تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1092 از 2376 اولاول ... 925929921042108210881089109010911092109310941095109611021142119215922092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,911 به 10,920 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

قرباني: اميدوارم زمين مناسب باشد

اگر هوا باراني نباشد و زمين ورزشگاه شرايط برگزاري بازي را داشته باشد حتما ملوان را درخانه اش شكست مي‌دهيم.پيروز قرباني مدافع استقلال گفت: "‌خوشبختانه در شرايط خوبي قرار داريم و بازيكنان براي ادامه روند صعودي مصمم هستند، اميدوارم بتوانيم در انزلي هم سه امتياز را بگيريم.وي در ادامه گفت: "ملوان هميشه در خانه اش خوب بازي مي‌كند و از حمايت هوادارانشان هم برخوردار هستند. ضمن اين كه ملوان چند هفته اي است خوب نتيجه گرفته و اين نشان از هماهنگ شدن آنها دارد.قرباني در پايان گفت:‌ "به هر حال براي كسب سه امتياز به انزلي مي‌رويم و خودمان را هم براي شرايط نامساعد جوي آماده كرده‌ايم، حتماً مربيان تاكتيك خاصي را در نظر خواهند گرفت. اما اميدوارم هوا خوب باشد تا تماشاگران فوتبال زيبايي را ببينند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مرفاوي: بازي سختي در انزلي داريم/ 5 يا 6 استقلالي در ليست جديد تيم ملي هستند

صمدمرفاوي به عنوان كمك اول استقلال صبح امروز تا لحظه آخر تمرين در كنار بازيكنان حضور داشت و نحوه فعاليتشان را زير نظر گرفت.

عبدالصمد مرفاوي به سوالات مختلف ما پاسخ داد. اظهارات مربي تيم فوتبال استقلال به شرح زير است :

* ناكامي تيم ملي فوتبال جوانان

به نظرم آنها خوب تدارك ديده نشدند و الان هم نبايد بدون كار كارشناسي آنها را محكوم كرد. اما واقعيت اين است كه من بعد از بازي تداركاتي با آنها خيلي خوشبين نشدم. اما به هر حال زحمت خودشان را كشيدند.اما چطور تيم نوجوانان، قهرمان آسيا شدند اما جوانان در مرحله اول حذف مي شوند اين دو مساله با هم مغاير است. من هم معتقديم نبايد حذف مي شدند و حتما يك جاي كار اشكال داشته است. تيم نوجوانان ما شخصيت قهرماني را داشت و از رده نونهالان روي آنها كار شده بود و هويت مشخصي را به دست آورده و با هم هماهنگ بودند.

* تغيير در زمان مسابقات ليگ و مشكلات استقلال

ما بعد از بازي با ذوب آهن مي دانستيم كه روز جمعه با ملوان در انزلي داريم و براي همين هم برنامه‌ريزي كرديم اما بعداً يك روز بازي ما را جلو انداختند، به هر حال اميدوارم حالا كه ليگ با نظم خوبي در حال برگزاري است اي كاش اين تغييرات هم از قبل پيش بيني شده باشد.

* بازي استقلال مقابل ملوان

شك نكنيد بازي سختي را در پيش داريم چرا كه ملوان يك تيم جوان و هماهنگ است و هميشه در زمين خود خوب بازي مي كند البته ما هم برنامه هايي براي اين بازي در نظر داريم.

* استقلالي ها در ليست جديد تيم ملي

من مطمئنم كادر فني تيم آماده‌ها را دعوت مي كند و بايد هم به سليقه و انتخابشان احترام گذاشت. من فكر مي كنم 5 و 6 بازيكن از ما مي توانند جايي در ليست جديد تيم ملي داشته باشند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

شكوري : بازي مقابل ملوان كاملاً فيزيكي است

هادي شكوري گفت:‌ "فكر مي‌كنم اكنون زمان آن رسيده كه به تيم ملي دعوت شوم."بازيكن تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: "وضعيت استقلال خيلي خوب است و تمرينات خوبي را انجام داديم و خود را آماده ديدار برابر ملوان كرده ايم.وي ادامه داد: "فكر مي‌كنم بازي مقابل ملوان بسيار بازي سخت و بسيار فيزيكي باشد كه هر تيمي از موقعيـت‌هاي خود بهتر استفاده كند مي‌تواند برنده بازي باشد.شكوري افزود: "‌اميدوارم با برد مقابل ملوان بتوانيم راه رسيدن خود به صدر جدول را هموار كنيم.وي خاطرنشان كرد:‌ "در حال حاضر از وضعيت بسيار خوبي نيز برخوردار هستم و هيچ گونه مصدوميتي نيز ندارم و فكر مي‌كنم اكنون زمانش رسيده كه به تيم ملي كشورم دعوت شوم و مطمئن هستم مي توانم به تيم ملي كمك كنم."بازيكن استقلال در پايان گفت:‌ "سعي مي‌كنم همين طور در استقلال روند خوبم را ادامه بدهم و بتوانم براي تيم خود مثمرثمر باشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اين كه گفته مي شود در فهرست جديد تيم ملي حضور دارد، اظهار داشت: از شنيدن اين خبر حس خوبي دارم. بازي كردن در تيم ملي آرزوي هر بازيكني است.
    وي افزود: با سعي و تلاش توانستم به تيم ملي بازگردم و نمي خواهم اين موقعيت را به راحتي از دست بدهم. مي خواهم براي تيم ملي ايران از جان مايه بگذارم.
    برهاني در ادامه در ارتباط با بازي مقابل ملوان عنوان كرد: آنها تيم خوبي دارند. هفته گذشته پيروزي شيريني به دست آورديم و سعي داريم اين روند رو به رشد را ادامه دهيم. البته ما در انزلي بازي سختي داريم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

رضا عنايتي بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال كه در عضويت تيم النصر امارات است، نمي‌تواند آبي پوشان را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي كند.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا، عنايتي در حاشيه ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و كره شمالي در ورزشگاه آزادي اعلام كرده بود كه با رايزني‌هاي لازم شرايط را فراهم مي‌كند تا در ليگ قهرمانان آسيا به عنوان بازيكن قرضي درتركيب استقلال به ميدان برود، اما از آنجا كه اين بازيكن همچنان در عضويت النصر دوبي است، اين اتفاق حداقل تا پايان ليگ باشگاهي امارات عملي نخواهد شد.

