هیچ مشکلی نیست قبل از خرید میشه با شماره پشتیبانی سایت تماس بگیره و اطمینان پیدا کنه
البته بازم تکرار میکنم یه سری سری D-link هم من دیدم تو بازار که نسل 4هم ساپورت میکنه باز خود آدم بره بازار بهتر از خرید اینترنتی هست
هیچ مشکلی نیست قبل از خرید میشه با شماره پشتیبانی سایت تماس بگیره و اطمینان پیدا کنه
البته بازم تکرار میکنم یه سری سری D-link هم من دیدم تو بازار که نسل 4هم ساپورت میکنه باز خود آدم بره بازار بهتر از خرید اینترنتی هست
در چند صفحه گذشته عرض کردم که ایرانسل به منظور توزیع کردن مشتریانش بر روی شبکه های 3g و 4g تصمیم داره مشترکینی که گوشی آنها امکان استفاده از شبکه 4g دارند را به این شبکه منتقل کنه تا ترافیک شبکه 3g اون کاهش پیدا کند.
به همین خاطر مدتی هست که تعویض سیم کارت معمولی به یوسیم را به صورت رایگان در دست اقدام دارد. دوستانی که تمایل دارند می تونند به دفتر امور مشتریان ایرانسل در شهر خود مراجعه و سیم کارت خود را رایگان تعویض کنند و یوسیم دریافت کنند.
برای اتصال به شبکه 4g و استفاده از اون تعویض سیم کارت الزامی هست.
ربط مستقیم نداره و اگر ایرانسل میخواست می تونست روی همین سیم کارت فعلی هم این امکان را باز کند ولی چون در نظر داشت خدمات جدیدی در آینده ارائه کند تصمیم گرفت به بهانه همین 4g سیم کارت یوسیم در اختیار مشترکینش قرار دهد. (خدمات متنوعی در این سیم کارت ها هست که در آینده ارائه خواهد شد)
شما اگر سیم کارتتون هم عوض نکنید باید توی جستجو بتونید شبکه 4g را پیدا کنید ولی نمی توانید به آن وصل شوید. البته بعضی گوشی ها مثل شیائومی (معرف حضور هست) ، شبکه 4g ایرانسل را توی سرچ نشون نمیده.
نه به اون 25 مگی که با 3G رکورد زدمو عکسشم اینجا گذاشتم ، نه به این :
محتوای مخفی: منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - فاصله 200 متری دکل
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
از بچه های ساکن این منطقه اگه شما هم مشکل دارید بگید ببینیم از ایرانسله یا نه. ممنون
سلام
دوستان کسی میدونه این رومیگن داخلی ایرانسل رو چطور باید قطع کنم؟
اعصاب منو خورد کرده تا یه خورده سیگنال پایین میاد سریع به همراه اول رومینگ میشه
خوشبحالت من که هر وقت میرم جایی خارج از شهر که ایرانسل آنتن نمیده هر کاری میکنم روی همراه اول ریجیستر نمیشه فقط روزای اول یادمه فعال بود بعد دیگه غیرفعالش کردن
روی WCDMA هست همیشه به خاطر 3G ولی میره رو 3G همراه اول رومینگ میشه!
شنبه همین هفته رفتم تعویض کردم 11.500 تومن گرفتن ازم ، زودتر اینکارو نکردن 10 تومن ضرر ندیم
از شانس ماست دیگه.
سرعت شبانه باز داغون شد. سرعت از 50 کیبوبایت تا 350 کیلوبایت نوسان داره.وب گردیم که هیچ... یه صفحه به زور باز میکنه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)