من رو حالت pppoe مودمم کانفیگ هست مشخص هم نمیشه در ساعت رایگان چقدر از حجمم کم شده که شاکی بشیم! حالا منم منتظر تماسشونم صبح احتمالا زنگ بزنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من رو حالت pppoe مودمم کانفیگ هست مشخص هم نمیشه در ساعت رایگان چقدر از حجمم کم شده که شاکی بشیم! حالا منم منتظر تماسشونم صبح احتمالا زنگ بزنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزنین صدای مشتری 1544 بعد داخلی 3، من همون موقع که ازم کم کردن زنگ زدم بعد دو روز صحبت کردن با صدای مشتری حجم کم شده از منو بهم برگردوندن، البته فکر میکردم بر نمیگردونن!
سلام . خسته نباشید
بچه ها منم این قضیه تغییر ساعت رو الان تازه متوجه شدم . چون خیلی سرم شلوغ بود پیگیر نشده بودم چرا انقد زود شارژم تموم میشه .
الان چجوری می تونم بفهمم تو ساعات رایگان چقد ازم کم شده ؟
چطور درخواست بدم حجمم رو برگردونن .ممنون می شم کمک کنید .![]()
برات اس ام اس اومده که ساعت دانلود شبانه عوض شده یا نه؟ چون واسه من نیومده بود، من زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن که زنگ بزن صدای مشتری، منم زنگ زدم و بعد کلی حرف زدن پریروز حجممو بهم برگردوندن
زنگ بزن صدای مشتری بهشون بگو ببین چی میشه
كسي ميدونه من چجوري ميتونم طرحم رو ارتقا بدم؟
من 2 روز پيش 512 محدود 10 گيگ زدم و الان ميخوام به 512 نامحدود برنزي يا نقره اي تغيير بدم... من خودم پنل ندارم و اون نمايندگي كه ازش گرفتم و من تو پنل اون هستم بلد نيست چجوري ميشه طرح رو ارتقا داد ... ميشه منو راهنمايي كنيد.
اين شماره 1544 واسه ما شهرستاني ها ميگه شماره در شبكه نيست.. واسه ما شماره صداي مشتري ندارن؟
داداش اين كه شماره بيمارستان چشم پزشكيه !!!!!!
من که تو شهرستان هستم با همین شماره 1544 زنگ میزنم.احتمالا شماره برای مرکز مخابراتیتون تعریف نشده زنگ بزن نمایندگی اون پیگیر میشه.
باید بری پیش نمایندت.یا پولو به حسابش واریز کنی بهشم بگی که طرحتو تعویض کنه
021-82144000
صدای مشتری
021-82144615
رفتم پيش نمايندگي اون كه ميگفت اصلا نميشه .. ميگفت اگه طرح رو تغير بدم بايد هزينه كامل طرح جديد رو پرداخت كنم ...
وای مردم از خنده.دی:
زنگ هم نزدند هنوز...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)