سلام
کسی میتونه فیس هادی عقیلی برام بزاره ؟
ممنون.
سلام
کسی میتونه فیس هادی عقیلی برام بزاره ؟
ممنون.
آقا من آخرین پچ رو از pesedit.com گرفتم یعنی پچ 2.6 حدود 300 مگ هست اگه گسی اطلاعی از نحوه نصبش داره ممنون میشم راهنمائی کنه من پچ 1.3 رو ریختم با پچ krauser و الان با کیت کار میکنم اما این پچ خیلی کامل به نظر میادآقا کسی نبود یه راهنمایی بکنه؟!به غیر از ورژن سوم این پچ ورژنهای قبلی هم باید دانلود بشه یا فقط دانلود این کافیه و نیازی به ورژنهای قبلی نیست؟!
این پچها باید ورژن قبلی اونا هم داشته باشی یا این که همون اخرین نسخه کفایت میکنه؟!
بهزاد عزیز،تا اونجا که من در راهنمای پچهای مختلف دیدم،موقع نصب هر پچی فقط نصب آخرین ورژن کافیه.اگه منظور شما پچ رسمیست همون 1.3 رو نصب کن و بعد پچ مورد نظرت رو نصب کن.معمولا در صفحه دانلود فایل پچ،و یا در فایلهای Read me در هر پچ،در این مورد راهنمایی داده شده.
حالا یکی به من جواب بده:
سلام.من یه مشکلی با fgp-660 دارم.توی pes 2010 در حین بازی دکمه L 2 کار نمیکنه.با اینکه توی تست گیم پد در ویندوز و توی فایل setting این دکمه کار میکنه.چه با نصب درایورش چه بدون اون هم امتحان کردم باز همین مشکل بود.چکارش کنم؟
(لینک کلوپ گیم پد ندید...فقط راهنمایی لطفا)
سلام.نه همین ورژن اخر کفایت میکنه.پارت ها رو unzip کن و بعد Setup داره نصب کن.خیلی راحته نصب کردنش
بعد بازی کن.مشکلی بود به خودم بگو برات حل میکنم.....
سلام
من یه Patch به اسم SMPatch_3.0Final با حجم 270MB گرفتم. یه چیزی شبیه همین که تو این صفحه آورده شده.
این جور Patch ها رو چه جوری باید به کار برد؟
باید این پچ رو که فکر کنم به صورت پارت بندی و زیپ شده هست رو انزیپ کرد و بعد نصبش کرد.نصبش به صورت setup میمونه.همین اگه سوالی بود بازم بپرس![]()
سلام به همه دوستان من یه مشکل برام پیش اومده وقتی میخوام مستر لیگ رو لود کنم این اروری که تو عکس گزاشتم پیش میآد
فقط هم در لود مستر لیگ بقیه قسمتها save ها به راحتی لود میشه ولی مستر لیگ این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون میشه راهنمائییم کنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نتونست جواب بده ؟؟؟ اگه میتونین تو رو خدا سریعتر !!! من اعصابم از بابت این قضیه سر جاش نیست...
لطف بزرگی می کنیناگه جواب مارو هم بدین
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
با عرض خسته نباشید
میخواستم بپرسم برنامه ای هست که موهای بازیکن ساخته شده در مدbecome a legend رو بشه عوض یا ویرایش کرد؟
ممنون از شما ...
ممکنه سیو مستر لیگت مشکل پیدا کرده باشه در اثر برنامه های مختلفی که نصب کردی و البته با مستر لیگ در ارتباط بوده باشه .
حالا با نرم افزاری که با مستر لیگ مرتبط بودی کار کردی یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)