احمد نوري فر مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در اين رابطه گفت: مسوولان باشگاه اماراتي براي صدور رضايتنامه عنايتي مبلغ بالايي را درخواست كرده اند كه با توجه به شرايط مالي باشگاه استقلال، پرداخت مبلغ مورد نظر آنها امكان پذير نيست.

رضا عنايتي بعد از قهرماني استقلال در پنجمين دوره ليگ برتر با جدايي از اين تيم به رقابت‌هاي فوتبال باشگاهي امارات پيوست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تيم فوتبال استقلال تهران در تعطيلات ليگ برتر، براي آماده‌سازي هر چه بهتر در جزيره كيش اردو برگزار مي‌كند.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا، بازيكنان استقلال با نظر امير قلعه نويي بعد از بازي خود برابر ملوان بندر انزلي، دوشنبه هفته آينده به كيش مي‌روند و اردويي ‪ ۱۰‬روزه را در اين جزيره برگزار مي‌كنند.

قلعه نويي در اين مورد گفت: در حال حاضر شرايط آب و هوايي تهران نير مناسب است اما اين سفر را براي بازسازي روحي بازيكنان در نظر گرفته است.

********** اسپانسر استقلال هفته آينده مشخص مي‌شود
    اسپانسر استقلال براي نيم فصل دوم هفته آينده اعلام مي‌شود، درحال حاضر دو شركت خواهان بستن قرارداد هستند كه مسوولان باشگاه استقلال اعلام كرده اند بعد از بررسي شرايط و پيشنهاد اين دو شركت جواب نهايي را هفته بعد خواهند داد.

********** جلسه هيات مديره امشب برگزار مي‌شود
    اعضاي هيات مديره استقلال امشب/دوشنبه/در محل باشگاه گردهم مي‌آيند تا در مورد مسايل مختلف به بحث و تبادل نظر بپردازند.

تشكيل كميته انضباطي و كارگروه اقتصادي از اولويت‌هاي اين جلسه است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال صبح امروز در آكادمي المپيك تمرين خود را بعد از يك روز تعطيلي پيگيري كردند.
    حسين كاظمي، مجتبي جباري و سياوش اكبرپور غايب بودند.
    حميد بابازاده و محمود فكري نيز از ميان مربيان غايب بودند.
    بيژن كوشكي و پيروز قرباني با تاخير در مجموعه انقلاب حاضر شدند.
    در جريان تمرين بازيكنان، امير قلعه نويي با بهنام محمودي روبرو شد و از او استقبال خوبي به عمل آورد و براي دقايقي با او به صحبت پرداخت.
    بازيكنان استقلال در اين تمرين پس از 20 دقيقه دويدن 20 دقيقه نيز در سالن، وزنه زدند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

[b][i]قرباني: اميدوارم زمين مناسب باشد
    زهی خیال باطل

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال: به خاطر هواداران شكايت نمي‌كنم
    تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۳/۰۸/۸۷‬

بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به دريافت طلبش از باشگاه استقلال گفت: به خاطر هواداران از اين باشگاه شكايت نمي‌كنم و انتظار دارم هرچه زودتر با من تسويه حساب كنند.

محمد نوازي روز دوشنبه با اشاره به دريافت نكردن طلبش از باشگاه استقلال تهران به خبرنگار ايرنا گفت: بعد از جدايي از تيم استقلال، هنوز تسويه حساب نكرده ام و ‪ ۷۰‬ميليون تومان طلب دارم.

وي در مورد وعده‌هاي مسوولان باشگاه استقلال براي پرداخت اين مبلغ اظهار داشت: با اينكه چند ماه از جدايي من مي‌گذرد اما براي پرداخت پول امروز و فردا مي‌كنند. اين در حالي است كه مي‌توانم براي رسيدن به پولم شكايت كنم اما به خاطر هواداران از اين كار صرفنظر كردم.

نوازي در پايان حرف هايش گفت: متاسفانه مسوولان فعلي باشگاه استقلال هيچ ارزشي براي من و ساير پيشكسوتان قائل نيستند و يادشان رفته است كه من و امثال من سالهاي متوالي با پيراهن آبي زحمالت زيادي را متحمل شده ايم.

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

برهاني: از بازگشت به تيم ملي خوشحالم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از اين كه مي شنوم به تيم ملي دعوت شده ام، خوشحالم.

آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اين كه گفته مي شود در فهرست جديد تيم ملي حضور دارد، اظهار داشت: از شنيدن اين خبر حس خوبي دارم. بازي كردن در تيم ملي آرزوي هر بازيكني است.
    وي افزود: با سعي و تلاش توانستم به تيم ملي بازگردم و نمي خواهم اين موقعيت را به راحتي از دست بدهم. مي خواهم براي تيم ملي ايران از جان مايه بگذارم.
    برهاني در ادامه در ارتباط با بازي مقابل ملوان عنوان كرد: آنها تيم خوبي دارند. هفته گذشته پيروزي شيريني به دست آورديم و سعي داريم اين روند رو به رشد را ادامه دهيم. البته ما در انزلي بازي سختي داريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •