مرسی داداش
420 یه مقدار قیمتش زیاده به جیب من الان نمیخوره نهایتش 320 330 میتونم هزینه کنم خودم خیلی دوس دارم یه امپ با کیفیت بگیرم ولی با این وضع قیمتا ....!!!!
مرسی داداش
420 یه مقدار قیمتش زیاده به جیب من الان نمیخوره نهایتش 320 330 میتونم هزینه کنم خودم خیلی دوس دارم یه امپ با کیفیت بگیرم ولی با این وضع قیمتا ....!!!!
فک کنم منم مثل همه اولش میگم ساب نمیخوام بدش پشیمون شمو کامپو سابو همه اینارو بخوام
ولی خب الان در توانم نیست امپ 4 کانال قوی بگیرم.... فکر کنم بالای 500 600 باشه....
دوستان به نظرتون یه 4 کانال معمولی بگیرم بریج ببندم بهتر نیست ؟؟
بریج واسه سابه به خاطر اینکه تو حالت بریج امپدانس مدار پایین میاد و معمولا واسه ساب استفاده میشه.
اون کار هم میتونی بکنی، همون ارسنال یه مدل 4 کانال هم داره(8004) که 120 تا رو هر کانال میده تقریبا با 8002 هم قیمت هستش
ولی یه سری آمپ ها مثل تورنادو و مکسیدر و ... رو واقعا نمی دونم چقدر بازدهی دارن و عمر مفیدشون چقدره و اصلا دلم نمیاد خودم بخرم یا به کسی پیشنهاد کنم. بازهم انتخاب با شماست.
اجزای سیستم چی هست؟
dls 1073 , 8019 مونده امپ که یکم گیج شدم...
چون بوجم تا 330 ایناس طبیعتا سمته jvc 8002 ِا 8004 و kenwood 7205 نمیتونم برم چون بالای 400 تومنن...!!!
میمونه یه pioneer 5500t و یه sound stream ref 2.370 که اینارو خودم میدونم.... اگه دوستان امپ دیگه ای تو این قیمت سراغ دارن بگن![]()
سلام داداشای گلم
من ازتون یه راهنمایی می خوام
من یه سیستم دارم با مشخصات زیر کهنمیدونم چه امپی ببندم که حداکثر قدرت رو بگیرم
ظبط و پخش =kenwood KDL-6046L
بلندگو=piooner 6975 500w یک جفت
ساب ووفر=earthquak Tremoe x-154 1500watt RMS:750
امپیلی فایر=؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
کمک کنید
سلام امیر جون فدات
نه بابا 5 واحد همین الان افتادم 3 واحد هم در اینده ترم اول کارشناسی امیدمونو بر باد دادن میخوام دانشگاه رو عوض کنم بابا نامردا فکر کردن کمبریجه
والا نوع صداشون باهم فرق میکنن ممکنه من mtx خوشم بیاد شما پایونیر صدا هم مثل لباس سلیقه ای هستش باید بشنویش بعد انتخاب کنید
والا چون بودجتون 200 هست
من به شخصه از mtx rtc693 خوشم میاد ولی کنوود هم به قیمتش خوب می ارزه
اگه قدرتی هم میخوای که کنار ساب آیندت بزاری به نظرم جی بی ال
JBL GTO938
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگیری بهتره 210 هستش ولی 100 وات میخواد به آمپ احتیاج داره یعنی فقط به فکر این نباش مستقیم به پخش وصل کنی باید سریع براش آمپ بگیری ولی 2 اهمی هستش آمپ ارزون تری میطلبه خرج زیادی نمیتراشه اینم لینکش
به نظرم این از اون دوتا هم بهتره هم تو پسندیده شدن صدا افرادو راحت تر نسبت به خودش راضی می کنه به قیمتشم خوب می ارزه
فقط تا یادم نرفته شنیدم خوبو بد داره نمیدونم میگن درجه یکو دو داره باید دقت کرد من والا نمیدونم چه جوری اصلیشو از غیر اصلی تشخیص میدن
به این گزینه صدا هر کدومو که پسندیدی میتونی انتخاب کنی![]()
Last edited by لنگرود1371; 11-06-2013 at 17:02.
قربانت علی جان
مگه ترم اول دانشگاه رو هم میشه عوض کرد؟؟؟ زمان ما واحد هم نمی تونستیم عوض کنیم !!
راستی حاج علی تو که MTX دوست داری اینو دیدی؟ فکر کنم رقیب خوبی برای 1073 باشه
دوستان اگه نظری دارن بگن که استفاده کنیم
Last edited by pahama1; 11-06-2013 at 17:29.
جهت اطلاع دوستان و علاقه مندان به بازار هرتز hsk 130 رو امروز 410 قیمت کردم
حالا لطفا دوستان یه کامپ 13 خوب معرفی کنید که ارزش هزینه رو داشته باشه
قیمت هم حدود 300 تا 320 ، وات هم هرچی ببشتر بهتر، ترجیحا 2 یا 4 هم باشه
Last edited by pahama1; 11-06-2013 at 17:47.
سلام و دروود
میزان بودجه ای که در نظر گرفتی چقدره؟؟ 4 کانال تو نظرته؟
ماشالا ساب خوبی داره سیستم و متقابلا آمپ قدرتمندی هم نیاز داره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)