تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1092 از 3347 اولاول ... 925929921042108210881089109010911092109310941095109611021142119215922092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,911 به 10,920 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من این مودم رو خریدم اما هیچ وقت شبکه 4 جی ایرانسل رو پیدا نکرد البته تری جیش خوب بود. و من با ضرر برگردوندم اگر پیش خودت 4 جی ایرانسل رو پیدا کرد و رجیستر شد ارزش داره هر چند توی علی بابا بین 15 تا 20 دلار قیمت زده.روش زده موبایلی عربستان، ادعا می کنند آلکاتل هست اما من اثری از آلکاتل روش ندیدم. به هر حال اگر به 4 جی وصل شده می ارزه
    متاسفانه من جایگزین پیدا نکردم همین مدل ایرانسل توی علی اکسپرس 42 دلاره میشه
    72 ضربدر 3750 به علاوه 18 هزار پست تهران اگر براتون می صرفه توی پی تی سفارش بدید . توی کاربرهای خودمون ملوان احسان این کارو انجام میده حدود 20 روز طول میکشه بگیریش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمنا با عبارت دزدی ایرانسل موافق نیستم بازار تجارت آزاده مخصوصا از چین. خوب وارد کنن و بفروشن.
    خیر سره دیجی کالا این مودمها رو توی سایتش گذاشت گفتیم می خواد وارد کنه بفروشه بعد معلوم شد سه ماه مقدمه چینی می کرده 450 تومن ایرانسل رو وارد کنه ( از ایرانسل نه چین) 472 بفروشه. اینطوریشو دیگه ندیده بودم
    مدل e3276-150 هم هست اما من جایی ندیدم بفروشن البته e3276-920 stc هم هست که حدود 20 دلاره و شاید بعضیها بخوان بفروشن اما فرکانس 1800 رو نداره و برای اس تی سی عربستانه که فرکانس 2300 تی دی دی هست و مدل 150 هم اگر پیدا بشه قطعا بالای 200 خواهد بود.
    نتیجه برای دانگل 4 جی فعلا انتخابی ندارید یا ایرانسل و پروسه آنلاک اگر لازمه باشه یا سفارش از چین و مقداری ریسک با حدود 170 تومن

هیچ مشکلی نیست قبل از خرید میشه با شماره پشتیبانی سایت تماس بگیره و اطمینان پیدا کنه

البته بازم تکرار میکنم یه سری سری D-link هم من دیدم تو بازار که نسل 4هم ساپورت میکنه باز خود آدم بره بازار بهتر از خرید اینترنتی هست

2. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان سلام.
    از ایرانسل امروز بهم زنگ زدن گفتن یه سیم کارت Usim به صورت رایگان واسم میفرستن.
    موضوع چیه؟؟؟
    به کسی تا حالا زنگ زدن؟؟
    البته من مشکل شبکه داشتم تو منطقه مون. احتمال میدم به این خاطر بوده
    چون گفت همین شماره خودم رو Usim اش رو میفرستن واسم به صورت رایگان !! فکر میکنم ۱۳۰ تومن پول Usim هستش! درسته ؟؟

130تومن؟! نه! ما تعویض کردیم چندین ماه پیش 10 تومن گرفتن!
    از چه شماره ای زنگ زدن؟! اطمینان حاصل پیدا کنید تماس از طرف خود ایرانسل بووده باشه چون کلاه برداری این روزها زیاد شده

به یکی از دوستام یه ماه پیش sms زدن و گفتن یوسیم هدیه گرفته و باید از نمایندگی ایرانسل در شهرمون دریافت کنه.
    جهت تبلیغات برای کسانی که گوشیشون از 4G ساپورت میکنه ایرانسل از این کارها انجام میده و یوسیم رایگان میده...
    در چند صفحه گذشته عرض کردم که ایرانسل به منظور توزیع کردن مشتریانش بر روی شبکه های 3g و 4g تصمیم داره مشترکینی که گوشی آنها امکان استفاده از شبکه 4g دارند را به این شبکه منتقل کنه تا ترافیک شبکه 3g اون کاهش پیدا کند.

به همین خاطر مدتی هست که تعویض سیم کارت معمولی به یوسیم را به صورت رایگان در دست اقدام دارد. دوستانی که تمایل دارند می تونند به دفتر امور مشتریان ایرانسل در شهر خود مراجعه و سیم کارت خود را رایگان تعویض کنند و یوسیم دریافت کنند.

4. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ببخشید تعویض سیم‌کارت برای استفاده از 4g الزامیه؟
    آخه ظاهرا ربطی به سیم‌کارت نداره.
    اگه یوسیم نداشته باشیم، کلا آنتن 4g رو هم پیدا نمی‌کنه؟
    برای اتصال به شبکه 4g و استفاده از اون تعویض سیم کارت الزامی هست.
    ربط مستقیم نداره و اگر ایرانسل میخواست می تونست روی همین سیم کارت فعلی هم این امکان را باز کند ولی چون در نظر داشت خدمات جدیدی در آینده ارائه کند تصمیم گرفت به بهانه همین 4g سیم کارت یوسیم در اختیار مشترکینش قرار دهد. (خدمات متنوعی در این سیم کارت ها هست که در آینده ارائه خواهد شد)
    شما اگر سیم کارتتون هم عوض نکنید باید توی جستجو بتونید شبکه 4g را پیدا کنید ولی نمی توانید به آن وصل شوید. البته بعضی گوشی ها مثل شیائومی (معرف حضور هست) ، شبکه 4g ایرانسل را توی سرچ نشون نمیده.

6. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه به اون 25 مگی که با 3G رکورد زدمو عکسشم اینجا گذاشتم ، نه به این :

محتوای مخفی: منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - فاصله 200 متری دکل 

محتوای مخفی: وضعیت سیگنال 

از بچه های ساکن این منطقه اگه شما هم مشکل دارید بگید ببینیم از ایرانسله یا نه. ممنون

8. 3 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه این رومیگن داخلی ایرانسل رو چطور باید قطع کنم؟
    اعصاب منو خورد کرده تا یه خورده سیگنال پایین میاد سریع به همراه اول رومینگ میشه
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

سلام
    خوشبحالت من که هر وقت میرم جایی خارج از شهر که ایرانسل آنتن نمیده هر کاری میکنم روی همراه اول ریجیستر نمیشه فقط روزای اول یادمه فعال بود بعد دیگه غیرفعالش کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

روی WCDMA هست همیشه به خاطر 3G ولی میره رو 3G همراه اول رومینگ میشه!

13. این کاربر از malavan.ehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

خدمتی جدید از ایرانسل

تعویض رایگان سیمکارت ایرانسل به یو سیم (نسل چهارم)
    بدین منظور بایستی به یکی از مراکز خدمات ایرانسل مراجعه نمایید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*این سیمکارت تمامی نسل های قبلی (GPRS/EDGE و HSPDA/3G) را پشتیبانی می نماید و اگر در ابتدایی ترین گوشی تلفن همراه که نسل 3 یا 4 را پشتیبانی نمی کند قرار گیرد، کار خواهد کرد.
    شنبه همین هفته رفتم تعویض کردم 11.500 تومن گرفتن ازم ، زودتر اینکارو نکردن 10 تومن ضرر ندیم
    از شانس ماست دیگه.

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت شبانه باز داغون شد. سرعت از 50 کیبوبایت تا 350 کیلوبایت نوسان داره.وب گردیم که هیچ... یه صفحه به زور باز میکنه

16. این کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •