1. هر 2 محيطي هستن براي آنلاين بازي كردن و دانلود ! PlayStation Network براي PS3 و XBOX LIVE براي X360 !
2 . اگه كپي خور باشيد بله !
3 . خُب يه چرخ زدن ارزش بن شدن نداره چون اگه چيزي هم بخواي دانلود كني بايد پول بدي
1. هر 2 محيطي هستن براي آنلاين بازي كردن و دانلود ! PlayStation Network براي PS3 و XBOX LIVE براي X360 !
2 . اگه كپي خور باشيد بله !
3 . خُب يه چرخ زدن ارزش بن شدن نداره چون اگه چيزي هم بخواي دانلود كني بايد پول بدي
شبکه xbox اسمش xbl و شبکه ps اسمش psn هست
اگه دستگاه کپی خور شده باشه بله
منتظرم چیزی به نام LT باش![]()
چرا یه آپدیتی اومد بیرون حدود ده روز پیشا که من و بعضی از دوستان داریم ازش استفاده میکنیم و دیگه احتیاجی به دیسک اکتیو نداره . ولی non-stealth هست که زیاد فرقی هم با stealth های قبلی نداره چون دیدیم چه جماعتی بن شدن !
اگر دقت کنین متوجه میشین که من گفتم( هنوز اپدیت جدید مناسبی از طرف هکرها عرصه نشده) در این اپدیت هنوز خطر بن شدن هست باید منتطر LT باشیم
Last edited by shab_2008; 10-01-2010 at 14:33.
عزیزم شما اگر دستگاهت کپی خور نباشه باز هم خطر بن شدن وجود داره و اگر در ایران باشی دستت به هیچ جایی بند نیست ولی اگر خارج از ایران باشی میتونی بری شکایت کنی و هم خسارت بگیری هم کنسولت از بن در بیاد .
کسی نیست جواب ما رو بده؟![]()
خوب در ایران من فکر نمی کنم کسی باشه که دستگاهش کپی خور نباشه.
Last edited by shab_2008; 10-01-2010 at 17:32.
پس باید بیخیال لایو بشی ، چونکه دستگاه های دستکاری نشده و بدونه هیچ گونه تخلف هم بن میشوند .
چرا بن ميشن اونم بدون دليل ! يه توضيح مختصر ميشه بدين .
به اشتباه ، بعدش شما میری جایی که کنسول رو خریدی یا نمایندگی ماکروسافت که توی هر شهری یه دونه هست و دستگاه رو میدی اونها بررسی میکنند اگر حق با شما باشه هم بهت جریمه میدن و هم از بن درت میارن ، جریمشم معمولا یه بازی هست یا یه قطعه ای که لازم داری . مثلا همسایه ما راک بند رو کامل گرفت .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)