من 2.5 گیگ بیشتر نداشتم الان که نگاه کردم شده 10 گیگ !!! عجب شیر تو شیری شده![]()
من 2.5 گیگ بیشتر نداشتم الان که نگاه کردم شده 10 گیگ !!! عجب شیر تو شیری شده![]()
من 200مگ داشتم شد 1777
کسی یادشه تا پارسال پریسال بخاطر مناسبت ها صبانت چپو راست حجم رایگان میداد !
حتی برای مشترکین خوش حساب هم حجم میداد .....
یادمه سال 91 به من 16گیگ توی سال حجم رایگان داد
2روز پیش درخواست تخلیه دادم
فرداش یه نفر از تهران زنگ زد که دلیل چیه
هر چیزی گفتم یارو قبول کرد...
منتظر بودم یه چیزی بگه تا حسابشو برسم
گفت تا قبل ماه رمضون قراره یه خبرایی بشه صبر کنید .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
Last edited by hoseinsps; 18-06-2014 at 08:54.
به منم حدود 1 گيگ دادن.
صبانت ناپرهيزي كرده و داره به كاربراش حال ميده
ازین قولا زیاد دادن . من که پارس ثبت نام کردم و به محض اینکه خطو تخلیه کرد صبا دست بکار میشن !به حرف اینها نمیشه اعتماد کرد . از من میشنوی خودتو اسیر حرفشون نکن . الآن اینجوری ـه چه برسه به اینکه تو ماه رمضون همه بیدارن و میذارن رو دانلود ! تو این چهار سالی که از صبا سرویس داشتم بدترین سرعت شبانه تو ماه رمضون بوده . بعید میدونم تغییری در این سیاست بده صبا .
![]()
من چک کردم چیزی اضافه نشده احتمال زیاد این ترافیک شبانهایی بوده که ازتان کم کرده و حالا بهتان برگردانده
ازین قولا زیاد دادن . من که پارس ثبت نام کردم و به محض اینکه خطو تخلیه کرد صبا دست بکار میشن !به حرف اینها نمیشه اعتماد کرد . از من میشنوی خودتو اسیر حرفشون نکن . الآن اینجوری ـه چه برسه به اینکه تو ماه رمضون همه بیدارن و میذارن رو دانلود ! تو این چهار سالی که از صبا سرویس داشتم بدترین سرعت شبانه تو ماه رمضون بوده . بعید میدونم تغییری در این سیاست بده صبا .
![]()
به منم دادن، چه ناپرهیزی برادر ؟ از روی خجالت دارن میدن
دیروز یک روز اینترنت بنده قطع بوده برای منی که کلا 24 ساعت آنلاین هستم و هزار و یک کار دارم و یک دقیقه آنلاین نبودن ضررهای زیادی برام میزنه این یک گیگ چیزی نیست
قیمتش میشه 3 4 تومن ولی ضرری که من متحمل ممکن است بشم به 40 50 تومن میرسه
پس هنوز هم یک مشت عوضی بیشتر نیستند که این همه کاربر رو فکر نمیکنند یکی برای هر لحظه آنلاین بودن مهم است، هر لحظه ایمیلش رو چک کردن مهم است
هرلحظه سایتش رو مانیتور کردن مهم است
از روی بی شعوری این ها بنده 3 سایت رو نتونستم دیروز آپدیت کنم و این خودش ضررش خیلی بیشتر از این بود که یک گیگ بهم حال دادند !
مخصوصاً که ماه رمضان در تابستان است و بنابراین تعداد زیادی دانشجو و دانشآموز داریم که دغدغه دانشگاه و مدرسه رفتن ندارند و بخاطر ماه رمضان بیدار هم میشوند و خلاصه سرعت به فنا خواهد رفت!
از دیروز ساعت ۱۰صبح تا امروز ۸صبح کلا قطع بود.تلفن هم میزدی جواب نمیدادن یا مشغول بود. صبح درست شد برای دو ساعت و مجددا قطع کردن. تلفن رو هم کسی بر نمیداره...مشهد اینجوری شده
مدیر وب سایت easytrading.ir
اشکال اینجاست که انقدر حالمون با دلیل و بی دلیل گرفتن که وقتی یک گیگی پس می دن بال در میاریم
سرویس من هم تا الان قطع بود مشهد خیلی اختلال پیدا کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)