بله دوست عزیز خط منم مثل مال شما بسته شده
Line Rate - Upstream (Kbps): 163
Line Rate - Downstream (Kbps): 576
بله دوست عزیز خط منم مثل مال شما بسته شده
Line Rate - Upstream (Kbps): 163
Line Rate - Downstream (Kbps): 576
کدوم منطقه هستید
دوستان اطلاع دارید اگه خونه رو عوض کنیم و خط تلفن رو با خودمون به خونه جدید انتقال بدیم ADSL مخابرات هم با خط منتقل میشه یا باید مجددا درخواست اینترنت بدیم؟
منتقل میشه، این کار رو من انجام دادم ولی در محل جدید چون باید پورت رو جا به جا کنن نویز بالا رفته و کیفیت خط وحشتناک اومده پایین!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
وی با بیان اینکه اینترنت با دانلود حجمی در البرز به صورت اعتباری و دائمی (پست پید و پری پید) عرضه شده است گفت: واگذاری اینترنت با دانلود حجمی در تهران نیز از دهه فجر آغاز می شود و تا پایان سال در البرز و تهران تمامی خدمات اینترنت پرسرعت به صورت دانلود حجمی و محدود خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا مثل انسان نمیگویند با اجرای طرح های جدید، سرویسهای نامحدود کنونی جمع آوری میشود یا نه؟!
و با نگارش سنجی و انشا شناسی و تفسیر قوانین باید مساله به این سادگی را فهم کنیم؟!
هر چه زودتر بگویند من نوعی هم زودتر شرکتهای فعال در منطقه ام را بررسی می کنم، که جایگزینهای مناسب رو پیدا کنم.
[+امروز طبق لاگ نظری! حدود 70-80بار قطعی داشتم]
فقط نامحدودش رو میشه تحمل کرد محدود شه نیم ساعت هم تحملش نمیکنم![]()
پس فعلآ تا آخر سال تعرفه های نامحدود مثل قبل خواهد بود و قیمتها تغییری نمی کنه دیگه درست میگم؟
اگر نامحدود رو از سرویس مخابرات بردارن این شرکت هیچ مزیتی که نداره هیچ ضرر هم داره. بدترین سرویس رو میده و فقط نامحدود بودنش باعث تحمل کردنشون توسط مشتریها میشه.
خودشون از همه بهتر میدونن که اکثر یوزها بخاطر نامحدود بودن و تو بعضی مناطق به ناچار و بخاطر نبود ISP دیگه، با تمام مشکلات مخابرات کنار اومدن و کنسل نکردن! اگه قرار باشه مثل باقی شرکتها حجمی بشه دیگه دلیلی نداره بازم کسی ازشون سرویس بگیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)