I/O Error يعني اخطار در زمان انتقال اطلاعات در ورودي و خروجي
دي وي دي نصب رو خش گيري كنيد و نصب كنيد
شايد فكر كنيد دي وي دي بازيتون سالمه اما بسته به نوع دي وي رام يا رايتر اين خطاها معمولا هستند موقع نصب بازي ها
I/O Error يعني اخطار در زمان انتقال اطلاعات در ورودي و خروجي
دي وي دي نصب رو خش گيري كنيد و نصب كنيد
شايد فكر كنيد دي وي دي بازيتون سالمه اما بسته به نوع دي وي رام يا رايتر اين خطاها معمولا هستند موقع نصب بازي ها
دوستاني كه عكس ميزارن لطفا سايزشو كوچيك كنن اينجوري دوستاني كه دايل آپ دارند اذيت نميشن
اين دوبار![]()
باتشكر ازاين كرك بدرد بخور.
سيستمت چيه ؟
قبلا نصب می شد
رم 1
گرافیک 512
هاری 500
احتمالا زدي دي وي دي بازيو تركوندي خش گيري كن بنصب دوباره اگه نشد بايد دوباره گير بياري كه فك نكنم تو مغازه ها ديگه باشه![]()
سلام
من بازیه avatarو گرفتم موقع نصب هی میگفت rebootکن منم 100 بارrebootکردم درست نشد
از فروشنده پرسیدم گفت باید آنتی ویروستو غیر فعال کنی تا درست شه
منم همین کارو کردم درست شد بازی هم اومد ولی با عرض پوزش رید تو کامپیوترم و همه چیزمو پاک کرد غیر از این بازیه کوفتی
حالا چیکارکنم من نزدیک 35 تا بازی و کلی برنامه رو هاردم داشتم همشون از بین رفتن.کسی هست کمک کنه تا دوباره همه ی اون چیزایی که داشتم برگرده؟؟؟؟؟یا باید دوباره ویندوز بریزم تا درست شه؟؟؟؟؟فروشنده هم کلی لعنتش کردم
سلام رفیقسلام
من بازیه avatarو گرفتم موقع نصب هی میگفت rebootکن منم 100 بارrebootکردم درست نشد
از فروشنده پرسیدم گفت باید آنتی ویروستو غیر فعال کنی تا درست شه
منم همین کارو کردم درست شد بازی هم اومد ولی با عرض پوزش رید تو کامپیوترم و همه چیزمو پاک کرد غیر از این بازیه کوفتی
حالا چیکارکنم من نزدیک 35 تا بازی و کلی برنامه رو هاردم داشتم همشون از بین رفتن.کسی هست کمک کنه تا دوباره همه ی اون چیزایی که داشتم برگرده؟؟؟؟؟یا باید دوباره ویندوز بریزم تا درست شه؟؟؟؟؟فروشنده هم کلی لعنتش کردم
خوب اگه کلا پاک شده بهترین برنامه برای بازیابی اطلاعات اینجور که تجربه کردم Recover4All هست . احتمالا باز ویروسی بوده . قبل از بازیابی ویروس کشتو اپدیت کن و کامپیوترتو اسکن کن . ( پیشنهاد NOD32 4 (
راستی reboot بی دلیل مربوط میشه به ناسازگاری نرم افزارها با ویندوز . ویندوزت 7 یا ویستاست ؟ اگه اینطوره روی ستاپ بازی راست کلیک کن برو روی Properties بعد برو به تب Compatibility و تیک rRun This Program ...هست فعال کن بعد OK و بعد نصب بازی
موفق باشی
Last edited by Reza Azimy_RW; 22-12-2009 at 18:58.
نه ویندوزم xp sp3هست
از نرم افزار قدرتمند Easeus استفاده كنيد
دانلود و نصب كن
خيلي راحت تمام اطلاعتت رو برمي گردونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)