حاضر است قرارداد چند ساله با پرسپوليس ببندد.
    و اگر افشين قطبى او را نپذيرد چه مى شود
    من در جريان برنامه هاى ايشان هستم. در واقع من و قطبى با هم هماهنگ هستيم. او موافقت كرده كه توره برگردد و اين بازيكن از همين امروز مى تواند با تيم تمرين كند.
    پس با اين حساب اين هفته مقابل صباباترى بازى مى كند.
    اين ديگر به كادر فنى مربوط است. اگر با عملكردش در تمرينات قطبى را راضى كند حتما با او مهربان خواهند بود. ضمن اينكه به عقيده من او قدرت بالايى دارد و مى تواند عصاى دست پرسپوليس باشد.
    از اين بحث بگذريم. با ماركو قطع همكارى كرده ايد. درست است
    متاسفانه ايشان صبح جمعه تهران را ترك كرده. ما پولى به ايشان بدهكار بوديم و به همين خاطر از ما ناراحت شده. ولى باز هم دليلى نداشت كه بدون اطلاع برود.
    قطبى هم در جريان رفتن اش نبوده
    به هيچوجه، قطبى خودش به من گفت كه او هم خبر نداشته. به همين خاطر تصميم گرفتيم با ماركو قطع همكارى كنيم.
    دى كارمو چطور ظاهرا قصد داشتيد او را هم كنار بگذاريد!
    ظاهرا يعنى چى
    بعد از جلسه هيات مديره شايعه شد كه تصميم به كنار گذاشتن دى كارمو گرفته ايد.
    صحت ندارد. اين شيطنت بعضى ها بود كه چنين خبرى را مطرح كرد. البته ما او را شناخته ايم و خودش و اعوان اش را اخراج كرديم.
    حتما شنيده ايد كه قطبى گفته اگر باشگاه دى كارمو را اخراج كند او هم از پرسپوليس مى رود.
    اتفاقا ديروز صبح با قطبى صحبت كردم. او گفت كه حرف هايش به اين تندى نبوده ولى مى خواهد با همه بازيكنان به موفقيت برسد. به او اعلام كردم كه در مورد دى كارمو دست اش باز است و خودش بايد تصميم بگيرد. من فقط توصيه كردم قطبى از بهترين ها استفاده كند و دخالتى ندارم.
    اخيرا جلسه اى با رييس هيات مديره داشتيد!
    ما هميشه با هم هستيم. منظورتان چيست
    اينكه قرار بوده درباره جدايى احتمالى ايشان در جلسه اى خصوصى با هم صحبت كنيد.
    نه. اصلا ما هيچ جلسه خصوصى با هم نداشته ايم و در جلسه شنبه هيات مديره صحبت كرديم.
    بحث كناره گيرى ايشان هم مطرح شد
    ببينيد هدايتى خيلى براى باشگاه زحمت كشيده و كارهاى خوبى انجام داده. خبر كناره گيرى و تسويه حساب اش هم كذب محض است. او تا امروز دينارى از باشگاه پول نگرفته و متاسفانه يك روزنامه كه دائم براى پرسپوليس حاشيه مى سازد اين خبر را منتشر كرده كه حتما از آن شكايت مى كنيم.
    اوضاع پرسپوليس خيلى به هم ريخته به نظر مى رسد.
    اين طور نيست. در باشگاه همه چيز ايده آل و مطلوب پيش مى رود. خود ما كه هيچ مشكلى را احساس نمى كنيم. توره هم كه برگشته و ان شاءا... صباباترى را هم ببريم همه چيز بهتر مى شود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باقرى: چون استقلال مى برد ،كسى تحمل باخت ما را ندارد

« كريم باقرى» كاپيتان ۳۵ ساله پرسپوليس بى شك بهترين و موثق ترين فردى است كه مى تواند در شرايط كنونى پاسخگوى سؤالات بى شمار هواداران باشد. باقرى كه در اين فصل يكى از آماده ترين بازيكنان تيم است و بدون توجه به سن و سالش با ۷ گل زده از نظر كارشناسان نمره قبولى گرفته است را به عنوان بهترين گزينه براى پاسخگويى در خصوص وضعيت كنونى تيم دانسته است.همكار ما «كاوه على اسماعيلى» با وى مصاحبه اى انجام داده كه شرح اين گفت وگو را در ادامه مى خوانيد:
    • آقاى باقرى شما كاپيتان پرسپوليس هستيد و قطعاً در مورد اتفاقات اخير مى توانيد نظرات زيادى داشته باشيد.
    - منظورتان را از اتفاقات اخير متوجه نشدم.
    • منظورمان وضعيت كنونى پرسپوليس پس از شكست در شيراز و در آستانه بازى با صباباترى است.
    - فكر مى كنم شما خبرنگاران بيشتر در جريان اتفاقات اخير هستيد و حالا هم قصد داريد كه از زبان من همه چيز را جويا شويد. ببينيد در تيم هاى بزرگى مثل پرسپوليس هميشه اين گونه است كه وقتى تيم مى بازد يا نتيجه مطلوب را كسب نمى كند همه فكر مى كنند تيم به حاشيه رفته و اوضاع خراب است اما بايد بگويم ما در حال انجام تمرين هستيم و خود را براى بازى با صباباترى آماده مى كنيم. هيچ مشكل خاصى هم در تيم وجود ندارد كه بخواهيم در موردش حرف بزنيم.
    • آيا به نظر شما جدى شدن موضوع بركنارى ماركو و پيشنهادات هيأت مديره پرسپوليس به قطبى مبنى بر كنارگذاشتن ديكارمو يك مشكل خاص نيست؟
    - ببينيد من فقط يك بازيكن هستم ونمى توانم و اصلاً نبايد در مورد بازيكن ديگر حرف بزنم چراكه كادر فنى بهتر مى داند چه كارى بايد انجام دهد. من مى توانم به شما بگويم كه همه بازيكنان در اختيار باشگاه هستند و هر روز تمرين مى كنيم البته ۲ ، ۳ بازيكن مصدوم هم داريم كه مربيان به كمك پزشك تيم در حال بررسى شرايط آنها براى بازى كردن هستند.
    • اما من به پاسخ سؤالم نرسيدم.
    - جواب من همين است كه گفتم!
    • شما به عنوان كاپيتان پرسپوليس در خصوص شرايط ديكارمو و ماركو چه پيشنهادى براى مديرعامل و سرمربى باشگاه داريد؟
    - پيشنهادى نمى توانم بدهم چون همان طور كه گفتم من فقط يك بازيكنم. ما يك مديرعامل قوى و فوتبالى داريم كه به راحتى مى تواند در مورد بازيكنان ديگر تصميم بگيرد آن هم با اختيارات كامل اما من هيچ اختيارى در اين خصوص ندارم. كادر فنى تيم نيز كارش را به خوبى مى داند و بهتر از باقى افراد در خصوص مشكلات تيم حرف مى زند. بگذاريم اين حرف ها را مسئولان تيم و مديران باشگاه بزنند نه من كه فقط كاپيتان هستم و مسئوليت اجرايى ندارم.
    • قبول داريد شكست تلخى در شيراز داشتيد؟
    - همه شكست ها تلخ است. چه با يك گل شكست بخوريد چه تعداد زياد گل اما اين تلخى شكست كاملاً طبيعى است و بايد در آينده آن را شيرين كنيم.
    • آيا پرسپوليس چنين توانى دارد؟
    - ما را دست كم گرفته ايد؟! پرسپوليس هيچ مشكلى ندارد و مى توانيم همه چيز را از ابتدا شروع كنيم.
    • يعنى به عقيده شما پرسپوليس زور بردن صباباترى را دارد؟
    - من بسيار اميدوارم. چرا كه نه! ما قبلاً هم شكست خورديم اما خيلى زود خودمان را پيدا كرديم وحريفان را شكست داديم. اين بار هم مثل گذشته خواهد بود. بازيكنان ما از پس مشكلات بر مى آيند و روزهاى سخت را فراموش مى كنيم. پرسپوليس و پرسپوليسى ها هميشه نشان دادند در روزهاى سخت كارهاى بزرگ انجام خواهند داد كه به عقيده من روز بازى با صباباترى يك روز سخت براى ما خواهد بود و مى خواهيم با شكست دادن صباباترى يك كار بزرگ انجام دهيم.
    • به نظر شما پرسپوليس توانسته انتظارات هوادارانش را برآورده سازد؟
    - ببينيد همه فكر مى كنند چون ما قهرمان فصل گذشته هستيم بايد همه تيم ها را به راحتى شكست داده و در هر بازى پيروز شويم اما تيم هاى ديگر نيز اگر بيشتر از ما خرج نكرده باشند كمتر از ما هزينه نكردند و به همين دليل قدرت ميان باشگاه ها تقسيم شده است. از همين رو بازى هاى پرسپوليس حساس تر شده و همه تيم ها مى آيند كه مقابل ما امتياز بگيرند و براى اين كار نيز انگيزه دارند، پس نبايد تا اين حد انتظارات از ما بالا باشد هرچند معتقدم تاكنون اشتباهاتى داشتيم كه بايد اين ضعف ها پوشيده شده و دوباره همان پرسپوليسى شويم كه همه دوست دارند.
    • فصل گذشته كرى خوانى هاى افشين قطبى و فيروز كريمى براى فوتبالدوستان بسيار جالب بوده آيا اين كرى خوانى ها پيش از بازى حساس پنجشنبه مى تواند كار را به حساسيت بكشاند؟
    - بالاخره اين حرف ها و مصاحبه ها نيز يكى از جنبه هاى فوتبال است اما فكر نمى كنم حساسيت در اين حرف ها آنقدر زياد باشد كه همه چيز را تحت تأثير قرار دهد. هر ۲ مربى حرفه اى هستند و كارشان را خوب بلدند.
    • استقلال روى نوار پيروزى افتاده و همين امر سبب شده هواداران پرسپوليس نسبت به حس رقابت ميان سرخابى ها حساس شوند. در اين مورد چه نظرى داريد؟
    - من هميشه گفتم تماشاگران حق دارند كه از تيم هاى محبوبشان پيروزى طلب كنند ما هم مى خواهيم اين خواسته هواداران را برآورده كنيم. ۴ بازى پياپى داريم و بايد تا پايان نيم فصل اين ۴ بازى را ببريم. تنها در اين شرايط است كه هواداران راضى مى شوند. البته به آنها پيشنهاد مى كنم كمى صبورتر باشند و به ما اعتماد كنند.
    • به قول قهرمانى كادر مديريت و مربيان پرسپوليس مى توان دلخوش بود؟
    - بگذاريد ببينيم تا پايان نيم فصل چه اتفاقاتى رخ مى دهد بعداً در مورد قهرمانى حرف مى زنيم.
    • نظرتان در مورد بازگشت ابراهيم توره چيست؟
    - من زياد در جريان رفتن و برگشتن اين بازيكن نبودم اما فكر مى كنم او بتواند از اين پس به ما كمك كند.
    • و در خصوص بازگشت به تيم ملى؟
    - من تصميم ام را گرفتم اما تا پايان بازى با صباباترى آن را علنى نمى كنم. اجازه دهيد بعد از بازى با صباباترى مى گويم باز مى گردم يا خير. فعلاً تمام تمركزم روى پرسپوليس است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قطبى به ادبيات دادكان رسيد
    دفاع غريزى «پدر» از پسر «مجرم»

زمان چه زود مى گذرد. زمانه عوض مى شود در حالى كه برخى يادآور گذشته اند، نشان دهنده كسانى كه دوره شان به سر رسيده است. البته گاهى پاى هيچ عمدى هم در كار نيست و شباهت ها مثل همين موردى كه ميان قطبى با دادكان وجود دارد، تصادفى است. آرى! چه بسا افشين رئيس اسبق فدراسيون فوتبال را اصلاً نشناسد اما همان گونه كه او روزى در پاسخ به سريال انتقادها گفت: خبرنگاران ۲۰ ساله حق انتقاد كردن از ما را ندارند قطبى هم پس از شكست پرسپوليس مقابل مقاومت چنين حرفى را به زبان آورد.اگر زمان به عقب بازمى گشت و دادكان علم اين را كه قرار است جمله اش چه تبعاتى را براى او در پى داشته باشد پيدا مى كرد، يقين بدانيد كه او ديگر چنين نكته اى را به زبان نمى آورد زيرا در دوره اى زندگى مى كنيم كه وزن هر سخنى مهم تر از سن و مشخصات گوينده آن است و حتى اگر بخواهيم مصداق مذهبى هم براى آن پيدا كنيم مى توان به اين بخش از انجيل اشاره كرد كه مى گويد وقتى كافرى حرف درستى را به زبان مى آورد چنان است كه انگار الماسى در لجن زار افتاده باشد و شما هم مى توانيد الماس را از داخل لجن بيرون آورده، تميزش كنيد و از زيبايى آن لذت ببريد. قطبى كه سابق بر اين مربى «بااخلاق» و خوش بيانى محسوب مى شد هم بايد به چنين مواردى بينديشد تا شايد بعد از اين هر آنچه به ذهنش رسيد را به زبان نياورد و قدرى بيشتر تأمل كند و تحمل به خرج دهد.هر پدرى از فرزندانش «حمايت» مى كند و چون رابطه استاد و شاگرد نيز يك نوع رابطه پدر و پسرى است لذا تا حدودى مى توان اين را كه چرا قطبى حيثيت مربيگرى اش را به خاطر دفاع از ديكارمو وسط گذاشته است درك كرد اما در منطق مباحثى وجود دارد نظير اهم فى ا لاهم و اين بدان معناست كه مى خواهى چه چيزى را در ازاى چه كارى از دست بدهى؟ يعنى فرد با استفاده از قواى ادراك و تشخيص بايد ميان ۲ موضوع مهم آنى كه مهم تر است را انتخاب كند. لذا از آنجا كه در ماجراى ديكارمو اعتبار افشين قطبى به عنوان سرمربى و اميد قرمزها مهم تر از حمايت از يك فوتباليست درجه ۵ برزيلى است، در نتيجه قطبى اگر كمى منطقى فكر كند متوجه خواهد شد كه چون پسر سيا ه پوشش مرتكب جرمى شده بايد تقاص آن را پس بدهد و اگر پدر بخواهد مانع از اجراى قانون طبيعت شود، شريك جرم محسوب مى شود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اين مسأله در قراردادم هم قيد شده است
    قطبى: من مى گويم كدام بازيكن اخراج شود يا در تركيب باشد

افشين قطبى سرمربى پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: باور كنيد مديريت كردن در فوتبال ايران بسيار سخت است و ما مى بينيم كه از تيم پرسپوليس با امكاناتى بسيار محدود چه انتظارات بالايى وجود دارد. وى درباره آخرين وضعيت تيم پرسپوليس اظهار كرد: در حال حاضر تمام تلاشمان را مى كنيم كه پس از شكست اخير وضعيت خوبى را براى مسابقه اين هفته مقابل صباباترى پيدا كنيم. به خوبى مى دانم كه انتظارات بسيار زيادى از پرسپوليس وجود دارد اما به واقع بايد بپذيريم كه اين انتظارات با امكاناتى كه ما در اختيار داريم، مطابقت ندارد. وى افزود: تيم ما در ۱۳ مسابقه اخير فوتبال خوبى را به نمايش گذاشت و حتى بعضى شكست هاى به دست آمده تصميمات اشتباه داورى در آن اثرگذار بود. ما فوتبال بدى بازى نكرديم و موقعيت هاى زيادى را هم روى دروازه حريفان خلق كرديم اما اين توپ ها به دليل كمبود مهاجمان تمام كننده در تيم وارد دروازه نشد. سال پيش مهاجمى به نام محسن خليلى بسيارى از موقعيت هاى ما را گل مى كرد اما امسال گل نشدن بسيارى از موقعيت ها يكى از مشكلات اساسى ماست. قطبى ادامه د اد: البته نبايد از اين موضوع هم چشم پوشى كرد كه تيم هاى حريف وقتى مقابل ما بازى مى كنند، بيشترين انگيزه را دارند و با ۱۰ بازيكن به دفاع كردن و ارائه يك فوتبال بسته روى مى آورند. به هر حال ما بايد راه هاى مختلف را براى حمله به سمت دروازه آنها مرور كنيم و چاره اى جز اين نداريم. قطبى همچنين گفت: براى مثال حتى در بازى هايى كه پرسپوليس پيروز شده نظير بازى مقابل سپاهان توپ هاى ما وارد دروازه شد و تصميمات اشتباه داورى به خاطر اين مساله در نتيجه به دست آمده اثرگذار نبود كه نبايد از اين مسائل چشم پوشى كرد. اكنون بيشترين انتظارها از پرسپوليس وجود دارد و زمانى كه اين تيم شكست مى خورد، حملات انتقاد آميز بسيارى به ما مى شود اما بايد به هواداران تيم بگويم كه شما كه خوب مى دانيد برخى دلايل شكست ما چيست، پس از باخت ها نيز بياييد و با شور فراوان از تيمتان حمايت كنيد. مطمئنا امكاناتى كه اكنون پرسپوليس در اختيار دارد مطابق با انتظاراتى كه از اين تيم هست نيز، نيست. در كره جنوبى تيم سامسونگ چندين زمين تمرين دارد و از بهترين امكانات استفاده مى كند؛ از همه مهمتر اين است كه تيم ها در اكثر نقاط جهان يك تيم شماره ۲ هم دارند كه بازيكنانى كه بعضا در تيم اصلى بازى نمى كنند در آنجا بازى داده شده تا شرايط روحى شان حفظ شود اما اينجا ما حتى زمين مناسب براى تمرين كردن نداريم و زمين فعلى تازه يكى از بهترين زمين هاى تهران است. افشين قطبى همچنين با تكذيب اين گفته كه اگر «ديكارمو» از پرسپوليس اخراج شود، من هم از اين تيم مى روم كه در يكى از سايت هاى خبرى منتشر شد، گفت: من اين جمله را تكذيب مى كنم و هيچ وقت نگفته ام در صورت اخراج ديكارمو من هم پرسپوليس را ترك مى كنم. من در اين رابطه گفتم كه تصميم در خصوص بازيكنان پرسپوليس منوط به نظر كادرفنى است. اين مساله اى است كه در قرارداد من هم ذكر شده و بازيكنان با نظر كادرفنى جذب و يا از تركيب تيم كنار گذاشته مى شوند. قطبى همچنين درباره تاخير ۴۰ دقيقه اى تمرين صبح ديروز پرسپوليس نيز تصريح كرد: البته قرار بود تمرين در ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه آغاز شود. ما پزشكى را از اروپا آورده بوديم و او در رختكن مشغول معاينه و بررسى وضعيت بازيكنان بود. اين كار باعث شد تا زمانى طول بكشد و تمرين كمى ديرتر آغاز شود. بنابراين هيچ مشكل خاصى در تاخير تمرين ديروز وجود نداشت و ما امروز (دوشنبه) هم از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه تمرين تيم را آغاز خواهيم كرد. سرمربى پرسپوليس همچنين درباره آخرين وضعيت ماركو، علوى و ابراهيم توره گفت: علوى به باشگاه پرسپوليس رفته است تا درباره آينده اش با داريوش مصطفوى صحبت كند. همچنين ماركو نيز از امارات به برزيل سفر كرد و او نيز به دليل عدم پرداخت مطالباتش پرسپوليس را ترك كرده است. همچنين ابراهيم توره جلسه اى را با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و ظاهرا از امروز در تمرين حاضر مى شود و جلسه اى را با كادر فنى در زمينه برگشت به پرسپوليس خواهد داشت. افشين قطبى در پايان تاكيد كرد: واقعاً نمى دانم كه چرا صحبت هاى متفاوتى درباره پرسپوليس پس از پيروزى ها و باخت ها منتشر مى شود. نمى دانم چرا اين قدر به مسائل حاشيه اى اين تيم توجه مى شود اما هيچ كس نمى گويد كه ما اكنون چه طور بازى مى كنيم و با چه امكاناتى فوتبالى در چه سطحى را ارائه مى دهيم. كسى كارى به موقعيت هاى ما ندارد يا اينكه نمى گويند تصميمات بعضا اشتباه داورى چقدر در نتايج به دست آمده ما اثر داشته است. ما تمام تلاشمان را مى كنيم تا فوتبالى ارائه دهيم كه بدون هيچ حرف و حديثى بتواند موفقيت آميز باشد اما در حين اين مسير و حاصل شدن پيشرفت در آينده بايد شرايط كنونى پرسپوليس را هم درك و از اين تيم حمايت كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انتقاد عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس از داوران ليگ برتر
    فرخزادى: امتيازات ما را بر باد مى دهند

عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس اشتباه داور مسابقه را دليل اصلى باخت پرسپوليس مقابل مقاومت شهيد سپاسى مى داند و از كميته داوران مى خواهد تا نظارت بيشترى بر عملكرد داوران حاضر در ليگ برتر داشته باشد. مجيد فرخزادى در مورد ناكامى هاى تيمش گفت: اينكه ما نتوانستيم انتظارات را برآورده كنيم،درست است اما با نگاهى به عملكرد داوران در ديدارهاى پرسپوليس مى توان به اين نتيجه رسيد كه دليل خيلى از امتيازات از دست رفته تيم ما اشتباهاتى بود كه داوران مرتكب شدند.فرخزادى با اشاره به قضاوت رفيعى در ديدار با مقاومت سپاسى افزود:بازيكنان حريف در طول ۹۰ دقيقه با هدف مصدوم كردن بازيكنان ما تكل مى رفتند به طورى كه ايوان پترويچ و هادى نوروزى به احتمال زياد نمى توانند پرسپوليس را مقابل صباى قم همراهى كنند.وى همچنين ادامه داد: اگر داوران در ديدارهاى خود مرتكب اشتباهات زياد نمى شدند، پرسپوليس در حال حاضر صدرنشين بود و با اين بحران ها مواجه نبوديم.فرخزادى در پايان از كميته داوران خواست تا براى متضرر نشدن تيم ها راهى را براى كم شدن اشتباهات داورى پيدا كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •